0 oy
354 göst.
Diğer kategorisinde (483 puan) tarafından
SIMDI KIZLAR KYANANM CENAZEDEN GELDI UGRADILAR KAYNIMDA SEVGILSYLE DISARI CIKCAKTI ANNESI BURDA KLDI GELSITE ALIRIZ DEDI  BNM BEBEGIM 9 DA YATIYOR YANINDA YATIRSAM  SALLAMA UYUTMA DICEK BNDE ODASINDA UYUTTUM SONRA BAKTIM TAVIR YAPTI GIBI ESIM BISE DEMEDI AMA SANKI SURATI ASIKDI BENDE USANDM ONLAR GESECEK DIYE BENDE COCUGUMUN SAATINI GECIREMEMKI CENAZEDEN GELMISN O ZAMAN EVINE GIT BIR BANYO YAPSANA BIDE KAHVE ARTIGINI ICIRIYOR ICIRME DEDIM UZATIYOR  BELKI SENDE HASTALIK VAR NEYINI UZATIYORSUNKI GERCEKDEN HER GELDGINDE OMRUM GIDIYOR UZANDM ARTK YA 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kime iciriyor kız kahve artığını
(483 puan) tarafından
Bebegimiz kiz sen yaslisin cenaze evinden gelmis el yikama bile yok icirme bak kahvr vermiyirm diyorm laf anlamiyor
tarafından
Tövbeeeeeeeee yarabbim
(483 puan) tarafından
Gwlki sinirlenme ben olsam gidim evime cenazede geldim gdiip bir banyo edim derim  bide gekms esime dolmjs olsa evime dolmusla giderdim diyor dolduruyor resmen
-Reklam-
0 oy
(568 puan) tarafından
O senin evladınsa kocanda onun evladı. Artık ilerdeki gelinler bizi hiç kapıya koymaz herhalde :D
(483 puan) tarafından
Ya cnm yaninda salalyinca cocuk.agliyor uykusuzlukdan uyutma diye tutrcak lafda anlatamjyoruz bu durumda napabilirm ki
0 oy
(2,635 puan) tarafından
İlla bisey yaparlar.Yoksa içleri rahat etmez
(483 puan) tarafından
Ya elstiren olmus ama ben hamileyim ustelik bebekle ugrasiyorm saatini geciremem ki cocuk agliyor lafta anlayan biride deilki
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Kaynana , kaynana, kaynana yeter artık ya. Adim atsalar gözünüze batıyor. Bu kaynanalarin hepsi mi kötü, düşüncesiz anlamiyorum. Kendi aileniz gelse gülücükler eksik olmaz suratinizdan, ters birşey söyleseler umursamazsınız. Evinize misafir gelmiş gidip yatmak ya da uzanmak doğru değil.
(483 puan) tarafından
Bnce alakasi yok her geldginde guler yuzlu oluyor hersy guzel gidiyor gtmeden bir vok cikariyor hic alakasi yok inmkk gecen gun babam vercekdi kesnlikle verme dedim kayananmda cenzaden gekms el yikamadan etmeden dusnceszce davraniyot
(7,117 puan) tarafından
Elini yıkamadıysa söylersin güzelce yıkar. Bunu da dert etme kendine.
(483 puan) tarafından
Kiz bunu desem vay anam sen beni ustemiyorusn diye  2 saat susmaz 60 yasindaki kadina ben mi el yikatcam  kndisi dusunmsi lazm yuz kere soyledm
(7,117 puan) tarafından
Kapıdan girince hoş beş faslından sonra anne ben sana el  havlusu getireyim de onu da anlar heralde.
(483 puan) tarafından
Cnm inan cahil insanla ugrasmk zor 1 kere yptim sen istemiyon bahane ariyorsun dedi
0 oy
(250 puan) tarafından
Bebege kahve mi verilir ya saçma sapan hareketler eşin e söyle o söylesin laftan anlamıyorsa surat asarsa da assın napican bosver.
(483 puan) tarafından
Ya ***** kocamda yanizmda o aliskin degil dedi  eism ne dese kayananm anlamadgi ucin oda ver ver dedi deli oldum ya  ben kendi artgimi vermem cocuguma

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 959 göst.
5 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,083 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,345 soru

24,043,289 cevap

329,251 kullanıcı

...