1 haftadir kaynanam gi burdalar esim 5 kardes 1 gun orda 1gun orda kaldilar bugun de esim izinli dedim carsiya gidelim bi gezelim dedim ev topladik o dus aldi o arada babasi aradi abisinun dukkani var ayrica da baska bi yerde calisiyor calisan var oda dukkani acmamis babasi esimi ariyor gel bi dukkani acalim diye cocukda arkasindan durmadi onuda gotrdu gel dedi anneside varmis bende gidersem temizlik yapacaz kesin bende mecbur degilim temizligini yapmayi evimin temizligi dururken gitmedim isim var dedim onlaar gitti 2saat sonra temizligim bitti aradim nabiyorsunuz gelmiyomusunz diye nabiyon dedim dukkandayim dedi cocuk dedim annemle ablama gitti diyor haberim yok benm haberim niye yok dedim yuzume teli kapatti ariyom ariyom bakmiyor en son artik doldum kaynanami aradim nabiyon dedim oturuyom gorumcende dedi cocuk nerde dedim yanimda oynuyir dedi neden bi haber etmediniz bi arasaydiniz biz gidiyoz sende gel cocuk gelmek istiyor vs diye kizdim esimin sinirini bi nevi kaynanamdan cikardim yemedik ya cocugu duruyor yanimda dedi tamm dedim kapattim pisman oldum aradim k.b oglunun sinirini senden cikardim ozurdilerim aradim aradim bakmadi haber etmedi seni de aradim ulasamayinca felegim sasti dedim aferim kaynatani arasaydin soraydin dedi tamm k.b dedim kapattim ama pisman oldum ole yukseldigime ama esimin yaptigi dogrumu zkizmakda haklimiyim