Kizlar ben 28 yaşındayım 95 kg.bir kızım var ben eşimle evlendiğimdede bu kilolardaydim.kendimi bildim bileli hep böyleyim yani.esim evlendim evleneli hep der zayıfla.uc gün yaparım bırakırım.ne bilim olmadı yapamadım.bu akşam dedi ekmek yeme artık zayıfla kendine hiç bakmiyormusun bir çocuk doğurdun daha hem sağlığına yazık hemde inan seni beğenmiyorum seni çok seviyorum ama kilonu sevmiyorum dedi.cok zoruma gitti yemek bile yemedim.kavga ettik.aklima koydum zayiflicam bu laflarının hepsini ona yediricem.Allah büyük .şimdi bu kavgada eşimin haklılık payı varmı benmi çok büyüttüm yada haklimiyim.ister istemez zoruma gitti aynada kendine hiç bakmiyormusun dedi benim belim üstüm çok ince birtek basenlerim var çok eşinden insanın bunları duyması çok kotu
Öyle ölmessin füze atsın dangalaak herif pardonda hiç bi şekilde haklılık payı falan yok kocanın öyleyse manken alaymış kendine vitrine koyar koyar izlerdi embesill sen başkası için değil kendin için yaşa lütfen o canı sen taşıyorsun kocan değil lannn yine sinirlerim tepeme çıkdı
Eşin daha uygun bir dille söyleyebilirdi bunu. Çok kırıcı konuşmuş. Ama şu Bi gercekki kilo iyi bişey değil canım. Yükten Baska hiçbişey değil. İlerde çeşitli hastalıklara yakalanmana sebep olur. Çoluk çocuk var Allah korusun. Onlar için sağlığımıza dikkat etmeliyiz. Onlara sağlıklı bir anne lazım. Bende 1.5 sene arayla hamile kaldım. Bi türlü toparlanamadım. Eşim de direk söylemiyor ama ima ediyor. Tabiki o istiyor diye zayıflayacak değilim. Kendi sağlığım için ve çocuklarım için zayıflayacam. Sağlığıma dikkat edicem. Boşver kocana bakma. Erkek milleti işte evlenene kadar iltifatlar güzel sözler ederler evlendikten sonra yok şöyle ol böyle ol. Oldu canım madem öyle birini istiyordun kendine istediğin gibi birini bulaydın
1,486,519 soru
24,302,179 cevap
344,097 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın