Biz beraber oturmuyoruz ama sanki berabermişiz gibi bi rahat bırakmıyorlar insanı her gün ama her gün görüntülü konuşulurmuya bide telin başına bı oturuyorlar sanki ordaymışız gibi muhabbet ediyoruz iki saat bı işi bahane etmesem mümkünü yok kurtulamıyorum yani,ordan beri farklı bişey görsünler evimde hemen sorup sorusturuyolar kızlarımı görsünler onu niye öyle giyindirdin falan filan,onlara gittiğimde de iki gün kalsam bile iki sene gibi geliyor hemen evime gelmek istiyorum,gider gitmez benden iş bekliyolar 209 km yol gidiyorum kızlarimla zaten yol yorgunluğu var Kizlarim uğraştırıyor bide her gittiğimde ev leş gibi mutfak bulaşık dolu Görumce bekar evde sanki bilerek Yapıyor gibi aynı yastayız,bı çıkıp hoşgeldiniz bile demiyor o kadar saygısız işler bitiyor oturma vakti falan geliyor daha o sırada çıkıyor odasından insan bı yegenlerini alır hoşgeldiniz der biraz oturur daha iki gün durmayla babası yada annesi burası niye hala duruyor dediğinde bu evde sadece benmi yaşıyorum diyor hemen laf çarpıtıyor 4 senelik evliyim bı zararımda olmadı oka ama bana karşı bi kini var gibi bende hiç bir şekilde takmıyorum onu görmezden geliyorum