0 oy
729 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Günlük sil süpür yapıyorum ben 3 ayda 1 kezde aşırı derecede detaylı girdiğim halde pencerelerim çok eski bugün hava çok ruzgarliydi sabah sildiğim evin son durumu neden mi günlük temizlik yapıyorum işte bu yüzden pencereler o kadar kalitesiz ki tüm yağmur çamur benim evimde 

imageparkeler kalitesiz bir yağmur yağsa her yerden su geliyor hoşuma gittiği için temizlik yapmıyorum zorunda olduğum için yapıyorum yoruluyorum ama ev 1 gün temizlenmese hareba oluyor yemin ederim yıldım 

8 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Kız kendini öldürdün yeter Mükremin amca
(11,877 puan) tarafından
Anam vallaha ya arkadaşın iki postundan biri temizlik canıma mı yazık değil hiç uğraşamam valla:D
tarafından
Canına tak etmiş canım Mükremin amcanın:-))
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Olmuyosa olmuyo niye kendini harap ediyosn benim evim de eski yerlerde senin begenmedigin parkelerden bile yok tahtali banyosu mutfagi eski ama 1750 tl kira veriyorum ne yapiyim gucumuz buna yetiyo herkes ister cicek gibi evde oturmayi ama evi guzel gostercm diye olemem ya yaparim temizligimi oldugu kadar yani
tarafından
Ben yapıyorum diye tepki alıyorum ayrıca parkelerin çoğu şişmiş mutfağın ki 4 kiracı oturmuş benden önce
tarafından
Boyle daha cok psikolojin bozulur cok ciddiyim surekli senin postuna denk geliyorum coguna yorum atmak bile istemiyorum amacim seni elestirmek degil ama kimseye kendini kanitlamak zorunda degilsin kendini yalniz hissediyosan bu yalnizligi sen yapiyosundur. Ayrica kimseye ihtiyacin yok ben de yalnizim ailem uzakta senede 1 ya da 2 defa goruyorum esim sabah gidiyo aksam geliyo her gun ayni seyleri yapmaktan ben de sıkıldım ama oraya buraya sarmiyorum bebegim uyuyoken ben de ruhumu dinlendiriyorum kimseye ihtiyacim yok ben bana yeterim ev isi nankordur bacim bugun yap yarin yine b.k goturur evi. Kararinda yap yipratma kendini yani
tarafından
Kuzum inan durup dururken değil. Ev döküntü bak sayayım sana kapı kulplari 2 kez değiştiği halde hepsi bozuk yerlerinden çıkıyorlar vida yerleri gevşemiş kapıların. Duşa kabin var mesala banyoda kaynanam kendi evine sıfır aldı eskisini benim evime taktirdi sözde o evi bana verecekti o niyetle yaptırdı ama meğer bizi kandırmış. Dahası oturma odamdan sürekli su geliyor balkon kapısının altından halıya kadar ıslatıyor günlük hele yağmur yağında halı su içinde kalıyor. Tezgah kırık su olduğu zaman olduğu gibi alta gidiyor ordan da parkelere geçen gün mutfağım su içinde kalmış şuan parkelerin hepsi kabarmış durumda. Kapı pencere desen yok eve kertenkele bile giriyor yazın çok rahat mutfak dolapları yama yama olan yerler sürekli çıkıyor ben takıyorum
tarafından
Anladigim kadariyla ev sizin yani yaptirma imkaniniz yok mu
tarafından
Var ama 5. Kat asansör yok 30 yıllık yani kapı pencere parke banyo dolabı mutfak dolabı derken nerden baksan bu pahalilikta 60 70 bin gider her şeyin değişmesi lazım
0 oy
tarafından
Eski ya da problemli evde oturmak çok zor. Ne yaparsan yap ev kendini göstermiyor tadilat olmadığı sürece. Kolay gelsin valla.
tarafından
Yemin ederim bak pencere kulplari bozuk bıçakla açıyoruz hep her yerden su geliyor ama hala insanlar ısrar ediyor anlamamak için
0 oy
(5,281 puan) tarafından
Eski evle ugrasmasi zor temizle temizle aynı Allah Yardimcin olsun
tarafından
Çok teşekkür ederim anlayan yok işte sanıyorlar ki ben öylesine sıkılıp yapıyorum
0 oy
tarafından
Resimde pislik göremeyen bir ben miyim :) 
tarafından
Bikac tane toz var bide 1 tane su damlasi var galiba :)
tarafından
Komple atmadım bir sürü pislik var yemin ediyorum her yer Toz toprak
0 oy
(30,101 puan) tarafından

Git bı la ilahe illallah de gendine gel 

Bnce 
tarafından
Neden sende mi Toz görmüyorsun
(30,101 puan) tarafından
He öyle
tarafından
İşte karnı tok olanın açın halinden alamayacağı gibi bir durum seninkide. Mutfak dolapları hep hama kapı kulplari 2 kez değiştiği halde hala bozuk hep çıkıyor yerlerinden pencerelerim bile açılmıyor kulplari bozuk olduğu için duşa kabinde banyo ediyoruz olmasa daha iyi çünkü fayanslar hep su içinde kalıyor alta kaçak varmış. Dahası eve bir yerlerden kertenkeleler giriyor. Oturma odamın balkon kapısının altından olduğu gibi yağmur suyu girip halima kadar ıslatıyor daha saysam çok şey var mesela tezgah kırık olduğu için o tarafa su gidince  Altan dökülüp parkeleri ıslatıyor parkelere bastıkca su kalkıyor tesisatçı geldi olmaz dedi değişmesi gerek her şeyin dedi
(30,101 puan) tarafından
Sıkıntın olabilir evin sorunlu olabilir ama her halimize  şükredip elimizdeki ile yetinmemiz lazım.
tarafından
Ben yetinmiyorum çünkü geçe 2 sene önce şuan ki param elimde olsa alacağım daire şuan en ucuzu 3+1 500 bin TL. O zaman ise 250 bin TL falandı. Bu eve boşuna masraf etmek istemedik çatı katı olduğu için 5. Kat asansör yok diye yenisi alırız diye birikim yaptık ama şuan hiç alamıyoruz sebebi ise devlet
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Valla benim de, holdeki halı hep çorap  ipliği kalıyor üstüne basıyoruz yatak odası 2 günde topak topak yerleri toz oluyor eşim de sağolsun günde 2 kere duş, duşakabin su lekesi vallaa bıktım titiz insana batıyor arkadaş yerde nokta görsem alıyorum bir günde ev leş gibi oluyor gibi geliyor. Fayanslara taktım bir ara kaplattım dedim sıfır eve çıkalım diye burayı almadan napayım mantıklısı buydu  iş buyursam eli de pek yavaş hamile halimle ben yapıyorum bıktım bu heriften :)) 
tarafından
Allah nasip ederse seneye bizde almayı düşünüyoruz benim evim hep döktüntü canım kapı kulplari 2 kez değiştiği halde hala yerlerinden çıkıyor mutfak dolapları yama tahtalar var hep
(1,020 puan) tarafından
Anlıyorum canım hayırlısı olsun Allah nasip etsin inşallah, biz kadınlar düzen temizlik seviyoruz
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Daha hamileyim bebek çocuk olmamasına rağmen robot süpürgeyi hergün çalıştırıyorum ve çıkardığı toza deliriyorum yani hergün ev nasıl okadar kirleniyor arkadaş çocukta yok anlam veremiyorum 
(6,077 puan) tarafından
Valla benim bina eski ama evi baştan aşağı yaptırdık evlenirken herşey iyide niye bukadar kirleniyor cadde kenarındada değil anlamıyorum hergün toz alıyorum yoksa hapşırıyorum hergün robot evi silip süpürüyor
tarafından
Yok canım benim ev döktüntü hiç bitmiyor her yer su parkeler sürekli kabarıyor tesisatçı geliyor anlamıyor gidiyor suyun geldiği yer ise mutfak tezgahı kırıkmış
(6,077 puan) tarafından
Anaam kötüymüş ya
tarafından
Değişecek diyo değişmesi içinde dolaplarıda değiştirmek lazım en adi mutfak dolabı 12 13 bin dedi adam oda bu eve değmez 5. Kat çatı katı asansör bile yok
(6,077 puan) tarafından
Kız ben kapaklarını değişiyim dedim 4bin diyo sadece kapaklara herşey okadar pahalı ki

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 771 göst.
25 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (9,884 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 1,099 göst.
6 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Zeynep5100 (984 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 947 göst.
17 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,278 göst.