0 oy
287 göst.
Diğer kategorisinde (668 puan) tarafından
Kızım 19 aylık iki haftadır tuvalete alistrmaya çalışıyorum beze değil tuvalete yapmamız gerek diyorum gündüz bazen bezine yapmış oluyor ama genel olarak geldiğinde gosteriyo lazimligina yapiyo bı kaç aksamdirda gece ağlayarak uyanıp geldi diyo çişini gösterip tuvalete gidiyoruz da bezi islandigi için sanırım uyandırıyor kendini bu normalmi napmam lazım fikir verir misiniz...az önce uyandı ağlamaya gerk yok annecim gündüz nasıl cisimiz gelince tuvalete gidiyoruz gecede öyle geldiğinde uyanıp gidiyoruz bu normal bişey ağlamaya gerek yok diye anlatıyorum ama nasi asicaz bu durumu bezi henüz çıkamadık

5 Cevaplar

0 oy
(4,756 puan) tarafından
Bağlama kuzum alıştırma külodı al altına alez ser ben öyle yaptım ilk günden beri o altı ıslanınca rahatsız oluyor ondan ağlıyor 
tarafından
Bezi bi anda cıkar at belkı bezın olmadıgının farkındalıgıyla hıc yapmayacak gece bılemezsın benım oglum alıstıgı gunden berı 6 ay olcak bır kere gece çişe kalkmıs cocuk degıl ılk gun cıkardım bezı bak annecım bez yok altında cıs yapma ustun batar yatagın çişin gelınce bana soyle gıdelım tuvalete dedım her gecd boyle boylr derken 6 aydır hıc ne kalktı ne cıs yaptı yatagına bendd uyumadan bısıler yedırır ıcırırım ve bez kullanırken benım oglumda gecd 2 kere falan çiş yapardı hep bı anda kesldı
(4,756 puan) tarafından
Aynen canım bezin altında olduğuna güvenerek yapıyor çıkar bezi gecede bağlama zaten eğitim verildiği gibi bezi kökten çıkarın diyor uzmanlar canım
(668 puan) tarafından
Tmm kizlar çok teşekkürler öyle yaparım ❤️ alıştırma kilodu var almıştım daha önce
(4,756 puan) tarafından
Dikkat et ama gerekirse alarm kur uyanıp bak altını ıslattıysa değiştir üşütmesin miniğin kuzum
tarafından
Aynen kuzu alarma kırabılırsın ben gece cok uyanırım kontrol ettım uyandıkca hep sende kndıne gore ayarla :)
-Reklam-
0 oy
(2,063 puan) tarafından
kızım 2 yasinda  daha alıştırmadım  bende  yaza  düşünüyorum 
(668 puan) tarafından
Kendide çok hevesli yaptıkça mutlu oluyo hevesini kırmak istemiyorum çıktık bı yola ama iki üç gecedir uyanıp geldi diye agliyo çiş yapmış oluyo istemiyo
(2,063 puan) tarafından
ayy kiyamam gece cidden zor olur  çiş eğitimi ama gündüz  skinti olmaz ben  bir kaç kez yazin  dendim  istemedi  gülüp durdu:):):) cis  diyor  bana ama gidicende  yapmıyor  bende  artok seneye kismet
(668 puan) tarafından
Akşam süt içti inanirmisin uyuyana kdar tam 4 kere geldi deyip on dk da bir çise götürdü beni içine fenalık geldi ama sesimi çıkarmadım hiç 3 keresinde çiş yaptı en son yine dedi artk pes ettim hadi uyuyoruz artık dedim sustu megersem gazi gelmiş kakası geldi sandı herhalde :D
0 oy
(859 puan) tarafından
Küçük deilmi canım ya daha tuvalet eğtimi için
(668 puan) tarafından
Yapiyo canım geldigindede soyluyo gosteriyo gidince yapiyo çok hevesli kırmak istemiyorum bu sefer ters etki edicek diye bazen kakasınıda yapıyor çünkü
(859 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canım zor
0 oy
(14,986 puan) tarafından
Yorumlarda gördüm de basladiysan bitir bu işi ☺️ maşAllah hevesliymis söylüyorsa ne güzel. Elbet olacak öyle arada annesi gece uyumadan yaptır iyice tembihle
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Gece  uyumadan tuvalete  götür  altını  yine  bağla çünkü  daha  küçük  sen  onu  geceleri birkaç kez  tuvalete  alıştır bakalım  ne yapacak 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 102 göst.
9 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Defneee (908 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 200 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,678 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 139 göst.
0 oy
8 cevap 242 göst.
24 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu