0 oy
347 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (534 puan) tarafından
Kızlar 6 aylık olduk sayılır . Tadımlara başladım 7. Gündeyim sırasıyla havuç patates ve bugün kabak verdim . Bu tadımlar kaç gün sürcek ne zaman kahvaltı ve akşam öğününe başlicam? Hani yumurta bebe bisküvisi pekmez gibi mamalar yada yoğurtlu meyveli olarak karıştırmaya ne zaman başladınız?

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım önce yoğurttan başladım sonra 3 gün kuralı ile havuç patates kabak falan verdim ondan sonra sabahları kahvaltı vermeye başladım öğlen çorba akşam muhallebi gibi şeyler yaptım verdim aralar da da meyve verdim öyle devam ediyorum 
(534 puan) tarafından
Kaç gün sürdü tahminen bebeğim? hatırlamazsın da hani 1 ay sürdü mü tadımlar
tarafından
Yok kız bir ay sürmedi aşkım ver 3 gün sonra başla artık hepsine
(534 puan) tarafından
Tamam bebişim çok sağol ❤
tarafından
Şifa olsun inşallah kuzucuğa ❤
-Reklam-
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Hemen başladım ben öyle çok tadım falan yapmadım. Sabahları ekmegin içini unufak yapıyorum içine haşlanmış yumurta sarısı biraz peynir 1 tatlı kaşığı kadarda pekmez koyup iyice ezip karıştırıp kahvaltıda veriyorum. Sonrası hep corba.
(6,048 puan) tarafından
Amin canım. Kilosu çok guzell öyle aşırı kilolu görünen bir bebek değil ama ağır. Bebişim biraz kaslı. Hemşire de öyle demişti. Zayıf görünüyor ama ağır diye. 6 aylıkken 8bucuk kilo 72 cm di
tarafından
Benim 5 aylık olacak 6 kilo ve 62 cm iyi mi sence
(6,048 puan) tarafından
Hemşire iyi dediyse iyidir canım. Bir de googla bak bebeğimin kilo ve boy ölçümü olarak yaz hesaplama sayfaları çıkıyor doğum tarihini kilo ve boyunu yaz iyiyse ortalamanın ne kadar üzerinde yada altındaysa yaziyor
tarafından
Tamam canım Allah razı olsun
(6,048 puan) tarafından
Amin canım cümlemizden. Şifa olsun
0 oy
(175 puan) tarafından
Yumurta 1yawina kadar onerilmiyor alerji yapa biliyor.Patates,havuz,sebzeler,meyveler hepsini uc gun kuraliyla yaptim alerjisi yoksa kartiwtirdim.Sonrada corbalara bawladim.Yogurt verdim.hergunde lor peynirle muz kattim verdim.
(175 puan) tarafından
Ilk once az az muz verdim 6ayinda sonra lor peynir verdim sonra alerjisi yoktu ikisini kattim verdim hep.Lor peynir cok faydali cocuk icin kemiklerin geliwimine
(534 puan) tarafından
Kendin mi yaptın loru? Bide yoğurt mayalicam ama pastörize değil de normal inek sütünden yapılıyor mu ya??
(175 puan) tarafından
Kendim yapmadim amma koyden tanidigimiz temiz ineyi olan insanlardan aldik.Bende evde inek sutunden yogurt mayaliyorum cokda guzel oluyor.Oglum cok seviyor
(534 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol gerçekten ❤
(175 puan) tarafından
Birwey deyil ❤
0 oy
tarafından
Instagram'da emzirme danışmanı var onun söylediğine göre tadımlar 45 gün sürer. Tadımlardan sonra günlük ek gıda 1 yaşına kadar yarım çay bardağını geçmemeliymiş. Yani her zaman başrolde anne sütü olmalı diyor. 
(534 puan) tarafından
Hangi sayfa canım ben de bi göz atayım
tarafından
(534 puan) tarafından
Teşekkür ettim ❤❤❤
tarafından
Rica ederim ❤️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 103 göst.
0 oy
3 cevap 157 göst.