0 oy
1,483 göst.
Diğer kategorisinde (1,030 puan) tarafından
29 haftalıkken erken doğum yaptım. İkiz bebeklerimden birini kaybettim 1 hafta sonra. Kalan bebeğim için dua bekliyorum sizden. Çok zor Allah hicbirinize yaşatmasın bu durumu.  Ciğerim söküldü. Mihranurum adının sahibi olamadı. Lütfen diğer bebeğim için dua bekliyorum sizden. Acımın sabrı olsun. Rabbim sağlıkla kucağıma ulaştırsin. Tek umudum o benim.. 

50 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Başınız sag olsun... Diğerini size bağışlasım allah bir an önce kavusursunuz umarım 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Basın sagolsun rabbım  sabıe versın sıze , yardımcınız olsun ınsallah. Dıger bebegını sag saglım alır getırırsın ınsallah evıne 
0 oy
(2,081 puan) tarafından
Ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemedim basın sagolsun CANIM Diger minigine saglık la kavuşursun insallah
0 oy
(2,981 puan) tarafından
İçim parçalandı rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah :-(( başın sağ olsun üzülme diğer bebeğini düşün 
0 oy
(1,208 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm Allah diğer evladına hayırlısıyla kavuşmanı nasip etsin 
0 oy
tarafından
Ayy kuzum Allah sağır versin üzme kendini bende 2 tane bebegimi karnım da kaybetmistim çok iyi bilirim bu durumu rabbim ötekini sana bağışlasın insallah
0 oy
tarafından
Cennet kuşu olmuş Mıhranur, Rabbım sana sabır versın dıger bebegın ıcın güçlü olman lazım
0 oy
tarafından
Basın sağolsun cnm 

Rabbim diğer evladına şifa versin sana.bagislasin cnm
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Rabbım.o bebeğini saglicakla kucagina almayı nasip etsin inşallah 
0 oy
tarafından
Öncelikle başın sağolsun bacım Allah diğer bebeğine sağlıklı, hayırlı, iman dolu uzun ömürler versin Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. dualarım seninle
0 oy
(665 puan) tarafından
Rabbim hayırlı ise kucagina almayı nasip etsin insaallah...
0 oy
(1,841 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin Allah size sabır versin ...
0 oy
(14,983 puan) tarafından
Rabbim hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin canım 
0 oy
(960 puan) tarafından
Allahım bol sabır versin kaç hafta onlar için uğraşıyorsun kokusuna doyamadan toprak alıyor çok zordur eminim çünkü ben de hergün bu korkuyu yasıyorum ikizlere hamileyim erken doğum riskim var. Bi evladın için üzülürken diğerine destek olmak zorundasın. Güçlü ol, kalan evladına destek ol hissetsin senin gücünü
0 oy
(1,621 puan) tarafından

Allah sabır versin yardımcınız olsun canım inşallah kalan bebisini sağlıklı uzun ömrü olsun :'(

0 oy
(742 puan) tarafından
Başınız sağolsun.. Allah diğer bebeğine kavuşmanı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh canım
0 oy
(554 puan) tarafından
Rabbim sağlıklı ömürler versin başınız sağolsun :(
0 oy
(693 puan) tarafından
Başın sag olsn Allah bebegine hayirli yaşlar nasip etsin canım cennet kuşun seni bekliyor orda Allah sabır wersin
0 oy
tarafından
Yaaa Rabbim şefaatçin kılsın. Allah sabır versin çok çok geçmiş olsun canım Rabbim diğer yavrunu bağışlasın imtihandır isyan etme sabret Allah mükâfatlandırsın inşaAllah :(
0 oy
(154 puan) tarafından
Cennet kuşu nün annesi oldun sen. Çok çok zor ama Rabbim birinin bebeğini alınca yanına. Ey Azrail söyle bakalım, bu bebeğin annesi ne yaptı ne dedi diye sorar Azrail a.s ye. Azrail a.s, ey yüce Allah'ım hamd etti isyan etmedi ve acısını içine gömdü. Deyince, bu filanca bebeği cennetin en güzel köşesine köyün ve annesine de en güzel yeri ayırın der. Rabbim duası kabul olmuslarin hatırına, peygamber efendimiz in hatırına bu bebeğine de acil kâmil şifalar versin inşallah. Sağlıklı bir şekilde kucağına alır evine gidersiniz canım. 

İlgili sorular

+3 oy
27 cevap 546 göst.
10 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Burcu inci (15 puan) tarafından soruldu
+1 oy
47 cevap 1,415 göst.
0 oy
1 cevap 56 göst.
+2 oy
35 cevap 1,664 göst.
7 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,091 soru

24,081,799 cevap

331,238 kullanıcı

...