0 oy
154 göst.
Diğer kategorisinde (2,575 puan) tarafından
2 yaş anneleri nasil geciyo günleriniz kizim bu aralar çok huysuz off deliricem 

3 Cevaplar

0 oy
(2,336 puan) tarafından
Bazen huysuz bazen güzel güzel oyun oynarız şarkı açar oynarız çizgi film izleriz parka markete gideriz 
-Reklam-
0 oy
(995 puan) tarafından
Tam iki yaşında iki yaşını 6 gün geçti :) sabah 10 gibi uyanır kahvaltı hazırlarım kahvaltı yaparız sorna kahvaltıyı toplama derken saat 12 oluyo kahvaltıdan sorna salincak bineriz evde salıncağı var yaklaşık yarım saat 40 dakika inmez ondan sorna barbie bebekleri ile oynarız bi yarım saat sonra çizgi film seyreder biraz kaydıragindan kayar evde muhabbet kusumuz var onunla oynar birwz sorna mutfağa geçer bi şeyler atistiririz ben mutfağı toplarken kendi kendine oynar ya balon ya top ya da atı motoru falan var onlarla oynar biner öğle uykusuna yatar iki saat kadar 5 gibi uyanır babası gelmiş oluyo o zaman biraz babasıyla oynar yemek yeriz yemekten sorna ben mutfağı toplarken babası ile vakit geçirir sonra yine salincak binmek istiyor rutine bağladı iyice salıncaktan sorna oyuncakları ile oynar arada çizgi film izler arada beraber oynarız en son  uyuyana kadar saklambaç barbie kaydırak meyve sebze oyunu hepsiyle oynarız karışık bi şekilde 11.5 gibi yatar uyur uyumadan önce de ya süt içer ya da meyve yer 
(2,575 puan) tarafından
Gece uyanmalari varmi peki canim uyanirsa biseyler veriyomusun yemesi icin
(995 puan) tarafından
Hayir alismamasi için vermiyorum genelde sabah 6 gibi uyanır su veririrm su içer geri uyur gece yemesine sakın alıştırma bence hem midesini rahatsız eder devamli uyanır hem de alışkanlık olur
0 oy
(2,063 puan) tarafından

kafayı yemek üzereyim 2 yaş sendromu nasıl birseyse  huysuzluk  üstünde yeme icme yok  surekli  ilgi  pesinde  evde hiç bir is yaptırmaz  herseyi  aglar  sinirlenir  atar kirar  herşeyi  bazen  disari  çıkartırım parka goturuum  eve girmek bilmez  ara sıra boyama falan yapiroz  oyun oynuyoz :D

(2,575 puan) tarafından
Ah aynen bende ya 5 dakika oturamiyorum bugunde  kırmış rujlarımı atmis hep yerlere
(2,063 puan) tarafından
bense oyle  canimm yaa allah yardımcımız olsun  millet  3 5 cocuga naısl bakıyor bilmiom ama ben 1  ccouga bakamiom:):)::)(
(2,575 puan) tarafından
Kiz al bendende o kadar diyorum bazen milletin cocukları okunmuş galiba benimkiler sanki kurt var götlerinde :-D:-D
(2,063 puan) tarafından
hahaah zayen canimm benim kiz dogmadan  karnında hareketliydi  hiç durmuo du  şuanda aynı  erkek fatma gibi mubarek  ilgi çok sever seninki de öylemi:)::)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 106 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Defneee (896 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 257 göst.
1 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Kbem93 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 693 göst.
1 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Eylulyy2 (204 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 501 göst.