0 oy
578 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bizim esinle genelde bir sorunumuz olmaz. Ama aile meselesi olduğu zaman cok kavga  ederiz. O benim annemi sevmez ben onun annesini sevmem. Ama gecen kavgada bana ve aileme ağır konuştu. Simdi aramız düzeldi ama dediklerini unutamıyorum. Bir yere gidiyoruz mesela elinj tutmak istiyorum.  Sonra o laflat geliyor aklıma hemen elimi geri çekiyorum.  Yada canımli cicimli konusmak geliyor. Sonra aklıma o laflar geliyor. Hemen durgunlasiyorum. Soylemesi ayip iliskiye bile girmek istemiyorum 

14 Cevaplar

+1 oy
(2,535 puan) tarafından
Böyle devam edersen bosanirsin haberin olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aileni bi kenarda bırakman lazım mecbur 
0 oy
(2,981 puan) tarafından
Ayy benim aklımdan geçen herşeyi yzmıssın bende aynı şeyleri yaşıyorum Çinkiü çok zor bir durum :-(
0 oy
tarafından
Benim koca her ALLAHIN günü öyle birşey olsada kurtulsam diyorum üstelik onun ailesi hakkında susma kararı almama rağmen öyle
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Bu kdr sevmesenizde işte kimse kimsenin ailesine ağır konuşmayacak sende hatalısın 
0 oy
tarafından
Ama nereye kadar böyle gider, daha kötü olursunuz ya hıc duzelmıcektın ya da sünger cekıceksın
0 oy
(659 puan) tarafından
Bir şekil unutman lazım böyle ömür geçmez çünkü ikiniz içinde 
0 oy
tarafından
O zaman herkes kendi annesini sevsin sorun kalmaz söyle ona de ki ben kendi annemi seveyim sen kendi anneni sev sen benimkine laf söyleme bende seninkine böylelikle kimse kimsenin annesini sevmez herkes kendi annesini sever ve sorun ortadan kalkar 
0 oy
tarafından
ya ikinizde annelerinizi seveceksiniz ya da ikinizde sevmeyip soylediginiz laflari yutacaksiniz
0 oy
(54,188 puan) tarafından
o laflar icin ozur dileyip gonlunu almadiysa icinde yara olarak kalir hep
0 oy
(1,364 puan) tarafından
Bu boyle olmaz. Yani sana zarar verir. Iki rarafta biliyor birbirini sevmiyo, bunu karistirmayin iliskinize. Sende sindiremiyorsan ya hic hissetmeyeceksin boyle duygular, yada aileyi bir kenara birakip icinden geldigi gibi davranacaksin. 
0 oy
(2,672 puan) tarafından
Sevmiyorsa bile saygı göstermek zorunda bence küfür falan mı etti 
0 oy
(130 puan) tarafından
Eşimle ne kadar kavga edersek edelim hep ailesi yüzünden kavga ederiz ve ben hiç kendimi tutamam ailesine söylerim terbiyesizlik yapmam ama beni hak etmediklerini söylerim eşim asla kesinlikle anneannemi ne balonu ne kardeşlerime bugüne kadar ağzına almadı ben de unutmazdım
0 oy
tarafından
Devam edin birbirinize ailelerden vurmaya yakinda mahkemeye gidersiniz 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 1,820 göst.
12 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aytenli07 (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 780 göst.
6 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde nur120302 (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 746 göst.
18 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ruhugencanne.. (721 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,631 göst.
9 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayatsu23 (0 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,754 soru

24,173,768 cevap

336,006 kullanıcı

...