0 oy
522 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2 puan) tarafından
kapalı
Mrh arkadaşlar hakkınızı helal edin ama ben 6 aylık hamileyim henüz hiç birşey almadım eşimle ayrıldık Alacak durumum da yok aranızda küçülen kız bebek kıyafeti varsa talibim
notu ile kapatıldı: Yasak post

6 Cevaplar

0 oy
(1,466 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Hangi şehirde yaşıyorsunuz ?
(2 puan) tarafından
İstanbul
-Reklam-
0 oy
(581 puan) tarafından
Keşke olsa ama malesef oğlum var 
(2 puan) tarafından
Olsun önemli olan niyet Allah bağışlasın oğlunuzu
(581 puan) tarafından
Amin sağol kuzum rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
(2 puan) tarafından
Sgl Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Eşinle ayrıldın mı canım:-(
(2 puan) tarafından
Evet daha doğrusu başkasını tercih etti
tarafından
Offff yaa canım benim Rabbım yardımcın olsun inşallah
(2 puan) tarafından
Amin cümlemizin
(665 puan) tarafından
Kız acemi anne resmin o kadar dikkat cekiyir ki üzgün bişey bile yazsan direk resme bakıp gulmussun gibi oluyore...。◕‿◕。
tarafından
Vallahi bazen bir şeylere üzülüyorum yazıyorum bir sürü sey birden gözüm resme gidince istemsizce bende gülüyorum kuzum :-)))
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Hangi sehirdesin
(2 puan) tarafından
İstanbul
0 oy
(7 puan) tarafından
Nerde oturuyorsun 
(2 puan) tarafından
İstanbul
(7 puan) tarafından
Ama adres vermen gerekiyor cnm
(2 puan) tarafından
Yaben pek burda bişey anlamıyorum burda adresimi atsam sizden başkaları da gorurmu
(2 puan) tarafından
Özelinize yazdım canim
0 oy
tarafından
Üye olduğun gibi bu paylaşımı mi yaptın valla bravo. Gerçekliğini nerden bilelim. Alıp satıcısın belki neleri gördük burda  
(2 puan) tarafından
Allah için ne kadar çok meraklısıniz insanların yaralariyla dalga geçme eve üye olduğum gibi paylaşımı yaptım çünkü siz benim nasıl bir durumda oldugumu bilemesiniz anladığım kadar anlayamassiniz ben sizden bana yeni alıp gönderin demedim küçülen varsa Allah rızası için paylasabilirmi ben ikinci el bebek kıyafeti satıldığını ilk defa sizden duyuyorum ki Allah şükür okadar düşmedik Allah kimseyi düşürmesin çok şükür saglikliyim bir mesleğim var sadece hamile olduğum için çalışamıyorum başka bir gelirim olmadığı için evet şuan skintilarim var ama bunada hergun şükrediyorum
tarafından
Hiii ok ok

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 341 göst.

Kategoriler

1,474,702 soru

24,143,488 cevap

334,582 kullanıcı

...