Ya benim eşim mavi gözlü sarışın bende beyaz tenli saçlarım kumral kızım doğdu kapkara yaa çok tatlıydı ama tabiki dünyanın en güzel bebeğiydi benim için sonra büyüdükçe rengi açıldı yine çok tatlı
Kargaya yavrusu Kartal gözükürmuş tabiki Cook güzel göründü bebişlerim gözüme
Valla benm kucağıma verdiler zayıfcik saçsız biseydi.ben saçlı azcik da toplu.bekliyordim dedim ayy oğlum ne kadar cirkinmis aynı babası yanimdaki kadın yok ya babası da güzel bu da güzel dedi ama ne kadar kendi evladım da olsa öyle dedim Allah affetsin tabi zamanla daha da ballasti guzellestu
Ilk dogduklarin da opmeler doyamiyordum ama şimdi büyümüşler eşime diyorum oğlum acemiligimiz,,kızım çıraklık,,3. De doğunca ustalık eserimiz olacak
Ahahhaha anlatıyorum dinleyin benim ilk oğlum kapkara doğdu (şimdi açıldı rengi) ikincide sapsarı doğdu (aynı ben aynı anası) bizim bebekten önce bi kara bebek çıkmış dogumhaneden kayinbabam onun peşinden gitmiş buda kara olacak sanmış ahhaha kaynanam demiş gel buraya gel bizimki daha çıkmadı demiş hahahaha
Kızım ilk doğduğunda öyle güzel geliyordu ki gözüme göstermeye korkardim nazar deger diye. Herkes de derdi bu kiz cok canlar yakacak diyem simdi 34 aylik oldu MesaeAllah hala cok güzel ama ilk dogdugu günkü fotolara bakıyorum ay kizim bu kadar cirkin miydi ya diyorum
Büyüdükçe güzelleşiyor demek canim kızım
Oglum da dogdu dogali gozume yakışıklı geliyor ama 5 6 aylik iken ayri bi yakışıklı idi. Oglum da su an 22 aylik
1,507,846 soru
24,611,768 cevap
364,112 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın