0 oy
210 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (577 puan) tarafından
1 buçuk yasaindaki kizimim idrarında enfeksiyon kana karismis yatış verildi ama yatmadik gel git yapicagiz sabah birde akşam gidip serim takilcsk iyi olur mu yavrum başına gelen var mi

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yatisi kabul etseydin keşke canım geçmiş olsun
(577 puan) tarafından
Canım evde büyük kizim var hemde kızım hiç durmazdi serum bitene kadar bile ağladı sabah akşam gidip gelicegiz farklı birşey mi yapailirdi kalsaydik acaba ki 1 hafta yatış vermişti
tarafından
Biz de yattık canım önceki yaz ve emin ol yattigimiz halde zor düzeldi hastannede ateş konusunda sürekli müdahale ediyorlar ve 3 gün boyunca her saniye serum kolunda oldu ağladı bizim ki de çok ama doktor yatış vererek daha güzel tedavi ederim demişti diğer kızına bakacak birini bul ve yatisi kabul et derim çünkü ateşi çok olacak
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah şifasını versin inşallah
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Yatsaydiniz iyiydi biz 8 gun yattik kanda enfeksiyindan git gel daha yorarsin cocugu 
(577 puan) tarafından
Damar yolu ayağında canım 2 serum takıldı ev yakin 5 dk
(1,929 puan) tarafından
Sen bilirsin canim gecmis olsun hastane ortamida zor ama birebir ilgileniliyor diye ben cikario baska hastaneye goturmek istedim bana bile kizdi doktorlar cocugu oynatma yerinden diyr damar yoluna dikkat et
0 oy
tarafından
Yatsaydı keşke daha iyi olurdu tabi evde başka çocuğun yoksa kalmanız daha iyi olur 
0 oy
(67 puan) tarafından
Bol bol su içir geçmiş olsun canım 
0 oy
(416 puan) tarafından
Oğlum 2 yaşına kadar hiç hasta olmadı 2 yaştan sonra kanın da enfeksiyon çıktı 34 tü değeri antibiyotik verdi 1 hafta da bitti aradan 4 yıl geçti 87 çıktı kanın da enfeksiyon yine antibiyotik verdi çok şükür bir hafta da 3 e düştü yani normali 5in altıydı normale döndü sizin ki neden hemen yatıralım demiş anlamadım 
(577 puan) tarafından
54 çıkmış bizim
(416 puan) tarafından
Dediğim gibi 87 olduğu halde yatırmadı antibiyotik ile 1 hafta da bitirdi
(577 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canım valla geçer ama demi bizimkide
(577 puan) tarafından
Küçük diye olabilir mi canım cunku ignede yazarım dedi sonra evde su icmezse dedi ateşi de oluyor kizimim
(416 puan) tarafından
Geçer tabii üzülme ama hastane de perişan olmayın bu pandemi de bence antibiyotik meselesini görüş baktın düşmüyor 5 gün için de o zaman yatılı kabul et çok geçmiş olsun
(577 puan) tarafından
Damar yolu açık evdeyiz canım 10 buçukta geri gidip serim alicagiz
(416 puan) tarafından
Sanmıyorum canım çok yaş farkı yok oğlumun ilk hasta dönemiyle acaba ağız yoluyla almaz diye mi düşündü diyelim ki öyle iğneyi kabul et ama ben olsam çok yüksek olmadığı sürece iğne de yaptırmazdım önce küçükten başlamak gerek yani antibiyotikten
(416 puan) tarafından
Özel mi canım hastane

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 375 göst.
0 oy
7 cevap 379 göst.
0 oy
6 cevap 248 göst.
23 Eylül 2023 Diğer kategorisinde herseyguzellolacak (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 282 göst.
25 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Emosum (3 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,796 soru

24,129,855 cevap

333,959 kullanıcı

...