0 oy
494 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7,827 puan) tarafından
(Doğumdan korkmasınlar diye bakmasınlar diye uyardım)Kızlar 2 ay önce 2. Sezeryanımı oldum birincisi çok güzeldi 2-3 saate ayaklanmıştım bu sezeryanım çok kötü geçti doktor doğumda hata yapı sanırım vajina tıraşlığımdan makata kdr morardı sol böğrüm elim kdr morardı iç kanama alanı oluşmuş vajinam şişti sarktı çiş yapamaz olmuştım çok zor ayaklandım 2 aydırda ne zaman hapşırsam sol kaburgama etim sıkışıyo sanki elimle ovalayınca düzeliyor ne yapayım hangi polikiniğe gideyim kadın doğum umursamıyor hatta iyileşmediğim süreçte her gittiğim doktor başına kalmayayım diye resmen baştan savdı

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Aa hiç normal  değil ya ben iki sezaryen oldum başıma böyle  birşey gelmedi aceba içinde parçamı kaldı bir özlemi gitsen yada enfeksiyon  kapmış olabilir  
(7,827 puan) tarafından
Ayrı ayrı hastanelere gittim kuzum şimdi morluklar falan geçti şükür iyileşince bakmaya başladılar rahimde sıvı birikti şükür yavaş yavaş azalıyo azalmasaydı açacaklardı çk acı çektim hakkmı hiç helal etmiyorum yataktan kalkamıyordum Allaha havale ediyorum hastanede 3 gün kaldım gazım çıkmamıştı gaz ağrısına öldüm yine bakmadılar en son kavga ettim serviste bakmıyorlar acile mi ineyim yeter patlıcam dedim ağlamaktan duramıyordm korktular hemen usg ile baktılr röntgen çektiler şükür parça veya tıbbi malzeme kalmamış bağırsaklarda düğümlenmemiş ama o doktor ne *** yediyse yedi
tarafından
Çok çok geçmiş  olsun ya bazı doktorlar hiç iyi değiller ya bune böyle ne kadar sorumsuz
(7,827 puan) tarafından
Allah razı olsun canım gerçekten öyle
-Reklam-
0 oy
(960 puan) tarafından
En başta geçmiş olsun ve iyi bir doktor bulup o doktoruna olan raporlar dava bile açabilirsin, hastaneye de. 
(7,827 puan) tarafından
Allah razı olsun canım sağol Açacaktım ama sezeryanda imza attığımız için açamıyormuşuz bunlar olabilecek risklermiş miş miş
(960 puan) tarafından
Çok saçma ama ben de sezeryan olucam gözüm korktu özel hastane miydi
(7,827 puan) tarafından
Devlet canım ilk sezeryanım çk güzeldi korkma doktor kaynaklı oldu
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım iyi bir özel doktora git baksınlar. 
(7,827 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun
0 oy
(5,305 puan) tarafından
Hic normal deil cnm bn de 2 sezeryan oldum lütfen kendini iyi bir doktora göster Allah korusun çok geçmis olsun cnm
(7,827 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun Artık hanile bile görmek istemiyorum korkuyorum 3. Çocuk hiç düşünmedik ama ilerde kazayla falan olur diye korkmuyorum değil
0 oy
(3,676 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım mutlaka alanında iyi bir kadın doğum doktoruna git  yada dahiliyeye git iç hastalıklarına o bakiyor
(7,827 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun  Kadın doğum değilde dahiliye bi denemek lazım doğru diyorsun kavurga altı olunca bakr belki
0 oy
tarafından
Aaa çok gecmis olsun baya kötüymüş bende sezeryan oldum şükür çok iyiydim iki güne kalkmıştım ve sonrasında da bir sorun olmadi 

İstersen kim amelyat ettiyse onunla bir görüş çok geçmiş olsun
(7,827 puan) tarafından
O doktoru görmek bile istemiyorum eşim zaten sakin kalamıyor çk kötü günler yaşadım ya
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Hiç normal bir durum değil iyi bir doktor bulup gösterin bende sezeryan oldum böyle şikayetlerim olmadı sadece bel ağrısı kaldı
(7,827 puan) tarafından
İlkim  benimde mğkemmeldi bu felaket geçti rabbime havale ettim
0 oy
(3,355 puan) tarafından
Genel cerraha git canım geçmiş olsun
(7,827 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Kuzum normal değil bnde ocakta sezeryan oldm sadece kasığımfa çizgi vardı , şuanbçizgi bişe görünmüyo krem vermişti iz kaybolsn die doktorum
(7,827 puan) tarafından
9 una randevu aldım canım bakalım ne dicekler snn kremin adı ne

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 240 göst.
+1 oy
3 cevap 215 göst.
10 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Kayra04 (95 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 2,244 göst.
20 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy