0 oy
708 göst.
Diğer kategorisinde (1,342 puan) tarafından
Hanımlar ben ne Nişanimda ne düğünde dış çekim istemedim düğün fotosu yeter dedim balayina gitmedik ona vercemiz parayla dolap dolduralım erzak alalım dedim eşim tek taş alıp evlenme teklifi yapmadi bende beklemedim zaten sonra alcam söz dedu gerek yok dedim bizim alyansimiz vardı ben tuvalete düşürdum öyle gitti eşim benim yok diye yüzük kendi alyansini takmam diye sattı şimdi dolardan kar yaptı  yoksa zorlamam eşimi al diye alma durumu şuan var baya bende yılbaşında yada doğum günümde bişi alma bu yıl evlilik yıl dönümünde tek taş parmağım boş kaldı dedim önce gerek yok almam dedi şimdi tamam bakarız ögun gelsin bı dedi ama benim tek taş yada yüzük fiyatlari kaç para bu beş taş yada bagetler varmıs ne alsak.bilemedim birde netten baktım fiyatlari pahalı robot süpürgeyle aynı fiyat robot şüpurgemi aldırsam acaba siz olsanız ne aldiririrdiniz yuzukse en son yüzük alanlar ne model ve kaça aldınız yada Robot süpürge mi olsun

28 Cevaplar

0 oy
(163,328 puan) tarafından
robot supurge tabiki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence yuzuk al canim, robot supurgeyi illaki eninde sonunda alacaksiniz teknoloji gelisiyor surekli yeni robot supurgeler cikiyor giderek daha da ucuzlayacak her eve girecek diye dusunuyorum
0 oy
tarafından
Zaten bu zamana kadar bişey istememissin ve parmağında yuzuk yokmuş tabiki robota al
(1,342 puan) tarafından
Demi Robot mantıkli onu isticem
0 oy
tarafından
Robot bnce canm 
0 oy
(554 puan) tarafından
Oyumu robot süpürge den yana kullanıyorum :) eşim yaklaşık 5 gün önce aldı doğum günü hediyesi olarak Allah'ım çok tatlis o evi süpürdü ben izledim yüzüğe gelince kim nereden anlıyor sanki gercekmi sahte mi çok heveslenirsen 5 10 liraya sahte bı tane al zaten bir süre sonra onuda takmıyor insan maksat nefis mutlu olsun :) bu arada benim parmaklarda boş ama bu gönül hiç görmüyor :D gereksiz ayrıntı yani (bence)
(1,342 puan) tarafından
Süpürgen ne marka
(554 puan) tarafından
Xiaomi 1c canım
0 oy
(9,610 puan) tarafından

Başlığa gire cevap veriyorum robot süpürge ve tektas parasına git sen kilo kilo bakliyat al yağ un şeker al tektas süpürge karın doyurmaz sen beni dinle :D

(1,342 puan) tarafından
Mantıklı kız yıllık stok yapım
0 oy
tarafından
Robot süpürge aldırırdım yerin de olsam
(1,342 puan) tarafından
Onda karar kıldım inşallah nasıpse benimde olur

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 223 göst.
12 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Eylul & Erva (3,151 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 76 göst.
15 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Gizem121 (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 36 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 115 göst.
4 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mifamilia (126 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,470 soru

24,058,825 cevap

330,042 kullanıcı

...