0 oy
168 göst.
Diğer kategorisinde (35 puan) tarafından
Kizlar bu ikinci hamilelligim  13+2 hamileyim yarın kontrole  gidecegim sizce tahminde bulunur mu özle gidiyorum ilk gebeliğimde  8 aya kadar erkek denildi kiz olduğunu son ayda öğrendik hemen hemen yine özeldi ama merak ediyorum

5 Cevaplar

0 oy
(1,576 puan) tarafından
Çok enteresan bir durum yaşamışsınız ilk hamileliğinizde. Hiç duymamıştım özele gidip böyle bir şey yaşayan. 

Aynı doktora gidiyorsanız bilemem ama başka bir doktorsa söyler cinsiyetini 13+3'te. :)
(35 puan) tarafından
Hepimiz şaşırdık tabi o dönemler kizimi maviler içinde büyüttüm ama yine de merak var evet aynı dr a gidiyorum ablamda aynı doktora hidiyor ykinlarimda  ama bi tek ben yaşadım bu şeyi sanırım:)
(1,576 puan) tarafından
Renkle cinsiyetçiliği sevmiyorum. İyi etmişsiniz. :) bunda yaşamazsınız diye düşünüyorum inşallah. :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Baharatlı yiyirosan et ürünleri tüketiyor ve aşırı çaya duskunsen erkek
(35 puan) tarafından
Hayirlisi  olsun  ne diyelim
0 oy
(1,061 puan) tarafından
12. Hafyada cinsiyet tahmininde bulunmuştu doktorum. İkili taramada. Doğru çıkmıştı. Doktorun tecrübesine bağlı canım. 
(35 puan) tarafından
Tsk ederim
0 oy
tarafından
Devletemi gtmiştin yalnış söylediklerinde kuzum , renkli ultrasona girmedinmi kuzum orada kesin oluyo
(35 puan) tarafından
Özele gittim  renkliye de geçmiştim ayrintilida da erkek demişti yani kiz olduğu için asla üzülmedim ama büyük bir şaşkınlık içinde kaldım neysek o doğum dan önce dediler doğum anında ogrenseydim bebeğimi değiştirdnz  derdim herhalde:D
0 oy
(436 puan) tarafından
13+1 de ikizlerimin cinsiyetini öğrendim. Bir kız bir erkek bekliyoruz inşallah. 17+1 de tekrar gittim değişmedi çok şükür.
(35 puan) tarafından
Allah bağışlasın masallah
(436 puan) tarafından
Amin teşekkürler

İlgili sorular

Kategoriler

1,474,815 soru

24,145,184 cevap

334,639 kullanıcı

...