0 oy
1,047 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Meraba canlar başıma şöyle bir şey geldi ben evimdeyken eşim köye gitmişti bı gün kardeşide var 8-9 yaşlarında erkek kardeşi neyse her gittiğinde abisinin telefonunu alır pupg oyunu varya lanet olasıca :D  onu oynamak için abisinin basının etini yer telefon için her seferinde eşim verecekmiş telefonu kardeşine ama bana söylememisti bana dediği sadece canım biz çocuklarla mangal yapıcaz haberin olsun dedi bende tamam canım diyip kapattık neyse gece oldu 2-3 civarı wpa girdim eşime mesaj atmak için eve gectinmi flaan diye baktım aktif hemen yazdım canım diye o an görüldü hemen ardından yine attım görüyon niye yazmiyon diye onuda gördü cevap vermedi arkasından soru işaretleri attım gördüğü halde yazmadı hem aradım az bı çaldı kayınvalidem açtı teli ben şok oldum o an bide düşündüm madem hemen görüldü mesajlarımda niye aradığımda hem açılmadı bu telefon diye neyse sen daha uyumadinmi kız dedi bana bende yok TV izliyodum falan dedim ben bişey olmamış gibi davrandım kapattıktan sonra eşimin arkadaşı var bı abi hemen onu aradım abi nazımı versene tele diye eşimle konuştum senin tel nerde diye oda eve dedi eve git o teli al dedim zaten eve gidiyoruz yakınız dedi aricam ben seni dedi neyse aradı ben böyle böyle bişey oldu dedim kesin dedim o sırada mesajlarımizi okuyordu bizim dedim oda annem yapmaz la yanlış anlamışsındır dedi bende baya soylendim nasıl telefonun şifresini biliyorum falan diye oda meğersem kardeşine teli verirmen şifresini giremez diye o aksamligina şifresini kaldırmış ikinci şoku yine yaşadım kardeşide erken uyumuş anneside teli şarja takmış şarja takarken bence bı karïştirayim dedi ben öyle düşünüyorum açıkçası bide eşimle o gün gorumcemde kayinvalidemin dedikodusunu yaptikydik :D :D Allah kötü bişey demedim o kadar (okumuşmudur)

15 Cevaplar

0 oy
(1,017 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Ne dedin kız kaynanan görümcen hakkında 
tarafından
Biz her sene fındıkta görümcem çocuğu falan 3 hafta aynı evde kalıyoruz odam bile yok orada ve hiç rahat edemiyorum bide her sene ev işi yemeği kızlarım bir onların çocukları hep başıma kalıyor ben azarlayinca yaramazlık yaptıkları zaman aliniyolar hemen bende onu konuştum mesajda en son yine yaramazlık yaparlarsa bu sene sen uyar sen bı ayar çek ben diyince yanlış anliyolar dedim bu kadardı ama tel bayadir elindeyse özel mesajlarimizi para pul işlerimizi hepsini görmüştür o zaman
(1,017 puan) tarafından
Geçmiş olsun anam her kadın meraklıdır =)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben ne yazmışım öyleee oha :D :D :D yazmaya üşenmedim okumaya üşeniyorum :D 
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Kaynann laf sokarsa anlarsin okuyup okumadigini :-)
tarafından
Öyle valla aslinda gitsem bende giderim çocuklarımı birine birakipta iki kızım var biri iki yaşında biri 5 aylık kaynım var gorumcemin oğlu var küçükler 8-9 yaşlarında ama devir öyle bı devirki cadı dayısı kuzeni yok artık gözümün önünden ayırmak istemiyorum kızlarımı hiç bir şekilde bide yüksek balkonları var Allah korusun kazayla birbirlerini iteklerler ben sonra kimden soracağım hesabını
(4,148 puan) tarafından
Ay yok dur baslarinda kimseye birakma. Bnde birakmiyorum. Guvenemiyorum
tarafından
Aynen bide büyük kızımı dudağından opuyodu çocukların ikisi defalarca uyarirdim ağladimda bikeresinde sonra bana denilen ne biliyormusun onlar daha çocuk ve o onun amcası 8 yaşında amca ama asla olmaz böyle bir şey aklı iyice eriyor Allah korusun düşüncesi bile kötü asla bu zamana kadar yanlız bırakmadım onları
(4,148 puan) tarafından
Zatn bu yakinlarin pispigi hep bu kafada olan insanlar yuzunden o onun amcasi dayisi abisi degil yaa kimseye guvenmicen
tarafından
Tabiki de canım ben o çocukta da herşey beklerim yani bilmedigi şey yok o konularda küfür edislerinden hareketlerinden belli çünkü eşimide çok uyardım bu konuda kardesinde olsa o onun amcası bunların amcası dayısı olmaz her şey olabilir ben olmasam bile kızlarını bı dakika bile ayirmicaksin gözünün önünden diyorum oda anlayış gösteriyor sagolsun
0 oy
(1,355 puan) tarafından
bence gelen msj i ookumusturr diyorum ama 
tarafından
Gece 2-3 bı girdim wpa canım diye yazdım aniden görüldü yani mesajın içindeydi bende bana yazcakti herhalde o yüzden mesajlara girdi diyorum sinir oldum iyice
0 oy
(1,878 puan) tarafından
Okumuştur bacı bence çok meraklı bı kaynanan var dkgkdks Allah'tan benim kaynanamın okuma yazması yok ☺️☺️
tarafından
Hemde ne fena benimki iyiliğine iyi insan ama böyle lanet huyları var lokanta çalıştiriyor tek başına koca lokantayi yönetiyor aşcida kendisi onca işin arasında yine bu telefonu işlerini iyi beceriyor :D
(1,878 puan) tarafından
Maşallah ne güzel valla yaa benim kaynanamda çok iyidir severim kendilerini ☺️☺️
tarafından
İnanayım mı :D
(1,878 puan) tarafından
İnan kız valla çok iyidir maşallah diyem de nazar değmesin kendi halinde bı kadın ☺️
tarafından
Heee hepsi öyle olsa nolurdu sankiii :)))) öyle kaynana varda biz mi sevmedik :D
0 oy
(219 puan) tarafından
Hahaha valla üşenmedim okudum canım:-)bence okumuştur yoksa ne diye görüldü olsun mesajlar.kari koca arasında olan konuşmaları niye okur ki bı insan tövbeee
tarafından
Sağolasın teşekkür ederim yazdığımı görünce hangi ara yazdım ben bunu dedim ne kadar taktiysam buna artık :D bende anlamıyorum zaten bazı hareketleri var yanında oturayım biriyle mesajlasirken bı gözü telefonumda yada biri arasın yada bı mesaj sesi gelsin hemen nazımmı mesaj attı diyor sanane kim attıysa attı nazımda atabilir kocam sonuçta vb.
(219 puan) tarafından
Kıskanç ve meraklı kaynana işin zor bacım şöyle eşine de telefonunu verirken msjlari olduğu bölüme şifre koyup öyle versin bari belkide ilk defa da yapmıyor fırsatını buldukça bakiyodur bilemeyiz valla
tarafından
Eşimi özellikle uyardım bidaha o çocuğa telefon vermiceksin diye oda vermiyor o zamandan beri, iş işten geçtikten sonra verse nolcak ki artık aynen çok meraklı görüntülü konuşurken farklı bişey görsün taaa derine kadar araştırıyor,zilim çalsın kim geldi niye geldi bilmem ne
(219 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım valla çok can sıkıcı bı durum
tarafından
Öyle malesef ayrı yaşıyoruz ama sanırsan gece gündüz beraberiz Allah'a şükürler olsun ki aile apartmanı falan değil bosanmamiza bile sebep olurlar onlar
0 oy
(4,434 puan) tarafından

Ayy fena Bi durum bence okumustur :D

tarafından
İçerikleri o kadar önemsemiyorum aslındada saygısızlığın terbiyesizliğin son raddesi yani ne diyim bı gün laf carpıtıcam post açarım laf soktum diye belki bunları hatırlarsınız :D
(4,434 puan) tarafından
Çaktırma bence şimdilik ama olur da sana okuduğunu belli eden Bi ima vs yapar o zaman sen de yüzüne vurursun canım
tarafından
Ne demeliyim kalp kırmadan yüzüne vurmak istiyorum :((((
(4,434 puan) tarafından
İşte bosver deme bence ha olur açık açık okuduğunu belli edecek şekilde konuşur sende telefonları toplayalım ortada kalınca kimin ne yapacağı belli olmuyor çünkü falan diye laf söylersin ortamda :)
tarafından
Güzeeellllll sevdim bunu :D
0 oy
tarafından
okumuş tabii
tarafından
Ofyaaa inanmak istemiyorum :((( gözümden düştü yine :((
0 oy
tarafından
Laf sokarsa anlarsın kizzz aman salla
tarafından
Laf sokma yokta bide şuna şahit oldum eşimin dayısı bekar daha dayıma bı gün mesaj gelmiş kayınvalidem bakmış okumuş onların mesajlarinida dayımla dalga geçiyordu okudum mesajlarınızı diye o gün de gözümden düşmüştü demekki okuyor dediydim ama yine içimden öyle bişey yapacağına inanmak istemedim
tarafından
Ne saçmalık ya ayyy kaynanam benim mesajları okusaydi rezillik ulann Allah'tan şifreleri hiç kaldirmazdik
tarafından
Ay hiç sorma zaten eşim vermiyor artık teli o zamandan beri abisi vermediği için benden rica ediyor bende kıyamıyorum malesef veriyorum ama vermeden önce mesajları siliyorum çünkü sunuda gördüm küçük kaynım telimde videolar izlerken mesaj gelince hemen kayınvalidem bakıyor teline uzaktan uzağa
0 oy
tarafından
Okumuş işte eşim teldfonu. Vermesin onlara
tarafından
Bende çok istiyorum silmemeyi tabiki işte küçük kaynım aldıği telimi ben mecburiyetten siliyorum her gidişimde :(( bide ailesinin yanında istiyor teli verememezlik yapamıyorum
tarafından
Bu ne kız neden sizin telefonu istiyor ki
tarafından
Babası asla vermiyor telefonunu oğluna annesinin telide dokunmatikte doğru düzgün YouTube vs.giremiyor abisinden zaten o zamandan beri alamıyor ablası ölür ama o teli kardeşine vermez eee en son ben kaldım :D bide ailesiyle hep birlikte oturuken istiyor alınırlar diyeecbur veriyorum
tarafından
Hı yapacak birşey yok
tarafından
Öyle malesef :(
0 oy
(581 puan) tarafından

Bilemedim şimdi :D

tarafından
Okumuştur okumuştur :D :D bak bende inanıyorum artık yorumlardan :D
0 oy
(1,573 puan) tarafından
Ayy okuduysa da onun ayıbı laf söylerse utanmadan okudun mu de
(1,573 puan) tarafından
Yaa:D hsjsbzjajzjsjx 4181 duzceli misin?:d
tarafından
81:düzce memleketim :))) 41: Kocaeli / Gebze yaşadığım şehir :))) sendeki yoksa ? :)))
(1,573 puan) tarafından
Sakaryaliyim birazcik duzcelilikte var…. Akcakoca da okudum:D izmitte teyzem var:d dedem trabzondan duzceye göçmüş ordan Sakarya’ya
tarafından
Duzceli olmak iyidir bişey olmaz :)) adam yine duzceye göçmüş karadenizden ayrılmamiş yine :D :D
(1,573 puan) tarafından
Udisjsjsjsks aynen öyle
0 oy
(792 puan) tarafından
Bence kesin okumuştur:)
tarafından
Sanırım öyle yorumları okuyunca iyice inandım yoksa ben daha kayınvalidem yapmaz belki diyecektim :D KEMAL'İM YAPMAZ :D
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Sence.??

Okuyormuş işte cnm yakalamışsın bir nevi ne deyim şimdi okumazmı deyim:) 
tarafından
Sen bari Öyle de içimi rahatlat :D :D
(1,207 puan) tarafından
Maalesef cnm görünür atmazdı okumasaydı girmeseydi Eşinle sizin konuşmalara bakıyormuş üzgünüm:)))
tarafından
O an inanmak istememistim ne bilim yaa off benmi safım :((
0 oy
tarafından

Bunun için hep mesajlarımı esiminde kendisinde silerim:D

tarafından
Ofyaaa onlar saygısız diye  biz anılarımızı silmek zorunda kalıyoruz :(((

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,472,836 soru

24,116,815 cevap

333,264 kullanıcı