0 oy
269 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
kapalı
Arkadaşımın 2.5 yaşında kızı var  babasının  cinsel organına dokunuyor yapma kızım desede  kızı dokunuyormuş ve babası kızın sürekli burnunu ısırıp burnunu emiyormus  babası karnını  açıp  kızına gösterip oyun oynuyorlarmıs ve babası kendi göğsünü açıp  şakasına mama istiyormusun diyip al süt iç diyormuş arkadaşımda  sinirli bu olanlara baba kız arasında mesafe olmalı  siz ne düşünüyorsunuz babası   kızını çok sevdiği için mi böyle davranıyor acba kızı neden babasının cinsel organına dokunup gülüyor olabilir benimde kafama takıldı küçük kızın dikkatini neden çekmiş olabilir  düşüncelerinizi yazar mısınız  arkadaşıma konuşayım 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Midem bulandı suan tobe yarabbim
tarafından
Bu devirde herkesten şüphe eder olduk malesef belkide arkadaşım büyütmüştür olayı
tarafından
Yani o cocuk ilerleyen zamanlarda baskalarinada aynisini yapabilir baska ortamlarda cunku ayip mantigi yerlesmemis suan annesi baslasin bence bian once
tarafından
Yapma diyormuş ama yine yapıyormuş  kızı çok yaramazmış   ne desen tersini yapıyormuş
tarafından
O zamanla unutucak annesi vazgecmesin esiylede adamgibi konussun sinirlarini belirlesin hayir kelimesini idrak etmesini igretsin
tarafından
Teşekkür ederim ben arkadaşıma soyliyim  böyle yapsın
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tövbeeeeeeeee bismillah o ne yaa
0 oy
tarafından
Tuhaf benim oğlum var 23 aylık karnımızı açıp göbeğimiz tuhaf geliyor herhalde mıncıklıyor eşimin kılları yoluyor ama. Yok burun emmek diğer olay çok ters bana. Eşimde yapmaz öyle şeyler çok şükür. Kız olsun erkek olsun yapılan yanlış 
tarafından
Benimde aşırı  midem bulandı şaka bile olsa hiç hoş değil bu davranış
0 oy
(776 puan) tarafından
Mahremiyet duygusu bu yaşlarda oluşuyor çocuklarda. Anlattigin seyler hiç hoş degil canim. Ben okuyunca bile rahatsiz oldum açikçasi..
tarafından
Benimde midem bulandı arkadaşıma ne  soylicegimi bilemedim
(776 puan) tarafından
Arkadaşin sana bunlari anlattigina göre belli ki oda rahatsiz. Yanlis anlaşilmayacagina inandiğin biri ise bence açik açik fikrini söyle canim
tarafından
Arkadaşım eşini uyarmış ama eşi o zmn al çocukla sen ilgilen demiş artık çocukla  ilgilenmicem demiş  beni kızımdan soğutuyorsun demiş böyle yaparak
(776 puan) tarafından
Çok gereksiz bi tepki. Orasina burasina dokunmayinca mi soguyacak kizi babasindan. Tövbe tövbe yaa..
tarafından
Demiş sen beni ******** yaptın  o zmn bi daha kızama bakmicm demiş arkadaşım kocasına ********  dediği  için kızmış

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 200 göst.
8 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asli65_ (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 308 göst.
13 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde UmAYElcin (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 1,050 göst.
0 oy
3 cevap 262 göst.
28 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mihrenur77 (25 puan) tarafından soruldu