0 oy
392 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (498 puan) tarafından
Hala var mıdır bilmiyorum ama kesinlikle büyük pişmanlık ev ev üstüne olmuyor sizde evde işleri kim yapıyor hersey gelinlerde mi Bi tane görümce var 20 yaşında onla yapıyoruz bireyler kendimi ait hissetmedigim için içimden yapmak gelmiyo sabah kayinpederum kendine cay hazirliyo eşimle içiyorlar eşim de bana kızıyor kalk hazırla diye bende kardeşin hazırlasın diyom zaten gece çocuk uyumuyo sizce doğru mu yapıyorum kayinpederim babam gibi çok severim oda beni kizindan çok sever ama kaynanam tam sorunlu neyse sizce nasıl olmalı kaynanam hasta o yapmiyo bisey 

11 Cevaplar

0 oy
(4,148 puan) tarafından
6 yil bordom sonrada cok uzaklasamadim  zsten ust kata ciktim ama en azindan rahat giyiniyorum yatip kalkiyorum ama gene kurtulmus degilim 
(498 puan) tarafından
Kwske bende üst yada altında olsam ona bile raziyim seneye inşallah
(4,148 puan) tarafından
Hadi insaallaah canm ama.bnde baya oturdum sen kac yilfir birsin. Birde seneye altli ustlu olacaksan kesinlikle mesafeni koru ben koruyamadim cok pismanim
(498 puan) tarafından
2 senedir evliyim 2 senedir beraberiz koruycam yüz vermem
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben oturuyorum ama yakın zamanda çıkacağım 

Berbat birşey hayatımda yaptığım en büyük apt.allik kabul etmek ... Kadın herşeyi sorun yapiyor ondan sonra sen beni sevmedin sen bana isinamadin evet sevmedim sevmiyorum 

Ev işleri başlı başına sorun 2 tane bebegim var bekle yaparım acelesi yok diyorum yapıyor durmuyor sonra herkese yetişemiyorum yoruluyorum diye anlatıyor beni rezil ediyor aklı sira
(498 puan) tarafından
Aynı aynı aynısı bende de var
tarafından
Çok zor Allah yardimcimiz olsun çıkacağım diye bozuluyor şimdi buradan cikarsaniz herşey burda biter diyor ben zaten size gelmem asla diyor sizde buraya gelmeyin çalmayın kapımı diyor
Tınnnnnnnnnnnn
(498 puan) tarafından
Ossttttttt bak isine doğru düzgün evliligimizi bile yaşayamadık be
0 oy
(1,576 puan) tarafından
Başkasına hizmet etmek kadar rahatsız olduğum başka bir şey yok benim hayatta o nedenle sizden 100 kat daha rahatsız olurdum. 
(498 puan) tarafından
Bide bekarken bir bardak kaldırmayan ben annem emir verince deliren şimdi ne hallere kaldik
(1,576 puan) tarafından
Ben de aynen öyle yetiştirildim hala da yapamam. Zaten beni bilir kimse benden böyle bir şey istemez.
Birlikte de yaşamıyoruz da çok uyumlu olsalar bile aynı evde yaşamak güzel bir şey değil. İlla bir şeylerini kısıtlamak durumunda kalırsın.
Umarım ayrı eve çıkarsınız ne diyim.
tarafından
Aynı şekilde kendi rahatıma düşjünûm valla beklenmedik misafir geldiğinde bile aşırı derecede sinirlerim bozuluyor hiç kaldıramazdim
(1,573 puan) tarafından
Ay Berfu bende öyleyim. Annem yanıma gelince hala bana bi şey yaptırmaz, eşimin annesi gelince de ne zaman ne yaparsam onu beklerler aramızda bi sorun sıkıntı yok ama çocuğum var kimse bana güvenip hizmet bekleyip evime gelemez
(1,576 puan) tarafından
Aynen öyle aslında alıştırmakla da alakalı bu şeyler biraz. Bir kere yaparsan hep beklenir çünkü diye düşünüyorum o nedenle hiç alıştırmadım ha zaten ben eşimin ailesiyle 2 ayda bir görüşüyorum o da yarım saat falan o nedenle çok öyle bir ortam olmuyor ama bir insan eşiyle evlendi diye onun hizmetçisi mi anlamadım.
0 oy
tarafından
Ben kaynanamla degil 2 görumceyle 1 kayinla yasiyorum gercekten cok zor kaynanamla yasadim harika biri kendisi onunla bir ömür yaşarım allah basimizdan eksik etmesin ama gel gelelim ki gorumcelerle yaşanilmaz yaşanilmazzz hamileligimi burnumdan getirdiler resmen dusuk tehlikem vardi bana bi bardak su bile getirmezler getirselerde bin kez söylenirler ilk bebegim öldü kurtaj oldum kaynanam yanimdaydi beni 1 2 hafta dogru düzgün caliştirmadi dedi dinlen rahatsizsin tam hamile kaldim kaynanamda mecburen köye gitti ilk 3 ay hep yattim tehlikem var diye bazen 1 gun boyunca bile yemek yemedigim oluyordu anca kendim kalkip hazirlarsam yerdim onlar yuzunden esime cok yalan söyledim gecen gun bana sordu pismanmisin evlendin diye evt dedim neden dedi ilk anlatmak istemedim sonra israr etti bende anlattim kardeslerin bana boyle yapiyor diye esim eve geldi kiyamet kopardi tabi yine ne oldu herkes beni suclu gordu dediler yenge seni disarda doldurmus esim dedi bana anlatti bazi seyler doldurmadi ama kimse yine inanmadi suan kimse benle konusmuyor ve bende artik kimseyi umursamiyorum fazla yüz verme sakin görumcene ne yaparsan yap suç sana atilir ben kolay kolay ayri eve cikamam valla rabbim bir yasayanlarin yardimcisi olsun
(427 puan) tarafından
Neden gorumcelerin ve kayninla beraber yaşıyorsun
Allah kolaylik versin inşallah tez zamanda giderler yanından
tarafından
Amin aminn insallah kaynanam benimle yasiyordu cocuklarinida getirdi eltim sagolsun babasinin evine gitti dahada dönmedi 3 cocuk birakti kaynanamda mecburen onlara bakmak için köye gitti kizlarda sözde bana yardimci olmak icin yanimda biraktilar esime dedim kizlari gonder boyle boyleler istemiyorum esim bana kizdi sen olay cikariyorsun falan dedi bende daha ses etmedim
0 oy
tarafından

Allah yardımcın olsun 

0 oy
(45,024 puan) tarafından
Ben birlik değilim ama asla yapamazsın birde bekar görümcem var 26 yaşında evim ayrı kafam rahat çek pijamalari gez rahatça yat uzan öbür türlü öle değil ama bana görede öle ev ev üstünde olmaz
0 oy
(469 puan) tarafından
8 ay durdum bana 40 yıl gibi geldi evim olmasına rağmen oradaydık evime sadece yatmaya giderdim iş yapsam suç yapmazsam suçtu görümce 23 yaşında bir yaş büyük benden lafını suratını cok ceketim Bi kere ailem geldi kendini odaya kapattı çıkmadı ondan sonra ipler koptu ailemle ne derdi varsa hanım efendinin eşime olmaz bunu kaldıramam yeter artık dedim ondan sonra çok şükür ayrıldık 
0 oy
(907 puan) tarafından
Ben ayrı yaşıyorum iyiki ayrı yaşıyorum diyorum. Çünkü birlik olmuyor. 2 ay kalmak zorunda kaldık oda hep kavga ile geçti. En son iş yerinde düştü yanına gidip 1 ay baktım yine kavga edip öyle eve geldik. Mesafeli duruyorum kendilerine karşı çünkü yıpranan ben oldum vucudumda egzama çıktı stresten. Paylaşmayı seven biri kaynanam ama çok konuşur.allah kolaylık versin birlik oturanlara tez zamanda kendi evleri olması dileğiyle. 
0 oy
(450 puan) tarafından
Ben ben beeen of bıktım artık ev yapıyoruz 4snedir beraberim şuan hanfendi kendi kziinn evine giti bende mal mal oturyorum bütün iş yükü bende ama artık yapmicam evi *** gotuuroy ama yapmicam zayıfım herkes bu ne hal diyor şimdiye kde yaptım da noldu sadece kendim ezildim yerleri silmemjskn diye kaynnm diyo bu ne ya heryer toz olmuş sil dicektim ama inşan saygısızlıkta yapamıyor....
0 oy
tarafından
Bende bir oturuyorum gibi bişey yeme içme bir ama ayrı yatıyoruz o kadar ama senin yerinde olsam kayınpederim beni severken eğer sadece eşimle beraber kahvaltı yapıyorsa ben kalkar hazırlar yatarım ama başkası da gelip yapıyorsa kimse kusura bakmasın kardeşim sevmediğim kimse için de ben parmağımı kaldırmam canım suan seni anlıyorum çok kötü bişey ama benim bi kaynım var görümcem yok kayınpederim Zaten bana eziyet olmasın diye kalkıp kendi hazırlar ama zaten kayınvalidem hazırlar çoğunlukla bende eşime bu sıralar yukarıda hazırlayamıyorum hamile olduğum için kokuya hassasıyet o yüzden o da asagıda yapıyor bende 
0 oy
tarafından
Biz beraber oturmuyoruz ama sanki berabermişiz gibi bi rahat bırakmıyorlar insanı her gün ama her gün görüntülü konuşulurmuya bide telin başına bı oturuyorlar sanki ordaymışız gibi muhabbet ediyoruz iki saat bı işi bahane etmesem mümkünü yok kurtulamıyorum yani,ordan beri farklı bişey görsünler evimde hemen sorup sorusturuyolar kızlarımı görsünler onu niye öyle giyindirdin falan filan,onlara gittiğimde de iki gün kalsam bile iki sene gibi geliyor hemen evime gelmek istiyorum,gider gitmez benden iş bekliyolar 209 km yol gidiyorum kızlarimla zaten yol yorgunluğu var  Kizlarim uğraştırıyor bide her gittiğimde ev leş gibi mutfak bulaşık dolu Görumce  bekar evde sanki bilerek Yapıyor gibi aynı yastayız,bı çıkıp hoşgeldiniz bile demiyor o kadar saygısız işler bitiyor oturma vakti falan geliyor daha o sırada çıkıyor odasından insan bı yegenlerini alır hoşgeldiniz der biraz oturur daha iki gün durmayla babası yada annesi burası niye hala duruyor dediğinde bu evde sadece benmi yaşıyorum diyor hemen laf çarpıtıyor 4 senelik evliyim bı zararımda olmadı oka ama bana karşı bi kini var gibi bende hiç bir şekilde takmıyorum onu görmezden geliyorum 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,208 göst.
8 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 263 göst.
8 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nagiiiss (487 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 892 göst.
19 Mart 2023 Diğer kategorisinde Ikra ece (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 488 göst.