0 oy
282 göst.
Diğer kategorisinde (398 puan) tarafından

o kadar zayıfladı ki günde sadece 1 öğün çorba yiyor o kadar perşembe doktora gidicez çok korkuyorum zayıfladı bişey olacak diye arkadaşım hastaneye yatırır doktor dediok korkuyorum oğluma bişey olacak diye asla kanmayan bi çocuk hiç bişeye çok zor oluyor :(

7 Cevaplar

0 oy
(15,002 puan) tarafından
İştah açıcı kullanıyor musunuz? Bir de konu harici olacak da yemeğini kendisi mi yiyor 
(398 puan) tarafından
iştah açıcı herşeyi denedim hiç biri fayda etmedi kendisi yemez yemek istemediği için ben yediriyorum onda da bi zırlamak ağlamak
(15,002 puan) tarafından
Pekmez felan işe yaramadı mı ? Kaç kg ?
(398 puan) tarafından
karadut özüne kadar herşeyi denedim olmadı maalesef :(  2 yaş aşısında çok ağladığı içn tartamadık baya da oldu doktora gidemedik o yüzden kg olarak bilemiyorum
(15,002 puan) tarafından
Yaaa kıyamam niye o kadar ağladı ki ? 18 aylık benim kızım da ağladı ama o kadar değil aslında aşıdan önce kontrol edilmesi lazımdı
(398 puan) tarafından
sağlık ocağının kapısını görünce anlıyor hemen ağlıyor ağlamasın diye de arabamız da vurdu hemşire tanıdık diye düşünün artık :(
-Reklam-
0 oy
(4,655 puan) tarafından
Meyveli sütler yap geceleri ıvır guzel kilo aldırıyor 
(398 puan) tarafından
ağzından meyve geçiyo mu ki sütünü içsin içmez tadını beğenmez
0 oy
(4,893 puan) tarafından
Benimkiler de öyle iştahsız ki yaramıyo işe  hiçbişey  
(4,893 puan) tarafından
Sağlık ocağına mı çocuk doktoruna mı görürdün peki
(264 puan) tarafından
Sagkık ocagına kontrole gittim bayadır gtmyordum doktora götürücem şimdi
(4,893 puan) tarafından
Inşaallah güzel çıkar sonucları
(264 puan) tarafından
İnşallah kuzum sizinde
(398 puan) tarafından
bende perşembe gidicem bakalım kesin herşey düşük çıkıcak  nasıl toparlanacak bilmiyorum yemeden
0 oy
tarafından
Hiç sevdiği bişey yok mu bide diş filan mı çıkarıyo acaba benim kızım 25 aylık damakları şişmiş gene ama sevdiği yemeği kendi yiyo mesela tavuk köfte makarna yoğurt çorbası hiçbi zaman reddetmez ama her yemeği yemez mesela kahvaltıda bal verdim öğ yaptı hemen
(398 puan) tarafından
bu hiç bişey sevmiyo ya değişik bir cins evladım ama başkasının evladı olsa nasıl bir çocuk hiç bişeyden mi yemez diye söylenirdim kesin
0 oy
(264 puan) tarafından
Valla bacım benım kızda aynı geçen hafta kan sayımı çok düşük çıktı çok üzüldüm bi haftadır köfte yapıyorum tavuk pilav ne varsa eline veriyorum yemek istemiyor ya elinde oynasırken agzına götürüyor eline meyve veriyorum kekler yapıyorum cevizli falan ne varsa bol yumurtalı belki 1 kaşogı geçiyordur agızından ama olsun bğtğn gün bişeyler vermeye çalşyorum
(398 puan) tarafından
bende vermeye çalışıyorum ama o kafa çevirmesi kolunla kolumu itmesi falan rüyalarıma giriyor artık  sinirleniyorum ona da yansıtıyorum bide çok zor
0 oy
(2,063 puan) tarafından

benim kkizmda 25 aylık iştahsızlık  biz de var  çok zayıfladı  11 kiloya  düştü  yuzu  kuuck  kaldi yavrumun  yaaa :'(

(398 puan) tarafından
:( aynen canım benimkide öylee 11 kilo ya var ya yok  midesi sırtına yapışmış gibi
(2,063 puan) tarafından
kesinlikle  bemim kziimda  öyle  :(çocuklar yemek yemek yemince  cok  kotu oluo insan birde kiizm hasta oldu  sonra temmeli kesildi iştahı:(
(398 puan) tarafından
doktora gidicez yatırır mı acaba doktor nasıl olcak bilmiyorum bugün sabahki sütle duruyor oda 10da içti başka bi kaşık tarhana yedi o kadar başka yok  napcam bilmem artık doktor hastanede serumla beslese yeri var en azından beslenmiş olacak
(2,063 puan) tarafından
bilmiom canim  doktor  bize öyle yatırmadı srum falan  takmadi  vitamin vitamin ilacı yazdı  bizmkode  gun icersinde  süt ve cici  bebe veriom  corba  falan iciorm  zorla  oda  ara sıra makrna  yapom meyve falan
0 oy
tarafından
Balık yağı kullan cnm doktorun zaten uygun görür merak etme kilo bu alınır verilir sen bu süreçte dirayetli ol
(4,893 puan) tarafından
Hangi markayı önerirsiniz. Ocean kullandm geçen kış pekte etki etmedi doğrusu
(398 puan) tarafından
kullanıyodum bıraktım sorucam bakalım doktor ne dicek ona göre kullanıcam gene yemeyen çocuk çok zor gece uyanıyor karnı acıkıyor ama yemiyor kendine de eziyet

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 106 göst.
0 oy
1 cevap 53 göst.
5 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Sgb (2,011 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 161 göst.
27 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Yosi (1,573 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,310 soru

24,123,082 cevap