0 oy
239 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Uzun zamandır ağda ve eldiven kullanıyorum ama bebeğim olduğu için hep yarım kaliyor uzun sürüyor Epilator aleti almak istiyorum kullanan var mı daha pratik olur mu agdadan farkı olur mu çok hassas cildjm var o kadar para verip pişman olmakta istemiyorum ama çok pratik geliyor bana.  

Braun silk epil 9 kullanan var mı 

8 Cevaplar

0 oy
(2,388 puan) tarafından
Bende merak ediyorum bakalım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben kullanıyorum çok memnunum
tarafından
Braun ama tam bilmiyorum senşn dediğine baktım biraz değişil düğmesi filan
tarafından
Pahalı ya kaliteli güzeldir diye dusundm
tarafından
Güzeldir benimkinşn üstünde sanırım gercekten çok kullanışlı ben haftada bir ya da 10 günde bğr alıyorum heö fazla çıkmamış oluyo hem daha kolay oluyo en fazla 1 1 bucuk saat tüm vücut
tarafından
Küçük tüyleri bile aliyo mu ne kadar uzamasini beklyosn
tarafından
Alıyo kesinlikle canım dediğim gibi 1 hafta taş catlasın 15 gün beklerim
0 oy
(9,883 puan) tarafından
bende var da kulanamıyom canımı cok yakıyo
tarafından
Hangisi
(9,883 puan) tarafından
phılips markası benımkının https://ty.gl/e7hhp1gumz trentyolda var
0 oy
tarafından
Koltuk altına kullanıyorum özel bölgede acıya alışkınsan eger pratik 
tarafından
Zarar verebilir açık konusuyum yani üst tarafı alabilirsin sadece makineyle aşağılara inemezsin, braun kullanıyorum 5 yıllık falan herhalde benm makina
tarafından
Hadiya daha fazla özel bölge için istiyodum aslnda
tarafından
Neden zarar versin ki ben kullanıyorum
tarafından
Alt kısımları alabiliyor musun
tarafından
Evet ben hep kullanıyorum tüm vücuduma batık bazen oluyor ama aşırı aşırı da değil... Önceden ayna kullanıyodum sen de öyle deneyebilirsin
0 oy
(4,655 puan) tarafından
Bende kullanıyorum ama batik yapıyor markası başka 
tarafından
Markası ne ? Çok mu batı yapıyor ya batık neden olur ki?
(4,655 puan) tarafından
Philips kullanıyorum çok değil ama oluyor malesef yönleri dönüyor batik olmaya başladı bu olayı hiç sevmedim
tarafından
Benim bacağım hep batık dolu ztn uf
(4,655 puan) tarafından
Seni etkilemek istemiyorum bir elinde ayna bir elinde cımbız
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Kol altı bacak için çok pratik arzumunkini almistım a101den iş görüyor uygun fiyatlı özel bölge icin se üstleri işin aceleyse alıp altları ağda ile alabilirsin 
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Epilatörü çok uzun yıllardır kullanıyorum bikini bölgesi tamam ama aşağı inemiyorum alamıyorum çok can yakıyor ve almıyor çok zorlanıyorum eldivenle seyreltip üstünden daha somra epilatörle geçiyorum acısı azalıyo. Diğer bölgelerde rahatım epilatörde

Ağdayı da arasıra yaparım ama gel gör ki özel bölgede ağdayıda kendim yapamam. 

Sorunum sadece özel bölge olduğu için eldiven ve sonrasında Epilatör kullanıyorum
0 oy
tarafından
Bana göre hem acı yönünden hemde temizlemesi yönünden ağda daha iyi bende hep ağdaya giderdim taki bebeğim olana kadar 50 günlük bebeğim var epilator aldım Braun benimde 750 lira verdim ama çok can yakıcı kullanamıyorum duruyor öyle 
tarafından
Bende ağda yapıyorum ama vaktim çok olmadığı için Epilator alcm Braun hangisi seninki
tarafından
9 canim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 39 göst.
10 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Canan1307 (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 136 göst.
20 Temmuz 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde seoz (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 167 göst.
17 Ağustos 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mutsuzanne (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 154 göst.
16 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,266 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,765 soru

24,049,043 cevap

329,565 kullanıcı

...