0 oy
899 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,396 puan) tarafından

:( ağustostan beri 11 yaşındaki oglumu ne arattilar nede gösterdiler dedikleri siz ararsanız buraya adapte olamaz perşembe günü oğlumu aradim kac ay aradan sonra ve oglum hergun beni rüyasında görüyormuş ağlamış annemi özledim diye babasida bizi gorusturmemek için elinden geleni yaptı şimdi bizim Aralık 10 da mahkeme var velayet oglum asla onlarla yaşamak istemiyor babasinjn eşi kötü davranıyormus bide kadının kizi var evde akşama kadar oğluma eziyet ediyorlarmış çok ağladı güzel gözlüm anne beni göndermeyin nolur diyor sizce napayim daha velayet davası görülmedi 5 gün 

27 Cevaplar

0 oy
(4,148 puan) tarafından
Okul 5 gun gitmese birsey olmaz gitsede bisey anlamaz zatn kuzum ya. Gonderme tabikii kiyamam ben ona agliyimus nasil gondercen ben kiyamazdm sahsen
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ah guzel cocugum yaaa :( icim ezildi.. yikarim o evi baslarina ne demek eziyet etmek offff
0 oy
tarafından
Eger göndermeden mahkeme  kullanabilirler  olumsuz olarak okula bile göndermedi flaan diiye riske atma.derim..5 gün daha dayanın ..
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Çok üzüldüm gerçekten neler yaşıyor kim bilir orda seni de düşünemiyorum nasıl bir özlem vardır yüreğinde bırakma bence al oğlunu yanına
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Ne olur tüm yavruların senin yanında olsun, onların sana senin onlara ihtiyacın var 
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Elin karısı gelecek benim oğluma kötü davranacak ve ben oğlumu onların eline bırakacam hee gerekirse evlerini başlarına yıkarım bırakmam oğlumu o karının eline. 
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Canm seni hatırladım oğlun sana bana yuklenmisti ben babama gidecem vs die sende vercem artık dayanamıyorum felan demistin yanlış hatırlamıyorsam. Oğlun için üzüldüm yaşadıklarına ama bir tsraftan sevindim aklı başına gelmiş demekki siz en doğru olanı yaptınız oraya göndermekle gerçekleri gördü artık birdahs baba bsbs die tutturmsz şimdi polisle gidin evladınızi alın ordan şuan tek yapacağınız şey bu 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 524 göst.
19 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,396 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 484 göst.
30 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,396 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 943 göst.
23 Ocak 2022 Diğer kategorisinde elis (2,032 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 816 göst.
10 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,396 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,981 soru

24,051,731 cevap

329,694 kullanıcı

...