+1 oy
259 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar 6 buçuk aylık 7 aylık olacak zorla yediriyorum inatlasa inatlasa yiyoruz hiçbise yemek istemiyor niye yemek istemiyor 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Alışma süreci var annesi alışır zamanla
tarafından
İnşallah cnm  zorla yiyor bı anne sütü bı de mama yiyir ek gıdayi da zorla veriyorum bazen veremiyorum
-Reklam-
0 oy
(1,737 puan) tarafından

Cnm zorla yedirme tamamen soğur ilk aylarda normal oyle olmasi benm oglum da oyleydi moralimi bozuyordum az az yiyo diye şimdi 13 bucuk aylik taştan yumsagini yiyor :D

tarafından
Nasıl alıştı
tarafından
Nasıl yaptın kız yemeğe alıştirdun
(1,737 puan) tarafından
Arayı açtım kizlar yakin yakin veriyomusm meğerse iyice açılmadan veriyomusum 3 bucuk 4csaate cikardm emmiyo zaten mama iciyo cok sukur mamayi da ek gidayi da iyi yiyo gunde 3 kere 120 150 cc arası mama icer gerisi hep ek gida
0 oy
(594 puan) tarafından
Allah kolaylık versin insallah alısır... Ana benmki 2 bucuk yasında alısmadı hala yemiyor :(
tarafından
Amin cnm Allah sana da kolaylık versin cnm İnşallah yer
(594 puan) tarafından
İnsallah canım
0 oy
(676 puan) tarafından
Canım zorla yedirme daha da inatlaşır yemez. Birde yeni bir şey verdiğin de almıyorsa 2 gün verme. 2 gün sonra tekrar ver. Bir de ailece yemek yediğiniz zaman ver. Bebekler taklit ederek öğreniyorlar. Siz yedikçe o da yemek ister. :)
tarafından
Öyle denim bı bakım yiyecek mi
0 oy
(603 puan) tarafından
Zorlama kuzum meyve çeşitleri ver bebe muhallebesi yap omtarz şeyleri yerse alışır 
tarafından
Bebe muhallebi si nasıl yapılıyor cnm
0 oy
(14,957 puan) tarafından
Çok zorlama istemediği zaman bırak sonra tekrar dene. 
0 oy
(12,521 puan) tarafından

İlk ay tadım ayı zaten doymak icin yemicek zamanla alışacak benimkiler de öyleydi gerçi hala yemiyorlar da :ermm:

0 oy
(1,208 puan) tarafından
Hepsi aynı heralde benimkilerde tepinirlerdi az ağlamadım o ek gıda yollarında:) şimdi de  habire yesin istiyorlar da vermiyorum;)
0 oy
tarafından
Ben kızıma hiç acele etmedim ağzına sürekli ara ara yoğurt verdim ne zaman yogurdu normal yedi o zaman ek gıdaya başladık 8 aylık 
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Daha yeni yeni başlıyor normal az az ver tadımlık sık yedir öyle öyle alisicak
0 oy
(1,161 puan) tarafından
Bir yaşına kadar tadımlık yese bile yeterli demişti doktor 

Her şeyi az az ver karıştırmadan çok püre yapmadan

Mesela kahvaltı mi yapıyorsun onda salatalığı uzun kesip ver kendi kendine ugrasssin sen o sırada peynir yumurta yedir 

Akşam sen yine yemek yerken ona sebze ya da kıyma ver cignedigini görsün çok açken ya da uykusu varken yemezler zaten 

İlk zamanlar bir tatlı kaşığı anca yiyorlar ilerde alisirlar diye düşünüyorum

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 594 göst.
7 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Merve34aslan (143 puan) tarafından soruldu
+3 oy
2 cevap 72 göst.
6 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Ugurumby (2,488 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 229 göst.
2 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (3,064 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 704 göst.
16 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,737 soru

24,020,361 cevap