0 oy
268 göst.
Diğer kategorisinde (53 puan) tarafından
Ben cana yakın bı insanım dün caddeye çıktım iyi gördüğüm insanlarla konusurm ayak üstü girdiğim yerde çalışanlarla yani nereye girdiysem herkesin dilinde zam ürüne geliyor ama işçiye zam yok ürünlere %300 zam işçiye zam yok diye şikayet ediyorlar ki haklılar 150 TL harcadm bir tane pasta aldm cips kuruyemiş başka bişi almadm ekmek 3 TL olmuş nasıl gecinicez merak ediyorum bı bakkal amca şey dedi bana okdr hakliki yiyecek yemek bulmak istiyorsan 7 24 çalış aç kalirsin çok dogru

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Sen diyonki tanidik lar yani buyuk insanlar dun ben okula gittim geri gelirken dolmusta lise ogrencisi bebeler dolardan hayat pahaliligindan bahsediyo yaslari kucucuk dertleri dunya kadar bu cocuklari derslerinden oyunlarindan baska seyler dusunmeye mecbur edenler erkenden buyumek zorunda birakanlar utansin 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Allah sonumuzu hayr eylesin valla çok iyiye gitmiyor ülke sonu ne olur merakla bekliyorum:(

0 oy
tarafından
Bir röportaj da dinledim adamın biri ekmek 4 TL olursa bu halkın sokağa dökülmesi lazım diyor bence mantıklı ;)
0 oy
(1,178 puan) tarafından
Valla hiç iyiye gitmiyor artık dur demek lazım yazık günah tek maaş geçinmeye çalışan insanlara. Dün aylık market alışverişinizi yapalım dedik her ay aldığımız şeyleri aldık iki üç içecek biraz abur cubur yumurta un sucuk kaşar falan. En fazla 350 tutardı aylardır dün 660 TL ile çıktık marketten ağzım açık kaldı. 
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Ülke olarak battık ama kabullenmemekte de üstümüze yok herşey ateş pahası ekonomik kurtuluş savaşı başlatılmış sözde istedikleri savaşı versinler artık kurtuluş yok hep milleti kandırma politikaları Allah sonumuzu hayır etsin hala at gözlüğüyle bakan halkında at gozluklerinden kurtulmasini nasip etsin  
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Ay sorma valla değil ekstra ihtiyaçlar daha temel ihtiyaçları alırken indirim kosturuyoruz hadi şimdi almim az.az kullanır biraz daha idare ederiz diyoruz bizi bu hale dusurenlere hakkım haram olsun geçen eşime diyorum su faturasi kaç para geldi 55 TL mi 60 TL mi ne gelmiş hep evdeyim ona rağmen 60 TL korona döneminde 3 ay gecikmeli odenicek faturalar dendi 3 aylık su faturam 375 TL geldi naptiim ben sokakları mi yıkadım oto yıkama mi islettim ödedik mecbur onun içinde hakkım haram olsun
0 oy
(3,853 puan) tarafından
Valla hiç iyiye gitmiyor. Allah sonumuzu hayır etsin 

İlgili sorular

+3 oy
17 cevap 860 göst.
20 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Gonulhuri (799 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 487 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Canimkizim_ZE (981 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,103 göst.