0 oy
445 göst.
Diğer kategorisinde (468 puan) tarafından
Bugun kan verdim fıtık için sözde yarın ameliyatım vardı ve  anestezi doktoruna sonuçlarımı gösterdim onay verdi kendi doktoruma götürdüm ve yarın bütün ameliyatlar iptal dedin neden diye sordum hemşireler grevdemiş 10 gün sonra arayın gün verecem dedi hocam fıtığım çok ağrı yapıyor dayanamıyorum dedim ve yapacak bişey yok dedi böyle birşey mümkünmü

9 Cevaplar

+2 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Grev var ise kim girecek ameliyata 
-Reklam-
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Bende bugün haberlerde gördüm grev işini hasta bakicilar falanda grevdeymis
(468 puan) tarafından
Neden peki sizce
(6,048 puan) tarafından
Ya tam hakim değilim öyle üstünkörü izledim.
0 oy
tarafından
Hadi ya muayenelerde iptalmi acaba
(468 puan) tarafından
Muayene iptalmi onu bilmiyorum
(62 puan) tarafından
Doktorlarda sknti yok onlar alıyor zammı hemşireler hasta bakicalari vs grevde
0 oy
tarafından
Vardır herseyde bir hayır belki de 10 gün sonra daha hayırlı olacak üzülme böyle düşün
(468 puan) tarafından
Aynn cnm hayırlısı olsunda
0 oy
tarafından
Allah ellerine düşürmesin. Bilgim yok çok geçmiş olsun
tarafından
Bence Allah doktorları hemşireleri yamyam hastaların eline düşürmesin o kadar az maaşa bir sürü nöbet üstüne üstelik şiddet de görüyorlar
tarafından
Hiç şiddet uygulamadim da çok tersleyen gördüm
0 oy
(62 puan) tarafından
İstanbul'da çapadan tut cerrahpasaya kadar bütün hastanelerde grev vardı bir kaç gün önce de olmuştu ve daha devam edicek mümkün olabilir cnm 
0 oy
tarafından
Evet hastane çalışanları grevde doktorlar hariç. Çünkü doktorlara 2,500 -5000 arası zam yapılıyor diye.
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Hayırlısı olsun. Sağlık bakanı sözde sağlık çalışanlarına zam verdi. verdiği zamma hemşireleri katmadı. Hemşireler sağlık çalışanı değil sanki. Haklı olarak isyandayız. 
0 oy
(5,372 puan) tarafından
Canım ameliyat pek çözüm olmuyo ya belki olmasan daha mı hayırlı olur bak bizim komşunun patlamış fıtığı yürüyemiyo du kirli yapağı mı ne diyolar böyle yastıkların içimdeki yünle kıru üzümü ezip sarıyolarmış beline kadın şuan iyi ameliyat fln olmadı çünkü tekrarlıyo genelde fıtık iyi olamıyon ya malesef 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 386 göst.
11 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde 34513451 (98 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 314 göst.
20 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nature Daphne (1,876 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 183 göst.
10 Aralık 2021 Diğer kategorisinde sazh (5,167 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,299 göst.
10 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Busra. Esen12 (4,061 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,095 soru

24,106,977 cevap

332,754 kullanıcı

...