0 oy
1,136 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kaynim gelic3k feln demistim diger postumdan anlarsinz esim baskasiyla konusurk3n duydum kaynanamgil burdadyi 2 gun once gittiler kaynimla kayananm geri gelecekmis kaynim burda bi ise girecekmis (evli karisida koyde kalcak) esimle kavga ettim gelmesinler bak ilac aliyorum rahat edemiyorum bide gunah kaynimla 3vde olmam dedim. Senin tek onlar ailen degil bizde aileniz bi evladin var unutma dedim hicc umrunda degil iyi ben annemle gidiyom dedim ****** git la bune surekli gidicem deyip duruyon dedi bende valizi topladim cok zoruma gidiyo dayanamiyorum ailesi olarak hic gormuyo bizii ne yapiyim nolurr acil cvp verinnn 

27 Cevaplar

0 oy
(986 puan) tarafından
Git ya vallahi git nedir ya bu erkekler kendini bir nane sanıyorlar heralde . Herseyi onların istediği gibi mi yapacaz  . Hadi neyse dediğini yapsanda baksana ondan da anlamaz başkasıyla konuşan adam için kılını kıpırdatma.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Zaten valızını toplamıssın . Bız sana kal desek ne gıt desek ne. Zaten kafana koymussun sen . Smdı bız sana gıtme desek gıtmeyıp  gıt desek gıdecen mı. Yada yarın bısey oldugunda ya grupdakı kadınlar dedı o yuzden kaldıydım yada onlar dedı dıye gıttım mı dıyceksn. Kendı hayatının kararını en ıyı sen verırsn. Hıc kmsenın gazına gelıp karar alma  . Bu hayatı yasayan sensın. Herseyı en ınce ayrıntısına kadr sen bılırsn. Sakınce otur bı dusun ona gore hayatının kararını al 
0 oy
tarafından
Bana  sktiri çeken Adam in evinde 1 dk durmam ben
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Devamlı gidicem diyorsan her sorunda eşinde git demekle haklı 
0 oy
tarafından
Küfürler havalarda uçuşuyo eşin seni takmıyo git , gidemezsn sanıyo ondan rahat bu kadar 
0 oy
tarafından
 Buradakilerin lafına bakıpta ewi terk etmekte çok saçma bide eşin seni aldatmamış bi suçu yok neymiş ailesi geliyor diye ewmi terkeledilir ya benim de kaynım 8 ay bizde kaldı ama hiç rahatsızlık vermedi bide kaynananın gelecekmiş ya insan oglunun evine gelemeyecek.mi 
tarafından
Keske bende sizin gibi saglikli olsamda onlari misafir etsem inanin ordan konusmasi o kadar kolay oluyor kii tabi oglunun evine gelebilir ama oglunu doldurmaya gelmesin bi zahmet
tarafından
Kocana böyle konuşursan koçan annesine inanır  tabi sen önce kovanı kendine çek sonra bak evine kimse yatıya gelemez
tarafından
Bende kaynım yanmda kalırken hamileydim ilk gebelikti hiçte kolay değildi herkesin oluyor sağlık problemi canm ama bana gerçekten çok çocuksu geldi bu sebeple ewi terketmen o kadar aldatılan şiddet gören insanları gözünün önüne bi al istersen
Bide kendini eşinin yerine koy senin abin gelse we eşin ewi terketmeyi tehtit etse sen naparsın

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 397 göst.
0 oy
0 cevap 109 göst.
0 oy
5 cevap 222 göst.
24 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Aleynayagmrrr (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 306 göst.
14 Mayıs 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde 2ikizAnnesi (4,167 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,261 soru

24,136,712 cevap

334,326 kullanıcı

...