+1 oy
803 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar e devlet şifresini degıstırmıs bısey bahane edip sıgreyı degıstırdım girdim baktım Vodafone numarası acaba ıs gereği mı aldı kı dıyodu zaten alçaklar dıe ama alsada alsalarda soyler bilirdim hıc gormedjm evde

13 Cevaplar

+1 oy
(3,504 puan) tarafından
Eski bı hat olabilir mi kullaniyo mu şuan 
tarafından
Bilmiyorum kı bilsem yarın sorcam tatlı dille bakalım ne dıycek
(3,504 puan) tarafından
Valla gizli bı hat yakalayıp tatlı dille sorabiliceksen helal olsun kız sana
tarafından
Fevri hareket edersem söylemez soylesede kanıt olarak alcam kayıta sesıde belki ben yanlıs dusunmusumdur ıs ıcın falandır
(3,504 puan) tarafından
İnşallah iş içindir kuzum Rabbim kimseyi doğru yoldan şaşırtmasın sor bakalım belki de gerçekten iş içindir hem söyle de bi şey var aslında iş için olmasa senden sakladığı bı şey olsa telefon evde olur gizli saklı kullanırdı güzel dusunmek lazım ;)
tarafından
Insallah kuzum ınsallah dusundugum gibidir
-Reklam-
+1 oy
(1,030 puan) tarafından
Canım benim eşiminda iş hattı var ama telefonla birlikte veriyorlar sürekli onunla gezmesi lazım yani eşin şef müdür yardımcısı müdür vs. Bilmiyorum ama telefon yanında olması gerekiyor özellikte müşterileriyle içli dışlıysa 
tarafından
Mudur vs. Degıl canım ama alınacak dıyodu alsalardıgetırır eve offvlla bilmiyorum kafam cok karışık ınsallah kotu bısey cıkmaz
(1,030 puan) tarafından
Canım ben seni yanlış yönlendirmek istemem ama hat ve telefon şirket adına olur eşinin üstüne değil
tarafından
Doğru diyorsun ınsallah bı hataya dusmez dusmemıstır
(1,030 puan) tarafından
Numarayı bul gizliden ara bence
tarafından
Aradım ama acılmadı
+1 oy
(7,438 puan) tarafından
İş için olsa sana neden söylemesin hem iş için alınan hatlar şirket üzerine alınır eşinin üzerine değil ve birde iş için olsa sürekli yanında taşımak zorunda yani bunun isle pek alakası yok gibi bence esin eğer ki hattı yakalarsan işi için diye yalan soyleyebilmesi için sana daha önceden iş hat alacaktı diye ön hazırlık yapmış gibi geldi 
tarafından
Yorumlara bakarak dusunursem doğru ıs ıcın olsa hıc mı eve getırmıycek getirecek ozmn bı haltlar yıyo
(7,438 puan) tarafından
Allah doğru yoldan sasirmasin canim
tarafından
Insallah canm
0 oy
(14,955 puan) tarafından
Peki numara evde mi çaldı 
(14,955 puan) tarafından
Allah su okunan ezanların hürmetine yardımcın olsun umarım korktuğun gibi değildir canım
tarafından
Allah razı olsun canımın ıcı ınsallah degıldır 6.bucuk aylık ve 4 yasında kızım var ınsallah yapmaz ole bısey
(14,955 puan) tarafından
Sonucu yazarsın dimi aklım kalır sende
tarafından
Yazarım canım
(929 puan) tarafından
Sordun mu canım
0 oy
(2,144 puan) tarafından
Bu erkekler ne kadar doyumsuz yaa öküzler 
tarafından
Bilmiyorum günahını da almak istemiyorum belki ıs ıcındır ya
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Baska biyerde caldiysa is hattıdır bence 
0 oy
tarafından
Valla günahı boynuna iş yerinden verselerdi söylerdi bence
0 oy
(1,691 puan) tarafından
kuzum bazi yerler gizlice hat cikarabiliyor tc kullanip oyle olmus olabilir
0 oy
(163,296 puan) tarafından
eskidir belkide almis birine vernisdir
0 oy
tarafından
Cok.oncekl hatlardq çıkıyor geriye dönük 5 6 hattım hep cikti :)) 
0 oy
(867 puan) tarafından
Kaydetip WhatsApp var mı bak bakalım yada numarasını facebookta yada insta arat kayıtlı profil var mı 
0 oy
(6,076 puan) tarafından
Daha önce çalıştığım iş yeri bana hat çıkarmıştı avukat katibiydim müvekkillerle şahsi değil o numaradan muhattap oluyordum telefonu eve götürmüyordum akşam 6 oldu mu kapatıp iş yerinde şarja takıp çıkıyordum gece arayıp rahatsız etmesinler diye eşinin işide böyle bi durumsa eve getirmiyor olabilir. Tatlı dille sor bencede bağırıp çağırma hemen 
0 oy
tarafından
Sordun mu canım 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 382 göst.
12 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Hayal53 (392 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 394 göst.
28 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Prensesp (9,831 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 846 göst.