0 oy
602 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Meraba kızlar evde paketleme işi yapanlarınız varmı ??böyle çok siteler var falan ama onlara hiç güvenmiyorum size e bı danışayım istedim ihtiyacım var çünkü çok sıkışık durumdayız eşime katkı sağlamak istiyorum küçük kızımın (5 aylık) kumbarasindan harcıyorum sürekli vicdanım çok sızlıyor eşimede sürekli bu lazım şu lazım demekten utanır hale geldim :((( 

Merhabalar, belediyemize şu an için personel alımı yapılamamaktadır. Evden çalışma ile ilgili uygulamamız da şu an yoktur. İş konusunda sanayi kuruluşlarına yönlendirme yapılmaktadır. Talep ettiğiniz taktirde telefon ve isim bilgilerinizi iletebilirseniz istihdam birimimiz tarafından geri dönüş sağlanacaktır. Bilginizle, Sosyal Medya Ekibi.

(Kizlar belediye bu smsi atmış sordumda ne yapayım )?????

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ablam evde sigara sarıyor 
tarafından
Görümcem baya bı onceden yapiyodu onu bı lac defa denedim bende yaptım :)) nerelerden temin ediyoruz acaba bunları ki??bide Instagramda Kocaeli Çayırova belediyesine yazsam yaparlarmi böyle evde paketleme işi çünkü diğer başka yorumlarda belediye yardım ediyor diye okudumda
tarafından
Bilmiyorum valla
Ablam tütününden alıyor arayıp kendi buldu 200 tane sigara 8 tl ye sarıyor slim olani da 10 tlye sarıyor güzel iş bence haftalık 250 kazanıyor mesela
tarafından
Tütüncü den alıyor burda çoğu kişi o işi yapıyor
tarafından
Gorumcemde yapiyodu sabaha kadar sarardı öyle biz uyurken,onca uykusuzluğa yorgunluğa az bence parası diye düşünüyorum zarar ettiği için bıraktı o eskiden varmış bu sabun paketleme vb.simdi varmıdır bilemiyorum
tarafından
Bizim bulunduğunuz yerde öyle işler yok malesef olsa bende yapardım
-Reklam-
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Valla bende bulsam baslicam ama bulamadım o yüzden Avon a bı de Gano ya üye oldum ordan bı kaç bi şey kazanmaya başladım şükür
tarafından
Bende biobelindaya üye olmuştum geçen sene 170 TL zarar edip üyeliğimi kaldırdım :D üyelik işleri bana göre değil :)) ama el çabukluğum var evde paketleme işlerini yapabilirim yani
(3,504 puan) tarafından
Anladım canım inşallah kafana göre bı iş bulabilirsin ben çok baktım ama bulamadım
tarafından
Bende geçen sene çok baktım ne eşimin ailesinden fayda var ne kendi ailemden bende kendi çapımda biseyler yapayım diye uğraşıyorum işte napalım
0 oy
(403 puan) tarafından
Bende evde paketleme arıyorum ama bulamdım ankaradayım  
tarafından
Kocaeli Gebze bende..belediyeye mesaj attım başka bı postta bı yorumda belediye yardım eder diye okudum şansımı bı deniyim dedim Instagram'dan yazdım şansımıza artık
(403 puan) tarafından
Bende yazıyım artık
tarafından
Tel nom ve ismimi soy ismimi yazıp gönderdim belediye ekibine bana en kısa zamanda istihdam birimimiz arayacak sizi dediler bekliyorum bakalım ne olcak pek zannetmiyorum ama belki yoktur iş falan  bı umut bakalım olumlu şeyler olursa hemencik yazarım buraya

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 376 göst.
18 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Sevgii15 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 105 göst.
0 oy
7 cevap 370 göst.
11 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Hilalhicran (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 55 göst.
11 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hilalhicran (6 puan) tarafından soruldu