0 oy
195 göst.
Diğer kategorisinde (862 puan) tarafından
Kızlar ben ikinci üni kayıt yapıcaktım meğerse sürem dolmuş üniversitedeki o istediğim bölüm değildi devam etmemistim şimdi ikinci uniye kayıt yapamıyorum bende hazırlanıp üniversite sınavına gireyim dedim kardeşimde bebeginle zor olur kpssye hazırlansa lise üzerinden dedi bilemedim birazda mantıklı şimdi ben lise üzerinden girsem ne iş yapabilirim lisede aşçılık okumuştum ilgisi varmı yoksa herhangi bir bölüm oluyor mu bilginiz varmı 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım çok yüksek bi puan alman lazım ki iyi bi işin olsun onda bile sıraya diziyolar önce yeni mezunları bölüm mezunlarını flan alıyolar en son kalanlara yer kalırsa öyle alıyolar 
(862 puan) tarafından
Üniversite sınavına mi hazırlansam yeniden
tarafından
Aynen bence üniversiteye hazırlan derim bebekle evet zor olucak ama kpssye harcadığın emeği ygs ye harca derim sonrasında dersleri bi şekilde verirsin
(862 puan) tarafından
Zaten oğlum 1 buçuk yaşında kazansam okusam 4 senede bitse anca okul dönemine yetişirim çalışmak için:) benin yengem halk eğitim-sen belge alinip çocuk gelişim üzerine öyle de calisqbilirisn diyor ne kadar doğru bilemiyorum ama bir mesleğim olsun istiyorum elimde
-Reklam-
0 oy
(1,259 puan) tarafından
Kpss lise birincisi hizmetli kadrosuna atandı canım Lise kpss alanlari çok kısıtlı ayrıca puanları çok çok yüksek alman gerek
(1,259 puan) tarafından
Valla canım esimde bende üniversite mezunuyuz eşim sözleşmeli çalışıyor ben şu an işsizim. Benim kpss puanım 92 eşimin 95. Üniversite okuyacaksanda iş bulabilecegin bir bölüm oku. Sonrasında kpssye gerek kalmadan rahat bir iş bulabilecegin. Kpss işi artık daha zor çünkü
(862 puan) tarafından
Çocuk gelişim okumak istiyordum aslında ama turizim işletmeye gidebildim üniversitede bana göre bir bölüm olmayınca devam etmek istemedim yine çocuk gelişim okumak istiyorum aslında
tarafından
Hvvktn çok üzüldüm senin adına ya valla bölümün neydi yerleşemediniz şuna bak ya o puanla açıkta kalmak çok kötü
(1,259 puan) tarafından
Eşim yazılım mühendisi   bende  öğretmenim. Maalesef artik gerçekten herşey çok zor bu arada eşim ( bazı özel sebeplerden dışarıda çalışmıyor o yüzden devlette sözleşmeli Sürünüyor)
tarafından
Allah ikinizinde yardımcı olsun canım çok üzülüyorum valla senin halinde olanlara onca emek çaba bunun için mi diyorum

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 267 göst.
4 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Nuraydnn (226 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.
9 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,659 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 344 göst.
15 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hlyaa_96 (569 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 293 göst.