Özel günlerin hic birini unutmaz hatta bazen hatırlatır bana sevdiğim seyleri alıp gelir sevgililik donemimizde şehirlerarası otobüsü durdurup afiş açmıştı falan gibi örneklerimiz var canım saniye başı değil ama arada yapar güzel yapar
4 yildir evliyiz ilk 2 yil guzelim yavrum hayatim hatun ne olursa derdi bende ayni sekilde askim bitanem falan son 2 yildir ismimizi soyluyoruz asker arkadasi gibiyiz resmen zaten romantiklik sifirdi hitaplarda gitti duz arkadas kaldik yatak odasida olmasa kardes kardes yasiycaz
Benimki asla beceremez böyle şeyleri ne sevgiliyken be nişanlıyken ne evliyken sevgisinden şüphem yok ama isterdim biraz ince düşünceli olsun. Ama tanıştığımızdan beri aynı evlendikten sorma falan değişse çok üzülürdüm adam beni yorma ne istiyosan fotoğrafını at ben alayım diyor geçen dedim küpe istiyorum ama sen al senin seçtiğin bir şey olsun allahım bir küpe almış dedim sen boşver hayatım ben beğenir ben alırım sen bana para ver diyo işte bu
Hatunum bitanem yalnızken fıstığım minnoşum falan der o konuda iyiyiz Allahtan
Romantik nedir desen onu bile bilmez.kendisi yontulmamis bir odundur ama bu halini de seviyorum bana kızıma sadik ya o yeter bana.allah başımdan eksik etmesin onu
1,490,429 soru
24,358,163 cevap
346,875 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın