+1 oy
779 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bana yaptiklari bazi sebeplerden dolayi sevmiyorum onlari..ha ama eşimin ailesi olduğu icinde konusuyorum napiyim :( kemoterapi aldim 3 gun once bana bakmaya gelmisler sözde ama zaten evde annem varrr ( maksatları gezmek olsun ) evimiz ayri onlar baska sehirde oturuyorlar görumcem kaynanam ve gorumcemin kızı burda (5 yaşında) ve hasta grip..evdede benim bebegim var hasta oldugunu bile bile getirdiler ve bebegim de hastalandi ben zaten kendime zor bakiyorum nasil bi düşüncesizliktir bu yaa..neymis şimdide kayinbabam kaynimi buraya göndericekmis çalışmaya bizde kalicakmis ya akıl mantik işimi allah askina ben hasta biriyim evde rahat edemiyorum ( tesetturluyum ) surekli kapali bi sekilde evde gezemiyorum eşime getittirme ne kadar düşüncesizce davraniyosunuz diyorum zaten benim aile gelince boyle oluyo diyo kızıyo haksızmıyım allah askina kafayi yemek üzereyim 

17 Cevaplar

0 oy
(912 puan) tarafından
Kesinlikle haklısın eşinin kendisinin böyle bir şeyi kabul etmemesi lazımdı başta . Bir de hastasın kıyamam ya Allah'ım öncelikle sana şifa versin . Sonra da o kocana akıl fikir versin
tarafından
Ailesine o kadar düşkün  ki bazen beni ve evladimi bile unutuyor cok yıpratiyo bu beni
(3,417 puan) tarafından
Bir erkeğin senin evinde ne işi var çok istiyorsa getirsin sende çocuğunu al ailenin evine git ondan sonra vay kardeşim karıma yan gözle baktı die dedikodu oluyor saçma saçma şeyler ya ne kadarda kayın olsa iki erkekle ben karşıyım
tarafından
Zaten annemle gitmeyi düşünüyorum eger gelirlersee
(3,417 puan) tarafından
Aynen git canm eşine dışını goster bir erkekgin gelip kalması hoş değil heleki bu devirde
-Reklam-
0 oy
tarafından

Allah sifa versin sana oncelikle.

Hastasin, kemoterapi alacak kadar ve kaynini size mi gonderiyorlar? Ara iki cift laf soyle cevaplarini ver allah askina. Bu ne bicim dusuncesizlik. Ayrica ne alaka yani benim evimde baska bir erkekle yaşamak ne alaka bunun icin mi evlendim ben?
tarafından
Iste kimse anlamiyo bunu ve kaynim evli karisi orda durucak annesi ablasi kaynim burda duracakmisss
tarafından
He bi de evli. Ya bacim allah askina ortaligi yık yine kabul etme bu ne sacmalik ya. Gitsinler kendilerine ev tutsunlar cok meraklilarsa ic ice yasamaya
tarafından
Kabul etmiycem rahat edemiyorum feln diyicem konu acilirsa ama iste esim tepki verir onlarin yaninda bide bana :(
tarafından
Ya heralde rahati gec oncelik saglik. Hastasin ya, otesi mi var.
0 oy
(848 puan) tarafından
Çok haklısın... Allah anlayış versin eşinize... 
tarafından
Aminn :(
0 oy
(2,147 puan) tarafından
Bu nasıl düşüncesizliktir.

Senin ayrı bebeğinin ayrı bakima ihtiyaci var.

İnsan bu dönemde etrafında ayak bağı istemez.

Onlar seni dusunmuyorsa sende düşünme istemiyorum rahat edemem de
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Haklısın tabiki hemde sonuna kadar..

Kemoterapi görüyormuşsun bağışıklık sistemin zaten oldukça düşüktur birde grip olan birini ne diye getiriyorlar şu şartlarda zaten senin kendini kalabalıktan izole etmen lazim bunu senden de önce eşinin düşünmesi lazım nekadar düşüncesiz insanlar bu arada çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
tarafından
Amin sagolun evt cok dusuncesizler kendimi üzmeyim diyorum ama dayanamiyorum
0 oy
(672 puan) tarafından
Cnm çok geçmiş olsun öncelikle sana. Tez zamanda ins sağlığına kavuşursun. Okuyunca şok oldum ne kdar düşüncesiz insanlarımıs. Esin bişey demiyor mu. Benim eşim hasta gelmeyin kalmayın diye. Allah korusun bı enfeksiyon kaaprsan sen ne kadar ağır atlatabilecegini. Senin ev otel mi. Gitsin otelde kalsın lar. Allah bidligi gibi yaspin o insanları.
tarafından
O kadar düşüncesizce hareket ediyorlar ki cocuk hasta yanimda surekli oksuruyo hapsuruyo bende hastalanicam bebegim zaten hastalandii aklim almiyo artik yaaa
(672 puan) tarafından
Sürekli laf söylesen belki utanır giderler cnm. Ayrıca bekar kayinin ne işi var. Calisacaksa gitsin kendine ev tutsun. Rahatsızlığını mutlaka dile getir cnm. Yoksa hep sen sorun yaşar daha çok hasta olursun.
tarafından
Hic konusmuyorum nerdeyse onlarla surati asık bi sekilde evde geziyorum zaten gülüp eglenmemde şu durumda mumkun degil geberiyorum migde bulantisindan amaaa hicc gitmeye iştahlari yok
(672 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun cnm. Onlarda ne utanmaz anlayışsız insanlarımıs. Ayıptır Günahtır.
0 oy
(163,537 puan) tarafından
esine demekde haksizsin ara kayinbabana soyle
tarafından
Ben boyle konulari malesef onlarla konusamiyorum ki hemen bi laf cikiyo bunu esimin yapmasi gerekiyo ama iste nafilee
(163,537 puan) tarafından
iste bana bu ters geliyo rahatsiz olan sensin gelmesini istemeyen ben olsam direk soylerim oyle konusamiyorum dersen kafan cok agrir
0 oy
(8,320 puan) tarafından
Senin eşinde adam değil kusura bakma bacım sana el bebek gül bebek bakilmali ki hemen toparlanabilesin . Bir kere kemo alan bir hastanın mikroplara karşı çok açık olduğunu herkes bilir . Neden hasta birinin evine başka bir hastayı getirirler . Bunların kafası hiç mi çalışmıyor... Allah akıl fikir versin en başta kocana ... Artı olarak karısını kiskanmayan sakinmayan da domuz eti yemiştir . Kayın atestir. Ne işi var genç bir adamın sizin evinizde ...
tarafından
Surekli konusuyorum bu konuyu bak kardesinle evde tek kalamam gunah soyle böyle feln diye ama anlamiyorr bide evli kardesii
0 oy
tarafından
Allah aşkına bu ne saçmalık hem hastasın hemde kaynina mi bakacaksin hiç Allah korkusu yok bunlarda belli yeri gelecek evde onunla yalnız kalacaksin dinen caiz değil diğer yorumları da okudum da evliymis birde onun karısının nasıl bir vicdani var ya herkesten önce onun karşı çıkması lazım 
tarafından
Valla bilmiyorum cnm artik aklim ermiyo bunlara
0 oy
(684 puan) tarafından
Çok haklısın Allah akıl fikir versin onlara çok görgüsüzlermş. Rabbim sana sağlık versin de muhtaç etmesin onlara inşallah kabul etmee asla inşallah eşinde anlar seni   rabbim acil şifa versn 
0 oy
tarafından
Hasta birisinin sana bile yakın olmamasu lazim ateslenmemen lazm sennde
tarafından
Hic umurlarinda degil kiii
0 oy
(932 puan) tarafından
Canım kayin gelmesi nedir ya hangi devir bu kesinlikle kabul etme zaten misafir annen var bebek var senin rahatsızlığın var olacak iş mi
0 oy
(652 puan) tarafından
Kemoterapi alanın hali kalmıyor kendine bakıp ayakta durmaya. Bide bebeğin var. Bu insanlar neyin kafasını yaşıyolar. Allah aşkına destek olacaklarına ne yapmaya çalışıyorlar. Yaa o kocan senin halini görmüyor mu? Nasıl kabul edebiliyor? Düşüncesiz sadece kendini düşünen bi halta yarayamayan insanlardan nefret ediyorum
tarafından
Ne diyeceğimi bilmiyorum
0 oy
(678 puan) tarafından
Rabbim şifa versin tabiki haklisin hiç korkma sadece kendini düşün esin istediğini söylesin ailesini al karşına  ben arkanızdan söylemek istemiyorum de benim rahatsızlığım zaten zor ben aileme sor bakıyorum birde kayın olmaz bu şekilde de benim çok dikkat etmem gerek dışarda hastalık dolu de kusura bakmayın artik çok üzüldüm bu şekilde teklifinize de demekki beni hiç dusunmuyormussunuz  de hiç eşinle filan halletmeye kalkma direkt onlara söyle 
0 oy
(1,147 puan) tarafından
Bu nasl bir düşüncesizlik ya hem hastasn rabbim öncelikle şifa versin sana bide evliymiş kaynin  nasl bisey bu ya eşinin düşünmesi lâzm karım rahat edemez zaten hasta diye Allah akıl fikir versin cnm ne diyim kabul etme isteme bi kere kayninin o evde sen varken kalması uygun değil 
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Geçmiş postlarini okudum senin için çok üzüldüm Allah yardımcın olsun 
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Bütün sorun kocan olacak herif te o adam olsa seni düşünür ona gore davranır ailesine de ona göre gelmeyin der insanlar fikirsiz düşüncesiz ama onlara bı uyaran lazım oda kocan olmalı ama kocandada fikir yok 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 708 göst.
6 Mayıs 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 52 göst.
14 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 212 göst.
20 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Gri Kedi (2,938 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 582 göst.
26 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Serpil Kubis (473 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,540 soru

24,170,981 cevap

335,861 kullanıcı

...