0 oy
343 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Mutfağın 2 camı silindi perdeler yıkanıp takıldı mutfak dolabı alt üst silindi set temizlendi ve setin arasındaki fayans temizlendi. Kaldı buzdolabı sandalyeler onlarda yarın artık yolluğu mu yıkayıp yaparım allahtan eşim evde yoksa mümkün değil çıkamam işin içinden ha bu arada yolluklarim yarın kurur 2 gün sonrada oturma odamın halısı gelecek hepi topu 3 4 günlük işim kaldı sonrası yatış 

9 Cevaplar

+1 oy
(4,893 puan) tarafından
Sen sürekli iş mi yapıyorsun
tarafından
Ben her hafta detaylı temizlik yapmam 3 ayda bir çok detaylı giriyorum canım günlük yaptığım tek şey oturma odası mutfak koridor silip süpürmek ve lavabo yıkamak onun dışında asla bir yere elimi atmam
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bacim evde insaatmi var surekli durmuyon yerinde sonra kadinlar niye erkenden yaslaniyo 
tarafından
Kuzum benim pencereler eski tahta bir rüzgar olduğu zaman Toz duman evin içinde hep eski bina 30 senelik
tarafından
Heee anladim yavru cokta yorma kendini
tarafından
Ya kuzum inanki çok beter bir ev beyaz parke kapılar pencereler ayakla dokunsan açılır kuzey cepe birde Allah nasip ederse bir gün inşallah benimde bir evim olur eşyalar yeni ev çok eski dökülüyor yer tarafı duş alıyoruz kabinin altından su geliyo
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Nolursun bana da gel temizliğe :)
0 oy
(2,743 puan) tarafından
Ben hiç böyle temizlik yapmadım normal yapıyorum :D cam filan silmeye kalksam yetişemem :D
0 oy
(4,093 puan) tarafından

Kız sen niye her gün hesap verir gibi buraya yaptığın tüm işleri yazıyorsun tek tek :D

0 oy
tarafından
Banafa gel kız temzliğe hastaym çarşambadan beri evimi bokk götürüyo
0 oy
tarafından
Kiz 2 gundur okurken yoruldum bi dur artik
0 oy
(1,691 puan) tarafından
mutfak bittiyse bence tum isler bitmis gibidir 
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Bende esimle birlikte bütün evi temizledim tabiki en çok işi ben yaptım mutfağa komple yağ çözücü döktüm :) bütün evde silinecek ne kadar yer varsa sildim çamaşır suyu ve güzel temizleyiciyi karıştırıp ocağa komple yağ çözücü sikip beklettim sonra da cifle daldım geçen de zaten halıyı silmiş küçük halilari yikamistim ayyy belim koptu evde bir pis yer kalmadı :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 441 göst.
30 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Yonca00 (669 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 340 göst.
22 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Edbncmn (195 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 2,397 göst.
0 oy
5 cevap 242 göst.

Kategoriler

1,473,540 soru

24,126,194 cevap

333,758 kullanıcı

...