0 oy
271 göst.
Diğer kategorisinde (251 puan) tarafından

Arkadaşlar dün e bebekten bebek arabası baktık. Ben doğumdan itibaren kullanabilecegim, rahat ve taşıması kolay bir bebek arabası bakıyorum.

İlk kızımda bebek arabası aldık, standar olanlardan ama çok büyük olduğu için arabayada zor sığdı kullanıcıda rahat değildi. 

Bütçem geregi çok yüksek mevlada bebek arabasida alamam.

Baston Bebek Arabası doğumdan itibaren kullanılirmis. Yeni doğandan itibaren olmasi benim için çok onemli. Yanlız kapatması biraz sert gibi geldi. K

image

ullanıldıkça yumusarmi bilemiyorum.

Bu bebek arabasindan kullanan, bilgi sahibi olan yada bu konuda fikir verebilecek anneler varsa çok sevinirim

4 Cevaplar

0 oy
(163,308 puan) tarafından
baston yeni doganda kullanilma
(251 puan) tarafından
Bunlar doğum itibaren kullanıyor mus, özellikle sordum. Diğer bastonlar gibi degilmis
tarafından
Bunlar yenidoğan uyumlu sevdoooş
(251 puan) tarafından
Sizin fikriniz nedir mervenur hanım
tarafından
Hanım sjjsjs baci de bana :D  askm valla bunlardan kullanmadım ama kim kullansa çok memnun
(251 puan) tarafından
Eyvallah bacım :D
-Reklam-
0 oy
(667 puan) tarafından
Ben mağazadan aldım ama aynısı canım çokta severek kullanıyorum tavsiye ederim 3 kademeli tam yatar olduğu için yenidoğandan itibaren kullanabilirsin  
(251 puan) tarafından
Siz kaç aydan itibaren kullanıyorsunuz. Çift yönlü olmaması cokmu eksi acaba
(667 puan) tarafından
3 aydan itibaren kullanıyorum bebeğim 20 aylık yoo çift yönlü olması bence çokta önemli deil burada travel sistem alıp ağır olduğu için  sonradan baston araba almak isteyen çok oldu biride eşimin kuzeni
(251 puan) tarafından
Bende akşam beğendim eşim sert kapandığı için tereddüt etti ama 15 kiloya kadar çok rahat olur. 5 yaşa kadar kullanilir. Sizin yorumunuz önemli kullanımı sert mi peki eksi yönleri nedir
(667 puan) tarafından
Benim aldığım ilk başlarda biraz sert açılıyodu ama şimdi kolay açılıyo eğer mağazadan alıcaksanız bi iki tanesini deneyin hepsi zor açılıp kapanıyorsa kullandıkça kolaylaşır  bence bana göre eksi yönü hiç yok yani hem hafif hemde rahat sadece içindeki o ortapetik pedi var ya o terletiyodu onun yerinede bem alt açma yastığım vardı büyük kalın onu kullanıyorum
0 oy
(534 puan) tarafından
Bunu alabilirsin yenidoğanda kullanılır mı bilemedim... ama sling alabilirsin zaten çok dışarı çıkamayabilirsin havalardan ötürü hastane market hem rahat oluyo sling yada kanguru fiyat da uygun 
(251 puan) tarafından
Kullanamıyorum kanguruyu, çocuk düşecek korkusu var bende :) birde annem olmadığı için babamın hastane ev vs. İhtiyaçlarina ben kosusturuyorum. Yani hayatım dışarıdaydi bilemem nasıl olur bundan sonra
(534 puan) tarafından
Yaaa , Allah yardımcın olsun canım . Ben baston kullanmadım o yüzden bilmiyorum pratikliğini falan
0 oy
(848 puan) tarafından
Çift yönlü olması önemli, bu baston modelinde bebek yüzü dışarıya dönük oluyor, ben güvenemedim açıkçası, tam yatmıyor da. Uygun değil yeni doğan için. Yğzünü görebileceğiniz model bakın. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 85 göst.
17 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gokceakbltt (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 354 göst.
0 oy
13 cevap 466 göst.
15 Kasım 2019 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 473 göst.
13 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Kuzeyin Anası (877 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,462,832 soru

23,977,122 cevap

326,338 kullanıcı