0 oy
360 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (495 puan) tarafından
1 haftadir kaynanam gi burdalar esim 5 kardes 1 gun orda 1gun orda kaldilar bugun de esim izinli dedim carsiya gidelim bi gezelim dedim ev topladik o dus aldi o arada babasi aradi abisinun dukkani var ayrica da baska bi yerde calisiyor calisan var oda dukkani acmamis babasi esimi ariyor gel bi dukkani acalim diye cocukda arkasindan durmadi onuda gotrdu gel dedi anneside varmis bende gidersem temizlik yapacaz kesin bende mecbur degilim temizligini yapmayi evimin temizligi dururken gitmedim isim var dedim onlaar gitti 2saat sonra temizligim bitti aradim nabiyorsunuz gelmiyomusunz diye nabiyon dedim dukkandayim dedi cocuk dedim annemle ablama gitti diyor haberim yok benm haberim niye yok dedim yuzume teli kapatti ariyom ariyom bakmiyor en son artik doldum kaynanami aradim nabiyon dedim oturuyom gorumcende dedi cocuk nerde dedim yanimda oynuyir dedi neden bi haber etmediniz bi arasaydiniz biz gidiyoz sende gel cocuk gelmek istiyor vs diye kizdim esimin sinirini bi nevi kaynanamdan cikardim yemedik ya cocugu duruyor yanimda dedi tamm dedim kapattim pisman oldum aradim k.b oglunun sinirini senden cikardim ozurdilerim aradim aradim bakmadi haber etmedi seni de aradim ulasamayinca felegim sasti dedim aferim kaynatani arasaydin soraydin dedi tamm k.b dedim kapattim ama pisman oldum ole yukseldigime ama esimin yaptigi dogrumu zkizmakda haklimiyim

4 Cevaplar

+3 oy
(13,675 puan) tarafından
Babası çocuğunu kendi ablasına ve annesine vermiş neden bu kadar yükseliyorsunuz ki siz aslında çarşıya gidip gezemediğiniz için sinirlenmişsiniz siz çocuğu annenize bıraksanız eşiniz telefonda size tepki verse ne yapardınız bu kadar da kıskanmayın çocukları yazık kayınvaldeninde kalbini kırmışsın canım
tarafından
Artimi verdim katılıyorum bacım
(13,675 puan) tarafından
Buradaki çoğu kişi babaanneden haladan çocuğu kıskanıyor buna anlam veremiyorum sonra da beni sevmiyor diyor aynısını ileride gelinim yapsa bende sevmem
(495 puan) tarafından
Kiskanmak degil sadece bi haber edebilirlerdi ve ayrica esimle biz problemliyiz cocugumla beni surekli tehdit ediyor alir giderim gostermem haberin olmaz diye ulasamayinca cildirdim
(679 puan) tarafından
Ayni yorumu yapacaktimki sen yapmışsın
-Reklam-
0 oy
tarafından
Esine kızmakta haklısım bence cocugundan haberin olmalı illaki de dediğin gibi pişman olmuşsun zaten sinirini kayınvalidenden çıkarmışsın o olmamış 
(495 puan) tarafından
Ona patlamamin sebebi esimi arayip arayip bakmamasi bide bizim aramiz cok iyi degil her an korkuyorum hebersiz alir gider cocugu diye ablama gitti dedi ariyom gorumcenin kaynnanin telide kapli esimi ariyom bakmiyor delirdim hakli olarak bida daha once 16 gun gostermedi cocugumu bana esim onunda etkisi var
tarafından
Haklısım canım korkmakta ama ortada bi sebep yokken götürür mü böyle
(495 puan) tarafından
Sebeb yok degil var 2gun once ben bunu yakaladim ve babasina solemekle tehdit ettim oda beni cocukla ve bi gun haberin yokken alip giderim ruhun duymaz gelecekler diye bekler durursun dedi
0 oy
tarafından
Her iki tarafında yersiz yukselmissin.  Netice kendin gitmemiş canim.ne diye kızıyorsun ki :) esinde demek orda iş birsey yapıyorsa bunalttı etti ise açmamış olabilir 
(495 puan) tarafından
Dukkandan bizene de surekli orayi bekliyor acan acar acmayan acmaz onun bi ailesi var
0 oy
tarafından
1.si gidip temizlik yapsan eline yapışmaz 2.si çocuğun yabancı yerde değil babaannesi ve halasinin yanında 
(495 puan) tarafından
1ciye cvap vereyim dukkan benim degil ve mecbur da degilm Yapmaya kac kere temizlikde yaptim yemekde gonderdim esim surekli calisani evine birakir alir mal biter alir 1 kurus gormeyiz sen burayi temizledin diyip 1avuc kuruyemismi veriyor ben karsilik bekledigimden degil ama insanin da zoruna gidiyor ortak olsak mecburum herseyine ama degiliz o dukkan acilali Kocam eve de gelmez oldu isi bitmez oldu 2ciside yabancida degil bi isim olsa ben de emanet eder giderim bizim kocamla aramiz iyi degil surekli beni tehdit eder habersiz cocugu alip hidecem ruhun duymayacak bekliyeceksin gelecekler diye diyo ulasamayinca 1gun oncede onun hatasi yuzumden tartistik kimseye ulasamayinca da cildirdim hakli olarak
tarafından
E sen buraya yazdığın kadarına yorum yapariz biz ben ne bilim kocanın seni tehdit ettiğinden
(495 puan) tarafından
Uzun olmasin diye yazmamistim ben

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 343 göst.
27 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,681 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 672 göst.
10 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Prensannesi2020 (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 329 göst.
22 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 291 göst.
17 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,435 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,296 soru

24,109,473 cevap

332,885 kullanıcı

...