0 oy
791 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Genclik dönemim hep kilolu gecti hicbisey yaksmazdi bana sonra nişanlandim hırs yaptim yaklaşik 20 kilo verdim o halimi cok sevmiş kendimle barşmiştim

Sonra evlendim hamile kaldim yeniden kilo aldim

Mutsuzum şuan 8 kilo fazlam var eski halime donmek istyorum ama eskisi gibi hırsli degilim cok deniyorum olmuyor illaki bozuyorum diyeti

Eski kiyafetlerim yepyeni kaldi zaten zayfladim kısa sure sonra evlenip hemen hamile kaldim

4 defa giymisimdir en fazla hepsi yepyeniler katladim utuledim utusuyle duruyolar birgun giymek umuduyla hep

Napcam nasil doncem eski halime:((( yasim 23 cokmu buyugum kilo vermek icin metabolizmammmi yavaşladiki

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yok kiz Allah iyiliğini versin. Daha 23 yaş ne ki verirsin. Doğumdan yeni ciktiysan hormonlar falan derken vücut tam oturmamistir. 
tarafından
19 ay oldu digurali
tarafından
Sebze yeşillik bol su no tatlı bak gör verirsin inşallah. Bide kafaya takma beyin oraya kötü odaklanmasin.
tarafından
Oruc tutuyorum borcum cok bitireym baslycam
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eskiden gözlerim çok güzeldi kocaman kocaman şimdi ise gözlük kullanıp bıraktığım için tembellik yaptı birisi anyaya diğeri konyaya bakıyor şaşi oldum bende özlüyorum gençliğimi giden gelmiyor işte ama senin ki gelecek bir şey sonuçta problem yok 
tarafından
Gelir ama ben azim yapamiyorum 19 aydir bi turlu veremiyorum kiloyu
0 oy
tarafından
Allahimmm bacım yaşın küçük daha hayatında önemli bi degisiklik olmuş nisanlaninca hirslanmis zayiflamissin şuan tekrar böyle bi degisikli yaşaman lazım ya da diyetisyene gitmen lazım çünkü ilki gibi hirslanamiyosun 
tarafından
Haklsin kuzum bunu dusncem bakalm bu ay orucumu bitireyimde olmadi gidip başvururum
tarafından
Şeyi denesene diyetisyen fiyatlarını bi araştır ilaçlarını falan ortalama bi fiyat çıkar kendine o kadar parayı bi yere koy deki zayiflayanazsam her ay bu kadar para diyetisyene gitcek de belki böyle hirslanirsin hani hemen paran gitmesin baktın yine olmuyo mecbur diyetisyene gidersin
tarafından
Para biriktiriyorum şuan bakalm veremezsem yaza kadar gderm cnm
tarafından
Hayırlısı olsun bacım inşallah başarırsın
tarafından
Insallah canim ya
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Verirsin kız bu ne böyle modunu düşürme aynı yastayiz yeter ki işte her türlü verirsin azim yap kendini sev sen kilodan ibaret değilsin ki kilo bu alınır verilir metabolizma nin tam genç zamanı bunu düşünüp de kendini karamsarlığa vurma 
tarafından
Boyum 166 canim
(3,504 puan) tarafından
Anladım ben sana inanıyorum daha önce başarmışsin yine başarabilirsin ve inşallah da en kısa zamanda verirsin
tarafından
Yaza kadar versem keşke
(3,504 puan) tarafından
İnşallah verirsin kuzum
tarafından
Insallah canm amjn
0 oy
(3,172 puan) tarafından
Kendine yapacağın en büyük iyilik diyetisyene gitmek olur. Ben de senin gibi hep kiloluydum dugun zamanı 60 kilo oldum çok seviyorum o halimi. Simdi 80 kiloyum 3 gün önce diyetisyene gittim ve başladım diyete. İlk iki gün zordu ama bugun çok iyi hissediyorum kendimi. Diyetisyene gidince insan kendini sorumlu hissediyor ve daha çok dikkat ediyor. Diyete başladığım ilk gün okulda sıcak sıcak milföy yaptılar ve ben yemedim. Eğer kendim diyet yapıyor olsam en az iki yemiştim. 
tarafından
Gidemiyorumki durumumuz yetmiyor inan
0 oy
(1,576 puan) tarafından
Yaşınız 23 ve kilo vermek için çok geç diye mi düşünüyorsunuz ? Allah aşkına yapmayın 23 yaş mı :) ben 29 yaşındayım öleyim o zaman. :))
0 oy
tarafından
ALLAH c.c başka dert vermeesğn keşke tek derdim kilom olsaydı
tarafından
Kiz oyle deme ya
tarafından
Öyle valla ne yalan söylim
0 oy
(2,693 puan) tarafından

23eğer büyükse ben öleyim yaşım 30 benimde önceden bende çok sinir olurdum kıyafetlerim olmuyor diye gittim mide ameliyatı oldum 2017, yılında 102ile girdim 58e düşdüm en son 65 kiloydum yine 64e indim tabi yine biraz kilo vermem lazım ama bi türlü nasip olmadı da yinede iyiyim eski halimden daha iyiyim 

tarafından
Eski halime gore bende iyiym ama zayf.olmak istyorum ya
0 oy
(270 puan) tarafından
8 kilo çok değil ki biraz gayret etsen 1 ayda bile verirsin Allah ın izniyle
tarafından
Kendimi tutamiyorum sorun orda:(
(270 puan) tarafından
Kendine meşgaleler bulup yemeyi unutmak lazım, bi de iştah kesici çaylar içebilirsin

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,013 göst.
24 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Fatmacelik01 (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 345 göst.
22 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Altnr_svg (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 539 göst.
11 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,157 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,890 göst.