0 oy
369 göst.
Diğer kategorisinde (7,094 puan) tarafından

Kizlar uzun zamandır beklediğimiz bir iş haberi vardı yurt dışında vize aldi parayla esim ama bugün pasaportu geldi Red gelmiş çok canım sıkıldı ya 1.5 yıldır çalışmıyor çok umutlanmistik bu iş için 15 gün içinde itiraz hakları varmış inş itiraza olumlu dönüş olur ya :(

7 Cevaplar

0 oy
(2,981 puan) tarafından
Her şeyde bir hayır vardır cnm belki daha iyi bir iş gelecek. 
(7,094 puan) tarafından
Bilmiyorum kuzum çok heves etmiştik inş
-Reklam-
0 oy
tarafından
İnşallah canim benim yaa Rabbım işinizi gücünüzü rast getirsin İnşallah her şey gönlünce olsun umarim
(7,094 puan) tarafından
Amin kuzum Allah razı olsun inşallah
tarafından
Senden de canım benim
0 oy
tarafından
Neden red verdiklerini öğrenin ve evet itiraz hakkı var. Gerçi genelde vermediklerinde sonucu değiştirmiyorlar ama bi sebep sunmaları gerek neden vermediler diye.
(7,094 puan) tarafından
O kadar bilmiyorum şuan da esim aradi o kadar dedi sadece suan itiraz hakkini kullanacaklar onu halletmeye calisiyorlar çok üzüldüm inan ya
tarafından
Hakkınızda hayırlısı olsun vardır bunda da bir hayır. İnşallah daha iyi bir fırsat çıkar karşınıza.
(7,094 puan) tarafından
Amin kuzum inşallah Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Hakkınızda herşeyin en hayırlısı olsun canım
(7,094 puan) tarafından
Amin kuzum inşallah
0 oy
tarafından
Hayırlısı olsun inşallah canım benim sıkma bu kadar canını her işte bir hayırdır vardır du bakalım belki daha iyi bir iş çıkacak 
(7,094 puan) tarafından
1 buçuk yıl oldu kuzum o yüzden inan çok bunaldık çok unutlqnmistik  saol Amin inşallah yine de hayırlısı
tarafından
Doğrudur canım işsizlik parasızlık çok zor hazıra zaten dağ dayanmaz birde iş olmayınca e bide çoluk çocuk en iyi ben bilirim ne diyim kuzum rabbim yardımcınız olsun inşallah çok daha güzel bir kapı açılır size
(7,094 puan) tarafından
Aynen öyle Amin kuzum Amin inşallah Allah razı olsun
0 oy
(868 puan) tarafından
vize reddinin nedeni önemli hangi ülke reddetmiş
(7,094 puan) tarafından
Fransa niye reddedildigini bilmiyorum
(868 puan) tarafından
fransa olduğunu tahmin ettim Kendine Müslüman diyen ülkelerin vatandaşlarına karşı fransa çok fazla sert tutumlu aşırı islamafobi nedeniyle
(7,094 puan) tarafından
Ayni gruptan 2 kişiye çıktı 2 kişiye Red geldi ama bende bunu anlamadim
(868 puan) tarafından
çıkan kişiler doğulu mu
(7,094 puan) tarafından
Hayir hep aynı mahalledeniz evrak eksikliği varmış galiba şirket hatasıymis inşallah duzelicek

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,222 soru

24,180,462 cevap

336,303 kullanıcı

...