0 oy
261 göst.
Diğer kategorisinde (254 puan) tarafından
Oğlum 10 aylık bebegım emerken dişleriyle ısırıyor cok fena napmam lazım ısırmaması için 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben de bekleyeyim cevaplari
(410 puan) tarafından
Ben de bekliyim
tarafından
Ama cevap veren yok :D
(410 puan) tarafından
Veririler inşallah
-Reklam-
0 oy
(801 puan) tarafından
Nasil anlatayim bilemedim sadece gögüs ucunu değil göğsünün komple kahverengi kismini ver ağzi dolu olsun isiramaz ebe yada çocuk doktoru söylemişti yillar geçti kim hatirlamiyorum
(254 puan) tarafından
Emme yonunden diyorlar diye biliyorum onu ben
0 oy
tarafından
Bende beklimmm
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Ay çok fena bisey ya ilk çıktığı zaman benim de olmustu resmen oymustu ısırdığı yeri ne krem bulsam sürdüm emzirmedigim suredede yara bandı taktim inşallah çabuk geçer canım çok zor oluyo emzirmek silikon üçün varsa onla emzirmeyi dene
(254 puan) tarafından
Isırması a nasıl bir yontem bulabilirim
(1,621 puan) tarafından
Ona yöntem yok canım gerçi bak silikon uç var onları deneyebilirsin başka türlü de olmaz
0 oy
(482 puan) tarafından
Isırdığı an kesinlikle tepki verme.bir daha asla ısırmaz. Canin yansa da sakın ha tepki verme 
(254 puan) tarafından
Ben tepki verdık e zaten daha cok hosuna gidiyor daha güzel ısırıyor gülerek
(482 puan) tarafından
Bi daha verme. Oyun sanıyor sen tepki verdikçe daha çok ısırır emzirmek senin için çok daha acılı olur. Gogus ucu yara olunca da garmastan Pomak kullan. Cok etkili
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Ben en bastan tepkimi koydum canim yandigi an gogsumu kapatip isirdigin surece meme yok dedim ağlasa da vermedim 1-2 dk sonra isirmak yok diyip verdim tekrar her isirdiginda bunu yaptim simdi nasir isirir yine kapatirim aglasa dahi vermem ogrenmesi icin.
0 oy
tarafından
Aynı benim kızım gibi ya diş çıkarıyor ve kaşınıyor diye yapıyor:) tepki verince hoşuna gidip tekrar yapıyor ya 
0 oy
(402 puan) tarafından
Canım benim kiz da yeni yeni ısırıyor acidan gülüyorum onunda hoşuna gidiyo tekrar isirmak istiyor geçen bir yazi okudum ani tepkiler vermeyin  yada parmağınızı agzina götürün ısınmayı bıraktırin diyoru böyle böyle ısınmayı kesermiş

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 211 göst.
0 oy
4 cevap 449 göst.
29 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 324 göst.
3 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 126 göst.
20 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Babysmom (804 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,536 soru

24,140,760 cevap

334,480 kullanıcı

...