0 oy
245 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar akşama misafirim var evde bi paket sütüm pudingim cikolata sosum yumurtam unum kabartma tozum margarinim var hepsini birleştirip bi tatli bulamıyorum sizce ne yapiym tatli olarak

8 Cevaplar

0 oy
(12,004 puan) tarafından
Ağlayan kek olabilir krem şanti varsa bir paket
(12,004 puan) tarafından
Veya ıslak kek
tarafından
Yok kuzum ya işte kako ve krem santi olsa aklımda bi sürü şey var ama onlar yok malesef:((
-Reklam-
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Evde kakaoda varsa kek yap üstünede çikolata sosu yapıp dök.. Hatta kakaolu keke portakal veya limon kabuğu çok yakışıyor :) 
tarafından
Kako yok kuzum ya
0 oy
(1,334 puan) tarafından
Kalipda kekler yapip ustune cikolata sosu dök nefiss baska ne olur bilemedim intarnetten bak canm
0 oy
(1,555 puan) tarafından

imageBöyle bişey yapabilirsin 

tarafından
Tarif verir misin canim
(1,555 puan) tarafından
Canım tart kalıbında normal kek pişirdim üstünede çikolata sos yapıp döktüm okdr ama tart kalıbında kek yapınca mazleme daha az oluyo sürekli kullandığım bı tarif yok internetten bak ona daha iyi olur
tarafından
Şu susleri nerde aldin
(1,555 puan) tarafından
Cabim markette satiliyo genelde çoğunda var
0 oy
(284 puan) tarafından
Bencede ıslak kek olablr canm yada bisküvi varsa bisküvili pastada yapablrsn
0 oy
(4,583 puan) tarafından
Islak kek yap canım yada normal kakaolu bı kek yap ufala onu taban yap üstüne pudingle çikolata sosuyla bisiler yapabilirsin ya da yine kekle mozaik pasta tarzında bişi olur yada top top yaparsın aklıma başka bişi gelmedi
tarafından
Kuzum valla malzemeler tek bunlar:((
(4,583 puan) tarafından
O zaman ıslak kek en mantıklısı canım ama onların hepsi olur normal kek yap sen onu ufala pudingle çikolata sosuyla tekrar yoğur sar srec yada folyayla at dolaba çıkıncaya biraz daha çikolata sos gezdirirsin üzerine dilim dilim yenir yani süt yetmez dersen keki yoğurtla yaparsın
tarafından
Kakoyla krem şanti aldık canım
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Pinterest uygulaması kullanıyorum ben canım cokgüzel tarifler var ordan bak istersen 
0 oy
(818 puan) tarafından
Kakao yerine pudingi kullan cnm şekerini ona gore ayarla yap kekini ustune de cikolata sosunu al sana mis gibi islak kek

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 294 göst.
0 oy
9 cevap 197 göst.
29 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Serpil Kubis (454 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 257 göst.
0 oy
3 cevap 201 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Zanaxx (88 puan) tarafından soruldu

Kategoriler