26 aylık dile kolay ya bakın günlük rutinimi yazayım ona göre bir şeyler söyleyin bana. Ben sabah 9 da kalkıp ilk başta çöpü boşaltıyorum ardından ocağı silip setin üstünü topluyorum ardından kahvaltı hazırlıyorum saat 10:30 oluyor. Çıkı çocuğun altını açıyorum odadaki yatakları topluyorum saat 11 oluyor iki bebeğin kahvaltısını etirene kadar saat 12 oluyor. 12 eşim işten geliyor 1 2 saat çocukları parka yada marketin içindeki paralı oyuncaklara bindiriyoruz. Arabayla gezdiriyoruz eve gelip çocukların altını tekrar açıyorum. Oyuncakları önüne koyup yemek yapmaya gidiyorum. Yemeği ocağa koyduktan sonra ara öğün olarak bir kase yoğurt yediriyorum her ikisine ayrı ayrı. Daha sonra 1 saat içinde mutfağı oturma odasını silip süpürüp çocukların yanına gidiyorum. Oyun oynuyoruz saat 4 5 gibi onlar kendi kendine uyuyor yorulduklari için. Bende varsa çamaşır makinasi çalıştırma işim falan onları hallediyorum. Daha sonra onlar uyanıyor 6 gibi bir ana yemek yediriyorum ne pişirdiysem. Daha sonra 6 dan 12 ye kadar oyun oynuyoruz eşimde oynuyor bende. İnanın biraz sonra çocuklarımın oyuncaklarını size atacağım en aşağı 10 çocuğa yetecek kadar oyuncak almışız dijital yazı tahtasından tutun sucoter bisiklet peluş oyuncaklar plastik oyuncaklar pilsanin atı vs akıl fikir işi değil yok kızım oynamıyor koltukların tepesine çıkıp zıplıyor. Oyuncakları da dönüşümlü koyuyorum hep ayırmışim peluşlardan bahsediyorum plastikleri vermiyorum kırıyor parçasıni yutar diye. Ormediğim amugurimi oyuncak kalmadı almadığım peluş oyuncak kalmadı tatmin olmuyor. Az önce marketten geldik oyuncaklara bindi bir görün nasıl ağlıyor siz dersiniz bu ya aç ya susuz yada bunu ölüdüresiye dövmüşler insanı utandiruyor halbu ki ne ben ne babası bir gün vurmadık dedesi gelir ayrı sever alır yedirir amcası desen öyle babası deseniz zaten ölmüş kızım için ben deseniz oyuncakları atayım hep kız oyuncağı oğluma 1 tane bile almamıştım bugüne kadar çıktım oğluma bugün büyük bir araba aldım akşam 11 gibi yatağa çıkıyor şarkı söylüyoruz boyama yapıyoruz sayı sayıyoruz şarkı söylüyoruz hemde kocam ben çocuklar falan ama kızım mutlu değil. Sevilmeyi hiç sevmiyor birisi öptüğü zaman yüzünü siliyor sarılınca hemen iniyor kucaktan kızımın 5 dakika kucağımda oturduğunu görmedim. Oturma odasının koltuklarını çekiyor ortaya kadar halıyı topluyor örtüyü kaldırıyor ancak bunları seviyor. Ya benim eşimin kardeşleri kayinbabam ben eşim derken 6 koldan yedirip icirip alıyoruz yemin ederim yazın akua parka bile götürdük havuza koymak için yok onda da ağladı her şeye ağlıyor bazen çok bunalıma giriyorum yoruluyorum bana dua edin ve öneri verin lütfen her türlü aktivite denedik almadığımız oyuncakta kalmadı yemin ederim bakin oglumuzdan çok kızımıza düşkünüz ama gelin görün ki oğlum ne yapsak mutlu olan bir bebek sessiz sakin oyuncaklarla oynar bu kız yedi bitirdi bizi