0 oy
638 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızım saç çekmeyi öğrenmiş vurma huyu da arada var.bir şeyi fırlatma da.cabuk sinirleniyor.sebepleri ne olabilir ne yapmalıyım?

12 Cevaplar

0 oy
(163,453 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
2 yas sendromu bu 
tarafından
Erken değil mi daha onun için gerçi artık 19 aylık olacak 6 güne.
(163,453 puan) tarafından
tam zamani
-Reklam-
0 oy
tarafından
Güldüm ya çok komik :D benimki iki yaşında sinirlenince arada bana vuruyor yada kapı falan çarpıyor çözüm bulamadım ben 
tarafından
Ya komşunun kızının saçını çekmiş.kadin senin kız şiddete meyilli kimseyle arkadaş olamaz diyor.paylaşmayi bilmiyor diyor.
tarafından
Of ne alaka ya 18 aylık çocuk daha ne bilsin gecinmeyi sacmalamis. Çoğu çocukta var bunlar
tarafından
Kızim kızının eline bir şey vermiyor diye bir de vuruyor diye diyor.
tarafından
Küçük daha ya saçmalamasinlar
0 oy
(30,178 puan) tarafından

Kızımda bir ara öyleydi sonra unuttu

tarafından
Kaç ayda unuttu
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Benim oğlanda 18 aylık şiddete meğilli sinirden kendini yerlere atıyor ergen gibi küsüp gidiyor yerlere duvarlara vurarak ağlıyor 
tarafından
Çözüm buldun mu peki
(4,687 puan) tarafından
Yok canım uyku düzeninde gitti
0 oy
tarafından
Üstüne düşme şiddet olduğunu farkında değilse bilinçli yapmıyorsa zamanla unutur 
tarafından
Oyun sanıyor cnm
0 oy
tarafından

İki yaş sendromu dediklerinden:ermm: benim kız da rahat iki buçuk yaşına kadar vurma ısırma sinirlenme olmuştu sonra sonra hafifledi unuttu bazen de kendini ifade edemediği için hırçınlık yapıyorlar canim

tarafından
Ne zamana geçer
tarafından
Çocuktan çocuğa değişiyor canım ama sakin olmaya çalış yapmaması gerektiğini anlat aşırı tepki verdiği zamanlar görmezden gel yada sarılıp sakinleştirmeye calis
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Siddete mi meyilliymis cok guldum valla :) normal yani cocuk yapiyor benimkiler 15 aylik olcaklar ikisi iki taraftan cekiyo biri digeirnin gozune parmagini sokuyor zor aliyoz elinden 
tarafından
Öyle dedi cnm.bn 4 tane büyüttüm böyle değillerdi seninki kadarken arkadaş edinir paylasirdi herşeyi derdi.
0 oy
(12,082 puan) tarafından
Kızım bugün kafama camdan bişey fırlattı ne zaman yapma hayır desem bana vuruyor saçlarımı yoluyor resmen şiddet görüyorum :) sakin kalmak zorundayız  nasıl yapcam yola sokcam bende bilmiyorum hiç 18 aylık benimde
tarafından
Anlamıyor gibi tepkimden bnmki
(12,082 puan) tarafından
Benimde öyle
0 oy
(15,019 puan) tarafından

Ayy bı gör kendi saçını çekiyor yerlere atıyor kendini sanki sürekli dövuyorum :D

0 oy
(1,737 puan) tarafından
13. Bucuk aylik oglum da fena saçımı yoluyor bazen bi tutuyor ama oyun oldgunu saniyor o henüz ben ah ah dedikce gülüyor bütün çocuklar yapiyo cnm
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Benim  kızım da 16 aylık  vurma  saçını  yolma yok ama elinde ne warsa  fırlatır  kendini  yere atıp ağlar  bence  normal yani  kendini  tanıyorlar  yeni yeni 
tarafından
Herkes aynı yazmış.
0 oy
tarafından
Aynıyız valla önüne kim gelirse dövüyor titriyor sinirimden biseyi vermeyince cimcikliyot tirmakliyor 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 173 göst.
16 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Birkizannesi (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 348 göst.
14 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Sareyy (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 174 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,518 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 118 göst.
26 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,382 soru

24,138,654 cevap

334,407 kullanıcı

...