0 oy
1,495 göst.
Diğer kategorisinde (1,034 puan) tarafından
29 haftalıkken erken doğum yaptım. İkiz bebeklerimden birini kaybettim 1 hafta sonra. Kalan bebeğim için dua bekliyorum sizden. Çok zor Allah hicbirinize yaşatmasın bu durumu.  Ciğerim söküldü. Mihranurum adının sahibi olamadı. Lütfen diğer bebeğim için dua bekliyorum sizden. Acımın sabrı olsun. Rabbim sağlıkla kucağıma ulaştırsin. Tek umudum o benim.. 

50 Cevaplar

0 oy
(2,111 puan) tarafından
Başın sağ olsun çok üzüldüm Rabbim evladına şifa versin inşallah sana sabır diliyorum... 
-Reklam-
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Allahım sabırlar versin çok üzüldüm allahım diğer bebeğine ömür versin inşallah 
0 oy
(2,672 puan) tarafından
Basın sağolsun canım benim Rabbim sana bagislaisn :-( yaranı desmiyceksem ne oldu ki yani niye erken doğum yaptın
0 oy
(798 puan) tarafından

Başın sagolsun canım çok iyi biliyom bu acıyı:unsure: rabbim diğerini sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin dualarımda olacan❤️

0 oy
(45,023 puan) tarafından
Offffff;((( başınız sağolsun canimm
0 oy
(7,035 puan) tarafından
Rabim hayırlı iki kapıdan birini açsın senin ve uavrun için cnm inslh sağlıkla gelir kucağına da kokusuyla hasretin diner 
0 oy
(426 puan) tarafından
Çok üzüldüm canım Allah sabır versin sana. Diğer yavrunuda kucağına sağlicakla alırsın inşallah  Allah kavuştursun 
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Rabbim diger evladini sana bagişlasin insaallah
0 oy
tarafından
Rabbim sabır versin diğer evladını sana bağışlasın canim
0 oy
tarafından
Çok Üzüldüm  :( Başınız sağolsun, diğer evladınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah ❤
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Başin saolsun kuzum 
0 oy
tarafından
Başın sağ olsun. Rabbim sana sabretme gücü versin. İnşallah diğer bebeğin sağ salim Bi şekilde sağlıklı sıhhatli kucağına almanı nasip etsin. Büyüyüp evlendiğini sonra da torunlarını görürsün inşallah 
0 oy
tarafından
Rabbim sabır ihsan eylesin diğerini size bağışlasın inşallah 
0 oy
tarafından
Nedenn neden vefat etti
0 oy
(9,076 puan) tarafından
Başınız sağolsun. Ahirette şefaatçi olur inşallah annesine babasına. Diğer yavrunu da sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. 
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Çok üzüldüm canım Allah sabırlar versin diğer bebeğini sana seni de ona bağışlasın canım benim
0 oy
(2,336 puan) tarafından

Ah başın sağolsun çok üzüldüm benim arkadaşım da 6 buçuk aylık doğum yaptı bebeği şimdi 2 buçuk yaşında çok sağlıklı inşallah senin bebeğin de öyle olacak dualarım bebeginle <3

0 oy
tarafından
Basın sağolsun canım ALLAH sabır versin inşallah 
0 oy
(684 puan) tarafından
Ahh canım rabbim gönlüne ferahlık versin... Diğer bebeğine sağlık versin sana bağışlasın inşallah. Benimde ikizlerm var içim cız etti. Üzülme Allahn iznyle rabbim sana bağışlasın 
0 oy
tarafından
Offfff içim parçalandı yaa canım benim başın sağolsun Rabbım kuzucuğu da size bağışlasın inşallah sağlıkla kavuşursunuz

İlgili sorular

+3 oy
27 cevap 573 göst.
10 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Burcu inci (15 puan) tarafından soruldu
+1 oy
47 cevap 1,431 göst.
0 oy
1 cevap 59 göst.
+2 oy
35 cevap 1,680 göst.
7 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,115 soru

24,094,349 cevap

331,973 kullanıcı

...