+1 oy
179 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
14 aylik oglum bugune kadar hep aptamil aldik ama o kadar pahalanmiski bebevita yi demenek istiyoruz nasil sizce ?

6 Cevaplar

0 oy
(1,929 puan) tarafından
Kizima denedim icmedi oglum da once icti sonra istemedi ama ben ilk 6 ay kullandim.mama sonrasinda kullanmadim
-Reklam-
0 oy
(570 puan) tarafından
Bizde beblac gold kullanıyosduk bebvita deneyelim dedik bebem sevmedi  tkrar bebelac golda devam
0 oy
tarafından
Ben de baya bir uzun sure kullladik 2 seneye yakin kullanmış olabilirim.  Hic bir sorun yasamadim valla. 

Kucumsememek lazım bak aslan gibi kuvvetinde yerinde oğlum var. Sukur Allahıma 

Dene bence  aptamil cidden cok pahalı zamanind bende kullandim yok yani para yetmiyo
0 oy
tarafından
Buyumus cnm bebis bence kullanabilirsin yemek de yiyordur artik. Benimki daha kucuk bir ara aldim tadini da sevdi midesine de iyi geldi. Ama icinde balik yagi yokmus diye biraktim. Kucuk oldugu icin onemli o diye dusundum. Ama sen kullanabilirsin balik yagi da verebilirsin
tarafından
Yiyor kuzum her yemegi balikta veriyirum
tarafından
Anladım cnm bebivita kullanabilirsin bence. Hipp ile aynı fabrika da uretiliyormus
0 oy
(5,213 puan) tarafından
Kız hiç sorma 400lük mama 600olmuş aq bu nasıl zam tövbe ya bizde aptamil kullanıyoruz ama değiştirmekte istemiyorum daha ağırlıklı ek gıda çorba yoğurt meyve püresi muhallebi falan vericem aralarda mama. Sennki kaç aylık
tarafından
14 kuzum cok pahali mama bezlerde oyle hadi bez neyse uygunda bulunuyor bazi markalar ama mamayi iciyor sonucta bilemedim ya
(5,213 puan) tarafından
%50den fazla zam gelmiş mamaya beze herşeye hakkımızda hayırlısı olsun yaa bu sabah baktım sleepy bez kullanıyoruz ıslak mendil herşey zamanmış ama sen normal yemekte yediriyosundur benimki 7buçuk aylık ben daha çok mama veriyorum şuan
tarafından
Bimin bezini aldim valla gayette guzel
(5,213 puan) tarafından
Ben korkuyorum pişik yapar diye totiğine bişey olmasın bebişimin ondan değerli değil ya ☺️
0 oy
(1,478 puan) tarafından
Sma kullaniyorduk dedigin gibi cok pahalı geldi yine sma aliyoruzz ama bebivita da veriyoruz. Bir haftada bir kutu bebivita iciyor hicbir zararini görmedik. Hipp in urunu zaten

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 94 göst.
6 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Asel hira (886 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 133 göst.
18 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Esma Han (603 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 88 göst.
24 Şubat 2024 Diğer kategorisinde BetusMoms (4,406 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 65 göst.