0 oy
199 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar bebeğim başında sadece ateş var 37.5 38.5 arası calpol verdim nemli bez koydum şimdi 37. İki bazen 36.6 oluyor dk başı değişiyor vücut buz gibi idrarda enfeksiyon çıkti antibiyotik kullanıyor bugün başladı kulağını ovalayın ca ağlıyor dış iki tane çıkardı ne yapabilirim bu arada gripleride aldı

6 Cevaplar

0 oy
(54,040 puan) tarafından
gripleri aldi ne demek 

takipte kal canim antibiyotik hemen etki etmiyo gecmis olsun gecede alarm kurup bak
tarafından
İzin dönüşü klima açıktı eşim sigara için cami açtı yolda gelirken usuttu canım burnu felan akıyordu kaç gündür dün hastaneye götürdük bugün antibiyotik başladık işte. Öyle yapayım şimdi 37 oldu
(54,040 puan) tarafından
antibiyotik iki güne etki ediyo ah esinde icmeyiversin cocuktan kiymetli mi sanki sigarasi. sen korucan bebegini hemen sar bi dahakine battaniyesiyle
tarafından
İçme dedim ama dinleyen kim canım.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dişten ve kulaktan  oluyor bizim genelde düzenli yükseliyorsa ihmal etmeyin acile gidin 
tarafından
1 kasımdan beri bizde hastanedeyiz her gün giderken çocuğada mutlaka maske takın oğlum geçen hafta hastaneden enfeksiyon kaptı her yer tıklım tıklım
tarafından
Daha 6 aylık makse takınca ağlıyor bırakmıyor denedim canım çocuklar hasta olmasın ya
tarafından
Geçmiş olsun sizede canim
tarafından
Teşekkürler üniversite hastanesine İzmirde maskesiz almıyorlar arkadan bağlamalı maskeden veriyorlar kapıdan oğlumda 6 aylıktı zorla taktırılmıştı devlet hastanesinde geçen ay küçük oğlum kaptı başkasından 2 aylık bile değildi büyükte geçen hafta özelde oyun alanında aldı nerden ne zaman geliceği belli olmuyor
tarafından
Doğru diyorsun canım okadar sakiniyoruz ama yinede oluyorlar
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Orta kulak iltihabı olmasın canım kulağın dokununca ağlıyorsa sebebi budur baktı mi doktor
tarafından
Dün baktı canım birşey demedi hersey iyi dedi sadece hafif enfeksiyon çıktı
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Boğazı inmiş olabilir mi oğlumun boğazı inince kafasında ateş oluyor geri kalan yeri normal olur
(4,577 puan) tarafından
O ne demek canım
tarafından
Nasıl oluyor o canım dün baktılar birşey demedi doktor boğazına felan birşey yok dedi
(2,587 puan) tarafından
Şişmiş yani usutmus demek gibi birşey canim
0 oy
(4,577 puan) tarafından
Şuan aynı durum bizde de var dünden beri 37, 5 la 38,5 arası ilaç verdiğim halde azıcık iniyor ateşi ama dün biz muayene olduk o zaman ateşi yoktu boğazı kızarık demişti doktor antibiyotik damla ve burun için 2 çeşit solüsyon verdi eve gelince ateşlendi bugün daha hiç 36 yı göremedik 
tarafından
Aynı şekil hastenede birşeyi yoktu boğazına kulağına baktılar gündüzde birşey yoktu akşam birden ateşlendi uykudan uyandı üstünü felan çıkardım ilaç verdim şimdi iyi insAllah daha iyi olur
0 oy
(531 puan) tarafından
Benim oğlumda grip şuan antibiyotik kullanıyoruz hırıltılısi var öksürüğüne uyanıyor yavrum çok zor Allah kolaylık ve şifa versin 
tarafından
Bizimde hırıltı vardı canım göğsüne ve sırtına zeytin yağı sürdüm hafifledi biraz dene istersen

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 122 göst.
0 oy
5 cevap 133 göst.
30 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 144 göst.
0 oy
3 cevap 135 göst.
19 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifada234 (5 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,670 soru

24,114,221 cevap

333,132 kullanıcı

...