0 oy
404 göst.
Diğer kategorisinde (604 puan) tarafından
Kızlar annem geliyordu aşağı.kapiyi açtım yukarda bekliyordum bi baktım yerde 25 tl var aldım hemen ama bi yandanda acaba kim düşürdü diye içim içimi yedi acaba lazım olabilirmi kiminse artık ama binadakileri de tanımıyorum kime gidip sorayim sizce kalsın mı bende 

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Binaya sor bence,baktın kimse sahiplenmiyor götür bi caminin sadaka kutusuna at kaybedenin hayrına de
-Reklam-
+1 oy
(1,106 puan) tarafından
Benimde daha önce başıma geldi gidip yöneticiye verdim apartmanın whatsap grubundan yazmıştı kimseden  sahibi bulunmayınca bana geri iade etti bende sokak hayvanlarına mama aldım o parayla 
0 oy
(5,444 puan) tarafından
Yoneticiye ver canim 
0 oy
(17,159 puan) tarafından
Ben olsam girişe yazarım kim düşürdüyse veririm. Belki birinin ilaç parası bile olabilir. 
0 oy
tarafından
Binanın girişine yaz para kaybeden oldumu diye miktar yazma çıkan olursa sor dogru miktarı söylerse ver kimse cikmasa camiye yada herhangi bir sadaka kutusuna kaybeden kişi niyetine koy 
0 oy
tarafından
Sor herkese para düşürdünüz mü diye kaç para olduğunu söyleme yoksa herkes ben düşürdüm der :) düşürdüm diyen olursa kaç para diye sor doğru cevabı verene verirsin :) 
0 oy
(7,138 puan) tarafından
Dünde ben bin marketin önünde 10 tl buldum bile bıraktım soran olursa diye
0 oy
tarafından
Haram yiyen bizden degildir  yazarım oraya bir yazi para düşeren beni arasin diye zaten.miktari o sana söylerdi.. 

Onu umarım yemezsin kul hakkına girer
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Sor sahibi çıkmazsa o kişinin adına sadaka ver
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Yöneticiye söyle kimseyi tanimiyorsan yönetici sorsun
0 oy
(1,666 puan) tarafından
Ben almam bacım ,empati kurarım kendim.dusursem.uzulurdum helal olmaz hem haramdan korkarım 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 405 göst.
5 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 42 göst.
0 oy
1 cevap 180 göst.
+1 oy
21 cevap 1,382 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Meleknur33 (107 puan) tarafından soruldu

Kategoriler