0 oy
292 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
İyi geceler kızlar denebunu.coma yeni üye oldumda ara ara bakiyorum gelen kutusuna şuanda bişey yok ama orda takipte kalın verilen sürede talep edin gibi bişey yazıyor gelen kutuma mesaj gelirse eğer bende bunu o an görmezsem kaç gün içinde gormem gerekir bişey gelirse kaçırmak istemiyorum :))) anlayanlar yazabilir mi rica etsem 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hemen gör yoksa göremiyorsun 
tarafından
4 5 saat yani öyle biliyorum
tarafından
Bu kadar az bı süremi eyvah :D kırk yılda bir biseye üye olduk inşallah bişey çıkarda alırız :))) her gün bakarım artık :D
tarafından
Kız ben 7 aydır üyeyim 2 kutu aldım 1 kutu kaçırdım
tarafından
7 ayda yine 3 kutu gelmiş demek bu dün gördümde kimisine bı senede çıkıyormuş artık hergun bakarim anlaşılan
-Reklam-
0 oy
(4,875 puan) tarafından
3 saat içinde aldın aldın almadın başka bir bahara ☺️☺️☺️
tarafından
Öylemi oluyor buuu heeee bende her an gelebilir diye umud ederek bakıyorum :D
(4,875 puan) tarafından
Her ay oluyor. Zaten kutu açıldığında burdaki arkadaşlar kutu çıktı diye yazıyorlar
tarafından
Ürünler nasıl acaba :)) ne geleceğini bilmiyosunya o dahada heyecan verici :D hele bı ciksinda önemli değil ne gelip gelmediği bitane sakiza dahi razıyım ama çıksın yani :D
(4,875 puan) tarafından
Ürün çıkarsa görüyorsun
Mesela bana 3 tane latte deodorant krem köpek şampuanı vs gelecek
tarafından
Dedorant gelse o yeter bana :D
0 oy
(9,885 puan) tarafından
bende yenı uye oldum anlamadım hic vala

(9,885 puan) tarafından
bakıyom arada bende demın gordum bi post uye oldum suan anlamaya calıyom :-)
tarafından
Bende şimdi başka bişey daha gördüm ona bakmaya gidecem sorular soruluyomuş falan galiba biri bonus sorusuyla alakalı diye post açmış sorudaki soruluyomuş dur biraz karıştıralım :))
(9,885 puan) tarafından
o nasıl oluyomus merak etim bende
tarafından
Karıştırdım göremedim :((( onuda sorarım yarın ben :D :D ama şimdi kızlarım uyudu benimde uykumu almam lazım :))) iyi geceler tanımadığım ama içimin ısındığı arkadaş tatlis rüyalar :))
(9,885 puan) tarafından
sanada tatlı ruylar :-)
0 oy
(15,479 puan) tarafından
3 4 saat veriyorlar 
tarafından
Bı gün olaydı nolurduuuuuu :D zırt birt bakarız artık :))

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 223 göst.
4 Haziran 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Nurayyildiz (170 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,255 soru

24,055,769 cevap

329,904 kullanıcı

...