0 oy
137 göst.
Diğer kategorisinde (83 puan) tarafından
Bebegi uyumayınca uyutmayinca benim gibi sinirli olan bebeğine kızan bağıran var mı yoksa ben mi çok vijdansizim kötü bir anneyim pskolejim bozuldu artık doğdugundan beri uyku sorunumuz var kolik değil ac değil agrisi yok gece surekli ama sürekli uyanır sabahın 5nde 4nde kalkar gündüz uykusu çok az bunun dışında yaramaz değil akıllı bir bebek sadece uyku sorunu var ve ben artık çok yıprandım 10 aylik tam 10 aydır doğru dürüst uyku yok kızıyorum bağırıyorum 10 aylik bebege kendimi çok kötü hissediyorum sonra çok üzülüyorum ama o anda düşünemiyorum bunu yani şöyle soyleyeyim 7 de 8 de uyuyo ben yatağa 8bucukta da girsem uyaniyo 12 de de ondan sonra en fazla en uzun uykusu 1 saat artık çok yoruldum bu ne zaman geçecek ne zaman dogru dürüst uyuyacak oglum

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Vicdan azabından geberiyorum bende. 23 aylık oğlum gece 3 de uyanır. Ses yapmaz ağlamaz ama onun uyanık olduğunu bilmek beni uyutmuyor bu gece 4 de kalktım ki yatakta oynuyor yatağı seviyor yorganını çekmeye çalışıyor oldugu yerden süt ısıttım verdim. Genelde uyurdu uyumadı. 1 saat bekledim. Kalktım 5 de kalktık hep beraber odaların kapısını kapadım yorganimı aldım bende yattım yerde bazen üstümde gezindi bazen kafamda tepindi hiç tepki vermedim 6 buçuk da kalktım artık. Ve doğdu doğalı gece uyumaz. Ne zaman düzelir bilmem. Zaman zaman sinirlenip kizdigimi zamanlar da oldu. Artık alıştım 
(83 puan) tarafından
Nasıl aliscam bilmiyorum 10 ay oldu 10 aydır uykusuzum yorgunum hep halsizim 23 aylik diyorsun yani önümde uzun zamsn var senin ki daha duzelmemis bile kötü anne olmak istemiyorum ama o kadar yoruldum ki sağlıklı düşünemiyorum çok zor ya
tarafından
Benim bide 10 aylık kızım var. Çok şükür o uyuyor gece. Bende uykusuzum hep. Şimdi birde her yerde girip çıkıyor dağıtıyor karıştıriyor soba ile oynuyor yapma etme dur çekme diye geçiyor gün. Bağırıyorum bazen avazım çıktığı kadar. Vicdan azabindan ölecem bende. 2. Doğum için annemde kaldım çok uzun bi zaman o zaman sabah babam namaza kalktığında alırdı onu şimdi yalnızım. Eşime kalk dersem kalkar ama o da çalışıyor bişey diyemiyorum öyle böyle geciriyoruz ne bileyim sana tek önerim olabilir. Baby night damla var ondan al kullan dene ben bi zaman kullandım fayda etmedi. Yeğenime denedim anında uyuyordu. Tekrar kullanacam. İnşallah eder.
(83 puan) tarafından
Benim oğlumda ay her yerde oturup sofrada yemek yiyemiyorum ben agzima ayakta 2 lokma bitti ben onu bilmiyorum da baybay diye bi damla vardinonu kullandim hiç etki etmedi senin bi de 2 taneymis Allahnyardimcin olsun canım
-Reklam-
0 oy
(457 puan) tarafından
Benim bebeğimde uyumadan yaşıyor. kızmıyorum bağırmıyorum ama ağlıyorum sinirimden kendi kolumu falan sıkıyorum uyku problemi olan bebek çok zor Allah yardımcımız olsun gerçekten
(83 puan) tarafından
Amin gerçekten çok zor her gun onun pişmanlığını yaşıyorum gerçi o kızdığımı farkında bile değil aslında ama benim vicdanım sızlıyor bilerek yapmiyor ki sonuçta benim oğlum çok daha zor gece kalmalarını hepsi boş yani uykusu var uyumak istiyor ac değil hiç bir sıkıntısı yok ama uyaniyor dönüyor uyaniyor sinek geçiyor uyaniyor ustunu açıyor uyaniyor ortuyorum uyaniyor her kalkisinda da uyumak istiyor uyutuyorum 20 dk sonra bida kalkiyor bida uyumak istiyor inan insan çok sinir oluyo
0 oy
(15,021 puan) tarafından
Canım sana birilerinin yardımcı olması lazım. Tabiki her anne gibi sende uyusun istiyorsun ama bebek bu daha sakin olursan geri uyumasına yardımcı olursun. 18 aylık sabahın 6.30 unda uyanıyor ve 1 kere uyuyor gün içinde. Maalesef büyükçe uyku gerilemesi yaşıyoruz resmen bende çözemedim 
(83 puan) tarafından
Yardımcı olcak kimse yok ki kayinvalidem gelemiyor kizkardesi yatalak ona bakıyor annem calisiyr annem yine fırsat yaratıp gelmeye çalışıyor ama olmuyo eşim desen oda sabah6 da kalkiyo ise gidiyor en erken geldiği saat 7 8 onun dışında 10 11 de geliyor çok zor gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun sakinleştirici alicam bitkisel surup varmis bi tane yoksa ruh sağlığımı kaybediyorum valla
(15,021 puan) tarafından
Rezene ve papatya çayı da iç canım bebek için de iyi olur. O uyudugu zaman sende yatıp dinlen canım madem önemli kişilerin işi var zaten gelemezler biraz kendine bak
(83 puan) tarafından
Öyle yapicam kuzum yoksa bebeğime bakcak bi annesi kalmicak yani sagol teşekkür ederim
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Aksam bu yüzden sinirimden duvara elimi bir vurdum resmen kapılar sallandı hala elim acıyor napcaz bilmiyorum
(83 puan) tarafından
Ne kadar geçici bir dönem olduğunu onların bilerek yapmadığını bilsek de canımızdan cok sevsek de işte biz de insanız..

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,476,080 soru

24,164,181 cevap

335,511 kullanıcı

...