0 oy
517 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (530 puan) tarafından
Kızlar biz eşimle boşanmaya karar verdik öyle kavga dövüşümü yoktu ama birbirimize tahammülümüz kalmamıştı ben hizmetci gibi oldum daha önce de yazmıştım buraya sonra  1 ay ayrı kaldık çevremdekiler sorunuz yok tekrar deneyin filan ddi neyse sonra eşim tekrar deneyelim filan ddi bende kızım için kabul ettim sonradan bana niye denemesin diye konuşmuştuk herseyi eşimle evimize geldim ama eşim yine aynı ilgisiz konuşmaz sohbet etmez arada soğukluk kırgınlık var düzelmedi bende yoruldum artık dün annemle konuştum anlattım annemde bir kaç ay daha dene çaba harca olmazsa da yapacak birsey yok kaderimizde bunu yasamak varmış diyor ama ben psikoloji olarak çöktüm ya ben 4 senelik evliyiz eşime ne sesimi yükselttim ne saygısızlık yaptım bana kızım için beraberiz ddi bende niye gel ddin düzelecek ddin ben orada hayatımı kurmuştum ddim bu soğukluk geçer mi yoksa yol yakınken bitsin mi karar veremiyorum

9 Cevaplar

+1 oy
(57 puan) tarafından
Canım bence kesinlikle çift terapistine gidin derim 
(530 puan) tarafından
Canım ben memleketeken psikoloğa gitmeye başlamıştım eşim pek taraftar değil ona göre sorun bende
(57 puan) tarafından
öyle tek taraflı olmaz ki. bence tekrar konuş evliliğimiz kurtarmamız için çift terapistine gitmemiz lazım çiftiz sonuç olarak evlilik bu de
(530 puan) tarafından
Tekrar konuşacağım bakalm ne olacak
(57 puan) tarafından
Olur inşallah
-Reklam-
0 oy
(634 puan) tarafından
Ay saçmalama inan herşey düzelir maroton olmuş hem sıcaklıği ne yapacaksın zamanla herşey olur yuvani yıkma şu senede hayat şartları çok zor insanlar çok kötü ve o mahkemeye gittiğinde küçük bir ölüm gerçekleşecek ama senden başka kimse ağırlığını hissetmeyecek şimdi bosanalim bitsin kader böyleymiş demek çok kolay ama o dönem gelip cattiginda dünya başına yıkılıyor zor yani yapma sakın imkanlari zorla 
(530 puan) tarafından
Canım deniyorum kızım için ama karşımdaki kişiden çaba görmeyince beni daha çok yıkıyor bu durum boşansak daha iyi olacakmis gibi oluyor hersey
(57 puan) tarafından
Boşanmak bu kadar kötü bişey değil bence gerekli şartlar sağlandığında insan ayrılmayı da bilmeli
(530 puan) tarafından
Tabiki orası öyle olmuyorsa yapacak birsey yok
0 oy
(15,002 puan) tarafından
Başkalarına karar verdirme canım. Otur eşinle konuş ilk önce bak tekrardan deneyelim diye beraberiz ama kendini geliştirmeye caban yok ne zaman duzelirsin felan diye sor 
(530 puan) tarafından
Kim istemez çalışmayı ama olmayınca ben napim
(15,002 puan) tarafından
Atanmak kolay değil ki arkanda dayın varsa iyisin. Ah canım ya normal bir iş mi bulsan ki çocuk var mı
(530 puan) tarafından
Canım ilçe de otuyorum küçük bir yer
(15,002 puan) tarafından
E elinden gelen birşey yoksa sıkıştırmasın seni de sırf para yüzünden evde huzursuzluk iyi değil
(530 puan) tarafından
Tabiki canım ve ben düşünüyorum öyle birsey almam bile
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Cnm şimdi nasıl bir yaşantınızda olmadıgını bilmediğim için sadece çapalama birak eşinin adım atmasını bekle yorma kendini atmıyorsa zaten bitmiştir bence 
(530 puan) tarafından
Aynen canım ben çocuğum için yapıyorsam bir zahmet o da yapsın bazı şeyleri
0 oy
tarafından
Kuzum böyle bisey için yuva yıkmaya değer mi yaa..lütfen topla kendini eşin sana soğuksa sen ona yakın ol sıcak ol anladığım kadarıyla o sana soğuk diye sende soğuksun belki de eşinde sen soğuk olduğun  icin sana soğuk davranıyor. Inan biz eşimle nelerden geçtik birbirimizin yüzüne bakmazdık sonra baktım dedim ki yuvayi  dişi kuş yapar ben nasıl olursam eşimde öyle olur o bana soğuk oldukça ben ona düşkün oldum mesajlar atıyorum akşam yemek ne yersin onu yapim aşkım falan diye diye şimdi birbirimizin gözünün içine bakıyoruz çoook mutluyuz şükürler olsun
(530 puan) tarafından
Canım işte bende inat ediyorum niye herseyi ben yapıyorum diye düşünüyorum bir kaç kere sohbet konusu açtım doğru düzgün konuşmadı bende artık konuşmuyorum
0 oy
(416 puan) tarafından
Psikolojik şiddet yaşatıyor size bir müddet oluruna bırakın diyecektim ki denemişsiniz zaten daha önce demek ki olmuyor kendinizi daha fazla yıpratmanızın anlamı yok ilişkiler tek taraflı sürdürülemiyor 
(530 puan) tarafından
Evet canım boşanalım dediğinde bende hemen kabul etmiştim evet üzülmüştüm ağladım ama bir yanım da istiyordu çünkü çok yorulmuştum artık ailemin  yanında da mutluydum ama kızım ne zmn çocuklu bir adam görse bakıyordu babası aradığında bakmıyordu konuşmuyordu o yüzden geldim bir kız evladın babaya çok ihtiyacı olduğu için
(416 puan) tarafından
Bir evliliği sonlandırmak çok zor bir durumdur ama parçalanıncaya kadar sürüklenmek daha acı verir. Çocuklar için anne baba ayrılığı ağır bir süreç canım ama sevgisiz saygısız ilgisiz kavgalı bir ortam da büyümek daha ağır kendi ailemden biliyorum
(530 puan) tarafından
Evet canım o noktaya gelince dönüşü olması zor suan aramızda saygı varken bitmesi daha mı iyi acaba
(416 puan) tarafından
Herşeyi yitirip ayrılınca birbirlerinin yüzüne bakacak yüz bırakmıyor kuzum insanlar o raddeye gelmemek lazım baktın çok denedin elinden gelen herşeyi yaptın ama ne yaptıysan olmadı evlilikten umudunu kestin saygıyı yitirmeden ayır yolunu
0 oy
(684 puan) tarafından
Bazen uzun süren soğukluklar zor geçio. Genel de bu süreci yine biz düzeltmeye çalışıyoruz. Buna en iyi sen karar verebilirsin otur eksilrrini artılarını değerlendir. Ona göre yol çiz kendine kadın isterse o evlilik toparlanıo çok ciddi problemler yok ise. O yüzden seviyorsan eşini o kdr da kötü değil diyorsan toparla derim. Bizde öyle Bi süreçden geçtik. Çok yıprandım şükür toparlandık benm çabamla ama bir kez daha toparlayacak gücüm kalmadı inşallah olmaz öyle şeyler  sonucu güzel oldu şuan eşim anladı Bi çok şeyi değerimi çocuklarım için değer dedim 
(530 puan) tarafından
Canım gelmemin tek sebebi çocuğum zaten kız evladı babaya ihtiyacı var diye
0 oy
(688 puan) tarafından

Kesinlikle çift terapistine gidin. Sabredin. Yuva kurmak zor yıkmak bir imzaya bağlı oluyor. Aklı başında biri eşinle konuşsun ikna etsin terapi alın. Birde evinizde bol bol bakara süresi dinleyin. Evlendiğiniz kişinin aile muhabbeti nasıl ? Sizin kendi ailenizle muhabbetiniz nasıl ? Eşler, anne ve babalarının birbirine davranış şeklini kurdukları yuvada uyguluyorlar. Yani eşinizin babası annesine nasıl davranıyorsa eşinizinde size davranış şekli aynı olabilir. Ne oluyorsa çocukluk dönemin de oluyor. Kendi ailenizin size davranış şeklini farkın da olmadan sizde eşinize kızınıza uygulayabilirsiniz. Çocukluk dönemine gidin.. empati dili ile konuşun eşinizle. Ondan da Rica edin.. düzelir herşey. Sevmeseniz birbirinizi bu soruyu sormazsınız değil mi? :)

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 293 göst.
6 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Leyla343480 (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 635 göst.
0 oy
7 cevap 444 göst.
14 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,245 soru

24,122,263 cevap