0 oy
318 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hanimlar hergun televiztonda smali çocukları görüyoruz  cok zor allah sifa göndersin aglamaktan baska bisey gelmiyo elden insan istiyoki hepsi birden iyilessin buyuk paralar bagislayalim ama... 10 lira 5 lira demeyin cok zor yardim edelim

9 Cevaplar

0 oy
(1,406 puan) tarafından
Biz elimizden geldiğince yardım ediyoruz rabbim şifa versin bu ay 4 çocuk var yardım edeceğimiz inşallah 
tarafından
Inşallah hepsi iyileşir
-Reklam-
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Elimde oldukça yardım  etmeye çalışıyorum  allhım  bütün  yavrulara şifa versin 
0 oy
(1,242 puan) tarafından

Bi an Admin paylaştı zannettim:) Rabbim o minik yavrucaklarin Yâr ve yardımcısı olsun inşallah  

0 oy
tarafından
Rabbim yardımcıları olsun şifa versin hepsine 
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Çok üzülüyorum ya çocukları öyle görmeye içim kıyılıyo. 

Rabbim tez zamanda hepsine de acil şifa versin 
tarafından
Aynen asiri zor aslinda sayilari fazla degil 80 milyon insan var 1000 bebege yardim etse hepsi  iyileşir ama her gecen gun dahada aci cekiyolar
(4,658 puan) tarafından
Benim migrenim tuttuğunda csnımdsn can gidiyo zannediyorum küçücük bedenlerin acısını tahayyül bile edemiyorum.
Hele anne babalarının hissettikleri gördükleri. Allahm en tez zamanda şifa versin hepsine
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Ben 2 bebek gonullusuyum aslinda herkes bir bebek gönüllüsü olup bulindugu şehire yaysa kısa sürede kurtulur o bebekler 
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Allah yardımcıları olsun elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum bende bizim burda kermesler kuruluyor smali çocuklar için denk geldiğimde hiç es geçmem Allah hepsine acil şifalar versin inşallah 
0 oy
tarafından
Sızın nıck nıye admın2 

Ayrıca her ay yardım edıyoruz çok şükür yavrulara 
tarafından
Hic oyle aklima geldi
0 oy
(9,984 puan) tarafından
durumum olasa butun paramı bağıslarım askeri ucretle gecenmek cok zor 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 271 göst.
4 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prenses 67 (675 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 187 göst.
29 Mart 2022 Diğer kategorisinde Miss.namaless (1,496 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 235 göst.
0 oy
1 cevap 79 göst.
24 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,443 soru

24,139,396 cevap

334,436 kullanıcı