0 oy
219 göst.
Diğer kategorisinde (84 puan) tarafından
Son zamanlarda erken doğum olayları arttı yaşı büyük olmadığı halde çok olan var ama ünlülere bakıyorum yaşları olmasına rağmen normal şekilde doğum yapıyorlar bunlar bı şey mi yapıyor anlamadım?))))

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bilmem hiç sormadım ünlülere
tarafından
Puhahahahs
(986 puan) tarafından
Müge apla soruver sana zahmet
-Reklam-
0 oy
tarafından

Kuzum para her kapıyı açıyor onlar bir doğum içn bir dr 50 100 bin ödüyorlar.  Normal doğum ama iğneli en iyi şekilde sen ben gibi değil yani .

0 oy
tarafından
Birseyok bacım geçim sıkıntısı borç dert yok stres yok ne tetiklesin onları biz karıncanın yağını hesap eder duruma geldik artık milletce sosyete kesim ayrı ,:)
0 oy
(2,558 puan) tarafından
20 yasimda 33+4 gunluk dogum yaptim etrafimda 6 aylik yapan bile var gercekten neden bilmiyorum 
(84 puan) tarafından
Evet bende anlamadım bizden kaç yaş büyükler var bende erken doğum yaptım hastane doluydu erken doğum yapanlarla ama TV'ye bakıyorum bizden kat kat büyükler normal doğum yapıyor bunlar bı tedavi mi oluyor çözemedim
(2,558 puan) tarafından
Onlar o yaslarina kadar daha cok organik yemistir biz dunyaya gelince pek organik sey kalmadigi icin hormonlarimiz bozuk galiba :) ne bilim kiz gece gece dusunemiyom :))
(84 puan) tarafından
Güldürdün
0 oy
tarafından
Bide soruyormusun bacım para para para varlığı bir dert yokluğu yara hagagaga
0 oy
tarafından

Evet spor beslenme yaptıkları için normal dogurabiliyorlar..

Birde bilinçli normal doğum daha sağlıklı şimdikiler ben korkuyorum kes doktor amca diyor kesiyorlar:D

0 oy
tarafından
Prenses doğum yaptıkları için olabilirmi 
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Benim doktorum da tam tersi sen hâlâ doğurmadn mı demişti :D 40+1 de doğurdum 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,397 soru

24,168,606 cevap

335,738 kullanıcı

...