+1 oy
258 göst.
Diğer kategorisinde (862 puan) tarafından
19 aylık oldu halen sürekli kucak istiyor bir saniye tek başına odasında oynamıyor beraber oynuyoruz mutfağa gidiyorum 5 dakika hemen geliyor beni istiyor kucaga almasam ağlıyor kendini yerlere atıyor zaten ne zamandır eline ne geçse fırlatıyor kırıyor sabrediyorum geçicek diyorum ne zaman geçicek bilmiyorum neden tek başına yarim saat oynamıyor anlamıyorum hoş zaten oyuncaklarla da oynamıyor sürekli top oynuyoruz o atıyor ben veriyorum gel oturup resim yapalım diyorum istemiyor lütfen bana akıl verin nasıl alistiricam kendi kendine oynamasına birşeyleri firlatmamasina 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
23 aylık. Oyuncaklarıyla oynar resim yapar kaydıraktan kayar ama tek şartla hepsinde yanında olcam :( fırlatmaya gelince tepki vermemek hep en iyi yöntem sadece TV yi Koru.
(862 puan) tarafından
Nasıl alıştırdın oynamaya resim yapmaya benimki hiki hiki diyip topa gidiyor bana diyor gel her dk top oynuyorum ya :( tepki vermiyorum bu kez bana vuruyor bak attım diye
tarafından
Boyaları var değil mi sen yanında resim yap bi süre sonra merak edip isteyecek bi de su bazlı boya aldım duvarları kapıları boyamasına izin verdim hep
-Reklam-
0 oy
(23,331 puan) tarafından
18 aylık oğlum ve beni anlatmışsın bacım. 
(23,331 puan) tarafından
Bu arada resim yapmak için boya kullanıyor musunuz? Ne tür boya alsam diye düşünüyorum .
(862 puan) tarafından
Gercekten mi ya bende diyorum benim ki boyla sadece

Aldım silinebikiriz defterle kalemlerden duvardan da çıkıyor ama yapmıyor ki
(23,331 puan) tarafından
Öyle.oyle. bütün gün babasını gormuyo . Akşam babası geldiğinde bile annneneeeee diye pacama yapisiyo. İlla kucağında birlikte yemek yapcaz. Evde bütün gün bizden başka kimse olmayincâ böyle oluyo çocuklar bence
(862 puan) tarafından
Aynı aynı beraber yemek ev süpürme herşey beraber dışarı gidelim mont giyip diyorum giymek istemiyor gidemiyoruz kimse yok gelen giden evde sürekli sıkılıyorlar haklılar
0 oy
tarafından
Ben pedogaga gittim geçen aylarda oğlum şuan 24 aylık . Ve kendi kendine uzun süreli oynamadigini sordugum da kadın bana gülerek uzun süre oynamasını bekleme. Bebek bu daha iki dakka elinde tuttuğu topu atıcak elbette ne bekliyorsun ki dedi bana sjsjjsjs normalmiş yani kısacası 
(862 puan) tarafından
Valla ben öyle bekliyorum otursun yarim saat oynasın araba sürsün kalksın resim yapsın demekki normal
tarafından
Kız yok benimki oyuncak yüzüne bakmazdi simdi yeni yeni oynuyor oda dakikalık yani pedogaga gittim hususi gelişimi için öyle dakkalarca oyun oynamasını bekleme öğrenme keşfetme zamanı dedi
(862 puan) tarafından
Normal oldgunu bilmek rahatlatıyor birazda olsa napayım onunla avuncam
0 oy
(68 puan) tarafından
Benim oğlan da 20 aylık oda sürekli kucak ta top oynamayı sever onun dışında oyuncak oynamaz pek sürekli onunla ilgilenmemi ister iki dakika otursam elimden tutar bir şeyler ister gezdiriyor  bütün gün evin içinde. 
(862 puan) tarafından
Resmen benimkide öyle ya otursam ya mutfağa gitsem hemen gelir ya ağlar ya kucak ister konuşmuyorsa ıh ih herşeyi yaptırıyor bana futbolcu gibi akşama kadar top oynuyorum
(68 puan) tarafından
Biz değil de çocuklar olucak galiba futbolcu topu çok seviyor benim ki birde havada yakalayıp tepiyor topa tavana falan atar yani Maşallah.
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Ahh ahh bu ben 20 aylık olmasına bir şey kalmadı nefes aldırmıyor 
(862 puan) tarafından
Ne  zaman normallesecegimi merak ediyorum gerçekten

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,012 göst.
8 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,929 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 394 göst.
16 Ocak 2023 Diğer kategorisinde ceylin34 (1,698 puan) tarafından soruldu