Kızlar iki gündür annemde kaldim bugün evime geldim yengem annem abimin hanımı hacamat yaptıracaklarmis sonra bana da dediler hiç yaptırmadım tamam beni de ekleyin dedim sonra küçük teyzem de yaptircakmis hacamat yapan kadın abimin evine gelecek orda yaptircaktik dün gece 12.30 da teyzem bana mesaj attı napiyon sende hacamat yaptircak misin vs diye evet yaptırcam annemdeyim zaten ordan da abimlere geceriz dedim. Bana teyzem hayırdır ne işin var annen de sen gelmezdin dedi ne alaka anneme niye gelmeyeyim hamileyken geldim kaldım doğumdan sonra da uzun süre kaldım bu nasıl laf teyze dedim iki gündür de burdayım noldu yazdım bana eşinle bir sorunun mu varda annende kalıyorsun dedi illa sorunu olan mi kalır annem değil mi gelmem için illa bir sebep mi olacak sen anne anneme kocanla sorunların olduğu zaman mi gidiyorsun dedim. Sen bir buçuk senelik evlisin ondan dedim hemen kavga etme demiş gece gece o kadar çok sinirimi bozdu ki anneme söyledim annemde sinir oldu öküzün altında buzağa mi arıyor o nasıl laf dedi. Bende yarın onun yüzünü görmemek için hacamat yaptırmicam. Herkes ağzına geleni niye düşünmeden söylerki zaten benim eşim tır şoförü şehirler arası gidiyor yıl başında gelecek bunu bildiği halde böyle düşünmesi bana hiç iyi niyetli gelmedi
Canım emziriyormusun emzirenlere yapmıyorlar çünkü bende istemiştim başım çok ağrıyor başım için emzirdigim için yapmadılar
1,489,246 soru
24,341,518 cevap
346,070 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın