0 oy
317 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Beni uyku tutmuyor  ya siz 

11 Cevaplar

0 oy
(3,148 puan) tarafından
Uyuyabiliyoz mu ki 
tarafından
Bebekten dolayımı
-Reklam-
0 oy
(1,581 puan) tarafından

Uyku gözümden akıyor :D

tarafından
Benimde ama yok dalamıyorum
0 oy
(1,193 puan) tarafından
beni de cocuk uyutmuyor agzim ayrildi uykusuzluktan sipacik daha agliyor sabaha kadar ayakta sallar dururum artik
tarafından
Ay inşallah  uyur benim kızda yeni uyudu karnı aç  degilmi yada  altını kirletmemiş mi kaç aylık
(1,193 puan) tarafından
insalah canim 7 aylik son 4 5 gu dur boyle ya 3 buçuğa kadar uyumuyor yada uyusa bile 3 de kalkip sabah 6 7 ye kadar zorluyor agliyor surekli besikte salla kucakta salla susmuyor illaki bacagina alip salliycan ancak oylr uyumaya basliyor ama indirince tekrar ayni ne istedigini bende bilsem zaten emziriyorum surekli altina da hic yapmaz
(7,786 puan) tarafından
Gazi olanilir canim sallayınca gaz rahatliyomus galiba bi nebze
(1,193 puan) tarafından
7 aylik cocuk canim kendi cikarabiliyor gazini ama 4 5 gundur boyle nie boyle yapiyor anlamadim sabahlatiyor
(7,786 puan) tarafından
Ha annem sey eemisti basi agriyosa sallayinca susar sadece diye bugün uyumadan once calpol versene bi cay kasigi eger ilac icince az da olsaguzel uyursa bilm ki bi derdi var doktora gotururdun.
Benim kiz o aylarda oyleydi orta kulak iltihabi baslamis hemen gidince hemdn gevmisti şükür bak bunu da unutma. Derdi olmasa bu kadar iskence etmez cocuk kendisine.
(1,193 puan) tarafından
ya agrir vir yeri olsa gunduzleri de oyle yapmaz mi bu agri sadece aksalari mi geliyor aceba bide salliyorum uyutuyorum besige koyunca hemen gozunu aciyor yada 10 dk uyuyup uykunun icinde aglayarak uyaniyor besigi salalsam devam etmiyor illaki bacagina al salla diyor halim kalmadi valla nie boyle yapiyor anlamis degilim ya
(7,786 puan) tarafından
Evet akşam artiyo cunku gündüze mazaran otitis media arastir canim bi belirtiler var mi?
Misal yatarken kulagini yastiga surter gibi yapiyo mu? ..
(1,193 puan) tarafından
hic dikkat etmedim ya bak simdi endiselendim buvun yine aynisini yaparsa calpol mu veriyim aceba
(7,786 puan) tarafından
Canim ben arastirdim kulagini yastiga aurtuyodu asla uyumuyodu geve artiyodu ve eli kulagina gidiyidu ama çok sık değildi neyse kemdim dedim uyutmadan bi saat once ilac verdim cocugun rahatladigini gordum kemdi kendime dusundum demek ki ahrisi var. Doktora goturdum dedim hicam böyle boyle agri kesici verdim oyle rahatladi anca fln antibiyotik verdi doktir canim isteoyke gecti şükür
(7,786 puan) tarafından
Ha benim kiz kokikti bide normalde de uyumazboyle zor bi bebek ama huysuz huzursuzluk ayri bi sey indan anliyo onarmLlik olduğunu zaten calpolile o yuzden test ettim ben rahatlama omacak mi bi nebze dahi olsa
(1,193 puan) tarafından
bnimki de oyle ya cok zor bebek 3 ay koliklik yasadik simdi de surekli miz miz gunduz yine iyi gece cok agliyor uykuya direniyor ama agrisi oldugunu pek sanmiyorum ya ayakta salla diyor yada yanina al diyor bana dokunuyor eger bulamazsa agliyor eger hissederse devam ediyor  boyle oldu anlamis degilim
(7,786 puan) tarafından
13 aylik ve hala öyle canim. Miralini bozmak istemem ama o huy gecmiyor. Yapvak bi sey yok 2-3 yasina getirene kadar katlancaz :)
(1,193 puan) tarafından
deme yaaa
(7,786 puan) tarafından
Ama sarılıp uyumak da ayei güzel ya şöyle düşün şundan 10 sene sonra istesek dahi sarilip uyuyamicaz tadini cikarmaya bak :)
(1,193 puan) tarafından
valla yaklasik 1 haftadir besiginde uyaniyor ve surekli agliyor temas etmek istiyor ondan yanima yatirmaya basladim beraber yatiyoruz cok guzel bi duygu ya
(7,786 puan) tarafından
Bende oyle basladim :D dis agrisi basliyo bide o donem çığlık atarak agliyodu dayanamadim en son dedim baslarim besigine alisirsa alissin kizim uykudan degerli... Ve beraber yayıyoruz artik napim ama o oyle aglarken icim el vermedi ya simdi ih dese yanindayim :) cok guzel isin garibi bende onsuz yatamaz oldum
(1,193 puan) tarafından
valla simdi o kadar ayagimda salladim salladim uyuttum zorla besige koydum saat gec oldu belki uyur uyaninca alirim tanima diye dusunerek besige koyunca aglamaya basladi direk gozunu acti simdj tekrar ayagimda cildircam valla bide bizimki daha 7 aylik henuz oda yapmadik bizim odamizda besigi var o yuzden bizim yataga yanima aliyorum esim bi kacgundur gripti o yuzden ayti yatti bizde rahatca yattik esim odaya gelince  ikimizin ortasinda olmasindan korkuyorum nasil yapcam bilmiyorum ama sanki bna alismis gibime geliyor
(7,786 puan) tarafından
Hee ben naptim biliyon mu yere kocaman dosek serdim 2 ay oyle yattik :D
Ondan once benim kiz esimin tepesine cikiyodu ahah kocam salona kaciyodu benimkide oyle yapti canim ya elinde degil baska care yok ha benim ayircak odam yok zaten besigi var onda da yatmiyo
(1,193 puan) tarafından
ay napcaz biz bunlarla ya sipacik bnde alistim beraber yapmaya sarilmasina ama yataginda yatsaydi keske dun iki kere tekrar denedim uyutup besige yatirmayi yok arkadaş besikte diken var sanki koydugum an dönüp gözünü aciyor artik yanima aldim eliyle bi kac kere kontrol etti yaninda miyim diye sonra mışıl mışıl uyuduk valla
0 oy
tarafından

Hastaym çok uyuyamıyorm :(

0 oy
(2,558 puan) tarafından

Cok uyukum var uyuyamiyom canim skildi esimide kaldirdm telefonla oynuyoz:D

0 oy
tarafından
Keşke uyusam. Kızım uyusa
0 oy
tarafından
Saat bir buçuktan beri kızım uyanık onu uyutmaya çalışıyorum çok uykum var ve uyumuyor oyun oynadık cizgifilm izledik her şeyi yaptık fayda yok:(sen niye uyumuyorsun ne güzel fırsat geçmiş eline
0 oy
(4,057 puan) tarafından
Uyumadiki uyuyum bende mutfağı topladimm ama sabah isim cok
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Yarin icin kek yapıyorum malum kizvem uyaniken zor oluyo :D
0 oy
(83 puan) tarafından
Uyku mu o ne yeniyo mu oğlum uyutmuyo ki unuttum yem ederim nasıl bsy olduğunu 
0 oy
(331 puan) tarafından
48 günlük bebişim var. Şu an onu emziriyorum. Burnu tıkalı yavrumun. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 795 göst.
0 oy
8 cevap 273 göst.
30 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 342 göst.
7 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cocukannesi (2,129 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 382 göst.
27 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Sukufe (8,364 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,926 soru

24,131,791 cevap

334,073 kullanıcı

...